- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #64.741
Yaaa ben bunların üçüne de bayıldımmmm :) Benim daha nerdeyse hiç bi mutfak eşyam yok malesef :S temmuzda evlencem ama evimiz hemen kurulmuca için almadım ben de hiçbişi, hevesim kaçtı
peki evlendikten sonr nerde yaşayacaksın?çeyizsiz gelin olmaz ki birseyler al eger imkanın varsa
mrb kızlar yeni üye oldum biraz acemiyim bende agustosta evlencem allah nasip ederse aranıza katılabilirmiyim
mrb kızlar yeni üye oldum biraz acemiyim bende agustosta evlencem allah nasip ederse aranıza katılabilirmiyim
Evlendikten 1 ay sonra atamam olcak benim, nereye atancağım belli deil yani, nişanlımın bulunduğu yere atanamazsam da 1 sene eş durumundan tayin için beklicez malesef. Bu yüzden de düğünden sonra agustos sonuna kadar biraz nişanlımın ailesiyle biraz da bizimkilerle kalıcaz. Sonra da nişanlım görev yerine gidicek ben de atanırsam inşallah başka yereYani diğer çeyizlerim tamam da, mutfak eşyası çok az benim :S Artık evimiz belli olunca almayı düşünüyorum diğer eşyalarla beraber toptan olarak
Tabiki katılabilirsin öncelikle hoşgeldin biraz kendini anlatırmısın kaç yasındasın nerde yasıyorsun nereye gelin gideceksin?ben meltem bu arada...
bana nie kimse kendini anlatır mısın demedi yaa :S küstüm işte hepinize, hııhhh
Tabiki katılabilirsin öncelikle hoşgeldin biraz kendini anlatırmısın kaç yasındasın nerde yasıyorsun nereye gelin gideceksin?ben meltem bu arada...
memnun oldum meltem bende zeynep 21 yasındayım istanbulda yaşıyorum ama elazığa gelin gidicem bu yıl inşallah ..
seninle pat diee konusmaya basladıkk o yüzden demedim sen de anlat kendini şule :))
Hoşgeldin canım, ben de çaylak oluyorum burdabir iki gündür burdayım daha :) Hayırlı olsun şimdiden..
ben de memnun oldum zeynep ben de 26 yasındayım ank'da yasıorum ben de ist'a gelin gidecegim Allah nasip ederse
Adım rumuzumdan belli olduğu üzere Şule. Ben 23 yaşındayım, matematik öğretmeniyim, ağustosta atanıcam Allah'ın izniyle, nişanlımla on senelik bi geçmişiz var, temmuzun 16'sında da düğünümüz olucak inşallah. Ank'da oturuyorum, nişanlımda öyle, liseden arkadaşım ve hem ilk hem de inşallah son aşkım Şu anda nişanlım Hakkari Yüksekova'da asker :S Şafak on ikiden sonra 38 olucak inşallah Onun dışında nişanlımda matematik öğretmeni ve Kilis'te görev yeri de . Ben de bakalım öncelikli olarak Antep ve Kilis'i tercih edicem. Bunlardan birine yerleşirsem evimizi kurarız hemen, yok başka bi yere atanırsam eş durumu için beklicez malesef düğünümüzden 1 ay sonra ayrılcaz bir yıl ayrı durcaz
ya öylemi ne güzel istanbulda yasıycagın için şanslısın ,allah tamamını erdirsin.
bu topicte Anklı bir ben vardım bir de sen oldun hoşgeldin diorum o zaman hemşo neresinde oturuyorsun ben k.ören
dogma büyüme Anklı olunca Ank'nın muhtarı gibi her yeri bilince unv bile ben burda okudum ist biraz beni korkutuyor :))ama Allah gönlüme göre verdi hep ist'da yaşamak istedim hep de karadenizli biriyle evlenmek istedim inş Allah tamamına erdirir
Koca topicte bi ikimiz mi anklı çok şaşırıdm hemşobatıkentte oturuyorum ben de. Aynen sen gibi üniversiteyi de burda okudum :s gitmek istemiyom hiç bi yere Gerçi bi yandan da egede yaşamak istiyorum bakalım atanırım belki o tarafa İstanbul çok güzel ama yaşamak güç olabilir, Allah yardımcınız olsun..
bende ankara'dayım kızlar....elvankentte...ve bende istanbula gelin gidicem ALLAH ın izniyle... he bide bende 23 yaşındayımben de memnun oldum zeynep ben de 26 yasındayım ank'da yasıorum ben de ist'a gelin gidecegim Allah nasip ederse
şule hoşgeldin canım benim...hemşerimAdım rumuzumdan belli olduğu üzere Şule. Ben 23 yaşındayım, matematik öğretmeniyim, ağustosta atanıcam Allah'ın izniyle, nişanlımla on senelik bi geçmişiz var, temmuzun 16'sında da düğünümüz olucak inşallah. Ank'da oturuyorum, nişanlımda öyle, liseden arkadaşım ve hem ilk hem de inşallah son aşkım Şu anda nişanlım Hakkari Yüksekova'da asker :S Şafak on ikiden sonra 38 olucak inşallah Onun dışında nişanlımda matematik öğretmeni ve Kilis'te görev yeri de . Ben de bakalım öncelikli olarak Antep ve Kilis'i tercih edicem. Bunlardan birine yerleşirsem evimizi kurarız hemen, yok başka bi yere atanırsam eş durumu için beklicez malesef düğünümüzden 1 ay sonra ayrılcaz bir yıl ayrı durcaz
zeynepcim sende hoşgeldin canım benim....:97:hoşbulduk cnm tşk ederm tek sayılmam o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?