- Konu Sahibi speedy-gonzales
 - 

- #64.641

Kız buket valla yazdığını daha okumadan mesaj attım beninkinee vicdana geldim.
Ayy bir bilse hatunu neler anlatıyor burda
Dün diyorki fıstığım biz birlikde yaşlanıcaz çocuklarımız torunlarımız olucak dio.
Sana o zaman bebeğim dermişim torunlar bize gülermiş diyor.O zaman sana hatunum derim dio.
Dedim şimdide bebek değilim ama bebeğim diyorsun o zaman neden hatun oluyor muşum?
O zaman benim olacaksın başına bir şey geldi mi,uyanabildi mi,üşüyor mu diye düşünmicem ki hep yanında olucam diyor.Arada anneler çocuklarına kızar ya.Bende sana kızabiliyorum ama hep değil diyor.Sana yanımdayken sıkı sarılıyorum ya o zaman sanki daha çok mutlu oluyormuşsun gibi geliyor diyor.Seni mutlu etmek benim için herşeyden önemli dio.Sen benim fıstığım,bebeğim,hayatım,karım,hatunum yaşama sebebim neşe kaynağım herşeyimsin diyor.
Ben tabi odun sadece hı hı diyip dinliyorum.Sonra saatin alarm sesini taklit ediyor sabah saat böyle çalıyor uyanıyorum seni uyandrmak için arıyorum ama benim fıstığım mışıl mışıl uyuyor koca merak ediyor diyor.Alarm taklidini duyunca zaten kahkahayı bastım.İşde benim fıstığım bu diyor.Kızma bana diyor.Ayy çok özledimm aşka geldim kızlarrr
Bizde de pek farklı değil, Allah'tan uzak nişanlım herşeyi kendi yapmaya çalışıyor.
O benden çok sıkıntı yapıyor, şu düğünü atlatsak diye...
Valla Nilay'cım tecrübeyle sabittir, ben öyleydim şimdi yelkenleri indirdim, daha doğrusu indirdiler
Yine çıkışlarım oluyor ama eskisi gibi değil, nişanlım kızıyor uyarıyor düzeltiyorum...
Bende öğreneceğim esracım hatta öğreniyorum galiba...
En azından artık o eski keçi damarım fazla tutmuyor.
Zaten yelkenleri indirmessem evlendiğimizde ne olur bilmiyorum.
Gerçi ikna etmesini çok iyi biliyor maşallah benimki.Sarıldığım zaman zaten herşey uçup gidiyor
Hayallere bak bee, ben nişanlımla hayal kurmaya kalksam, hemen az kaldı aşkım der :))
Demek ki tek ani tepkiler veren esroşla ben değilimm...
Aramıza hoş geldin betül
dün gece sevgilimle konuşuyoruz merak etmiş nişanda annemler birlikte mi oturcak nasıl olcak bilmem ne bende bilmiyorum dedim ...Canım küçük bir problem halledilir merak etme, hem anne-kız yada abla-kardeş arasında tartışma çok uzun sürmez...
Ahh bende sarılsam biterde öyle bir şansımız yokki...
Haziranda 5 ayın üzerine görüşmüş olucaz nasipse, çok özletti kerata kendini
Ahh bende sarılsam biterde öyle bir şansımız yokki...
Haziranda 5 ayın üzerine görüşmüş olucaz nasipse, çok özletti kerata kendini
yok cnm yalnz sz değilsnz bz çk kavga ederdk önceden bu yzden her sefernde o anlattkça ona hak verdm bn sadece ona diil anneme babama karşıda böyleym çnkü bazen sesimn yksek çıktığınn farknda ble olmuorm ama nşanlm bni braz olsn dzgnledi artık daha sakin olmaya çalışıorm zaman zaman yne tutuo damarım ama idare ediyoruz
Nişanlım hayal kurmaya bayılıyor...
Biz birlikte olduğumuzdan bu yana nasıl böyle bir huy başladı bilmiyoruz ikimizde.
Ama her gece aynı saatte uyuruz.Ve en az 1 saat konuşuruz.
Gün içinde neler yaptık,nasıl zaman geçirdik vsvs.
Dün mesela nasıl yorgunum uykumda var ama nişanlım merkeze inecekdi.
Onun eve gelip yemek yemesini bekledim sonra yatağa geçtik ikimizde.
Önce nişanlım yatağa geçdi mesaj atıyor diyor ki karıcım ben yatağımızı ısıtıyorum sen ne zaman geliyorsunSonra ben mesaj atıyorum bütün yatağı kaplamışsın kay bakayım kenara karın geldi diye.Anında arar ve sohbet başlar...En büyük hayali de bu.Birlikde uyumadan önce göz göze sohbet etmek.Seviyor anlatmayı hayal kurmayı.Herşeyi paylaşır benimle.Birbirimize danışırız karar veririz.Umarım hep böyle devam eder 
kızlar aslıyı gördünüzmü ben göremedimde bu aralar hiç
dün buradaydı balım
maşallahh
okurken valla kendi hikayemizi okudum sanki...
bizde dün gece aynı sohbeti yaptık artık kavuşmayı sitiyoruz deli gibi bıktık hasretlik çekmekten...
bizde hayal kurmaya bayılırız...
aynı ya aynı rabbim ağzımızın tadını bozmasın inşallahsevgimiz her daim artsın bir ömür boyu.. 
hele bide çeyiz meyiz bişiler aldıysam hayal konusunda iiiyce sapıtırz:)
kızlar bide dün çeyize çok şık gecelik takımı aldım...
Nişanlım hayal kurmaya bayılıyor...
Biz birlikte olduğumuzdan bu yana nasıl böyle bir huy başladı bilmiyoruz ikimizde.
