2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar bugun iş yok bütün gün oturdum valla..aldım kahvemi..öyle bir geçer zamankiyi izliyorum..bugün gamsızlıgım üzerimde..Sanırım Rabbim sabır veriyo..hee sabır derken dün gece yatmadan dua ettim kızlar sizlerde vardınız dualarımda :78:

Allah razı olsun adaşım
Rabbim hepimize huzurlu, sağlıklı ve mutlu hayat versin
güçlükler karşısında dayanabilme gücü versin

Ben varmıydım kız :))
Eda'cım boğa burcunu tecrübe ettim, dolayısıyla arar diye düşünüyorum, sakinleşmeni bekliyordur
Kız seninkininde arada bir gözleri kızarıyormu, kızdığı zaman yada sarıldığı zaman?

merhabaaaalarr yine bennnn

aldım davetiyelrimiziiii paşama yolladım yarın eline gecer umarım...

50 tanesini heycandan kendim bi çırpıda ayarladım bile...

çok güzel maşallahhh

darısı düğün davetiyelrimizee inşallahhhh

hayırlı olsn cnm amin..

kızlar bn çıkıorm ii akşamlar

kızlar cok alakasız bişey soracağım
mini çaydanlık arıyorum
kocacığımla baş başa olduğumda kullanmak icin ama bir türlü bulamadım
sizin tavsiye edebileceğiniz marka ya da site var mı?
valla kuzum benim çeyizde 3 tane çaydanlık var galiba 2 si kocişle içmelik sadece birisi misafrlik ahanda resim ekliyorum...

markaları esse,luyano,hisar
hayırlı olsn cnm amin..

kızlar bn çıkıorm ii akşamlar

sağol canım benim
iiyi akşamlarrrr...

Son düzenleme:
yaa kızlar şu bilgisayarımı bi yaptırıyım derdi neymiş anlayım raahhhaatt rahattt resim yüklycem yaa

şimdilik bende çıkıyorum herkesi öpüyorum burayı çok özlüyorum bideee

Ahhh Edammm ahhh hiç karşılaşmasak bile inan derdine ortak oldumm ben de teraziyim 27 eylül ben çok sabırsızım o an ne olursa agzıma geleni saymak istiorum bugün biz de öglen tartıstık tartısma nedenimiz de ben ona begendigim dgün davetiyemizi anlatıordum o da işim var 10 dakika sonra konusalım mı dedi ben de nasıl olur sen beni dinlemezsin die kavga ettim sonra da tlfonumu kapattım annemle güne gittim gelince açtım aramış ben aradım ses filan gitmişti nerdesin sen dedi balkonda sigara içiorum dedim içeri gir zaten hastasın dedi kapattık...

Kızlar tel kırmadan runner yapıorum sonra da pikocuya verecegim altına kumaş geçirsin

kızlarrr geceliğim için yorum yazmıştınız iş yerinde okudum fkt yazamadım
pc çok yavaş ve klavyede sorun vardı
çok teşk.ederim
valla aklımada gelmedi birinin görüceği

bugün kayınvaldemde gecelik sabahlık takımı pijama almış bana
çok şaşırtıı dimee

canım ben tantitoniden aldım çaydanlığımı günlük kullanmak için paylaşayım fikrin olsun

Eki Görüntüle 173191

Yaaa ben bunların üçüne de bayıldımmmm :) Benim daha nerdeyse hiç bi mutfak eşyam yok malesef :S temmuzda evlencem ama evimiz hemen kurulmuca için almadım ben de hiçbişi, hevesim kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…