Ama her gece aynı saatte uyuruz.Ve en az 1 saat konuşuruz.
Gün içinde neler yaptık,nasıl zaman geçirdik vsvs.
Dün mesela nasıl yorgunum uykumda var ama nişanlım merkeze inecekdi.
Onun eve gelip yemek yemesini bekledim sonra yatağa geçtik ikimizde.
Önce nişanlım yatağa geçdi mesaj atıyor diyor ki karıcım ben yatağımızı ısıtıyorum sen ne zaman geliyorsunSonra ben mesaj atıyorum bütün yatağı kaplamışsın kay bakayım kenara karın geldi diye.Anında arar ve sohbet başlar...En büyük hayali de bu.Birlikde uyumadan önce göz göze sohbet etmek.Seviyor anlatmayı hayal kurmayı.Herşeyi paylaşır benimle.Birbirimize danışırız karar veririz.Umarım hep böyle devam eder 
yok cnm yalnz sz değilsnz bz çk kavga ederdk önceden bu yzden her sefernde o anlattkça ona hak verdm bn sadece ona diil anneme babama karşıda böyleym çnkü bazen sesimn yksek çıktığınn farknda ble olmuorm ama nşanlm bni braz olsn dzgnledi artık daha sakin olmaya çalışıorm zaman zaman yne tutuo damarım ama idare ediyoruz
Ooo öyle hayaller boldur :))
Nişanlımda beklemediğim bir şeyle karşılaştım, evimiz için o kadar mutlu ki...
Her gün arıyor, hayatım şunu yada bunu yapalım diye, bana komşular buluyor, hatta bir manavla görüşmüş telefonla sipariş verecekmişim :))
Onu heyecanlı gördükçe bende çok mutlu oluyorum, Rabbim daim etsin...
Ayyy ne hoş yaaa amin esroşum amin cümlemizinkini inşallah.
evet inşallah tamamen kurtulurz ani tepkilerimzden zor çnkü.. bazen ben bağrdktan snra o da kızıyo bu sefer alınıyorum kırılıyorum diyoki tartışmaya gelince bağırrken dimdik duruyosn herşeyi sayıyosn ama bnden aynısını grnce kabuğuna çekiliyosn susuyosn o zamanda dimdik durablmelisin yada bağırmamayı öğrenmelisinSen ben ve esra bu huyumuz çok benziyor.Ama öğreniyoruz dizginlemeyi şükür.
hayırlı olsn cnm güle güle giy :)maşallahh
okurken valla kendi hikayemizi okudum sanki...
bizde dün gece aynı sohbeti yaptık artık kavuşmayı sitiyoruz deli gibi bıktık hasretlik çekmekten...
bizde hayal kurmaya bayılırız...
aynı ya aynı rabbim ağzımızın tadını bozmasın inşallahsevgimiz her daim artsın bir ömür boyu.. 
hele bide çeyiz meyiz bişiler aldıysam hayal konusunda iiiyce sapıtırz:)
kızlar bide dün çeyize çok şık gecelik takımı aldım...
kızlar aslıyı gördünüzmü ben göremedimde bu aralar hiç
dün gece sevgilimle konuşuyoruz merak etmiş nişanda annemler birlikte mi oturcak nasıl olcak bilmem ne bende bilmiyorum dedim ...
neyse annem geldii gece 1 filan bizde de misafr vardı...gitiiler
annemde yanıma geldi gelmişken bende dedim ki anne böle böle soruyor ne diyosun annemde otururz birlikte dedi...
bu da mı sorun dedi...ay bunu bir abarttı sanki ben sorun demişim gbi...
çok konuşuyomusuz artık neyi konuşcağımızı şaşırmışız....
ne alakaysa...halbuki biz ne kavga ediyoruz ne bişey
ben sadece üzgnündüm annemler umreye gidicekler bu hafta nasipse...
bende salak salak diyorum ki benimkine çok özlerim annemlerii
ayrıca benim istanbula gitmem lazım ama annemler yokken gidemem anneme bunu sordum nasıl yaparız diye çünkü annemler umreden gelince onlar bize hemen bohca getrcekler sonra da biz gidicez ee sonra zaten nişan...
saat filan alınması lazım sevgilime bana onları alıcaktık
nişanda dağıtmak için bileklik filan alıcaktım
bu işlerim için gidicektim
annem hiç bişi kabul etmiyo olur yanını da söylemiyo anca kızıyo küsüyo konuyu saptırıyo...
en son ne alakaysa gidemezsin kesinlikle izin vermiyorum dedi
bunu da anlamdım
bi sürü bağrıştık ağldım bilmem ne:2:
Allah kavustursun bitanem..ben 3 sene üniv. bekledim..tanıstıgımda 2,sınıftaydı..4-5 ayda bir görüşürdük..sonra askerlik 5,5 ay yüzünü görmezdim..özlemin hastetin ne oldugunu bende iyi bilirim..Rabbim kavustursun sizide sağ salim
Allahım nazarlardan saklasın hepimizi.Mutluluğumuz daim olsun inşallah.
Ben aslında çok böyle anlatmam hayatımı ama burda çenem düşüyor
Annende sitreslidir,üzgündür canı bir şeye sıkılmışdır takılma canım düzelir.
Bizde annemle az zıtlaşmadık zamanında arada olabiliyor böyle şeyler normal.
Canım anladığım kadarıyla senin gidecek olmanın verdiği stres var annende...
Bende bişey farkettim anneme düğüne dair güzel bulduğum hiçbirşeyden bahsedemiyorum, ya cvp vermiyor yada geçiştiriyor. Bazen ortada hiçbişey yokken bağırıp çağırıyor...
Sonra kızıyor, siz beni anlamıyorsunuz diyor, bizide üzüyor kendide üzülüyor([/ 
Aminn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?