2011 gelin adayları buyrun sohbete

Dün sormuştum arada kaynadı
kına abiyem kabarık wc :)

mavi renk gümüş işleme var takı olarak mavili yoksa sadece gümüş gibi bir takım alsam

Dün sormuştum arada kaynadı
kına abiyem kabarık wc :)

mavi renk gümüş işleme var takı olarak mavili yoksa sadece gümüş gibi bir takım alsam

Gümüş renk güzel olur bence canımcım...

Kızlaar derdm var bölümünü okudum psikolojim bozulacak yakında, evlenmekten vazgeçicem neredeyse ne problemler varmış Rabbim (

Aslıcım hoş geldin canım
nasılsın

ay esra bazen insanı okuyup ders alması gerekiyor bazen psikolojik sıkıntı oluyr okuma boşver allah herkese akıl fikir vede kolaylık versin

Elcin merhaba

dün yazamadım kardeşim istanbulda beykoz kime desek rahat diyor su altı eğitimleri çok zor geçiyormuş dün hatta büyük bir sıkıntı yaşamaış komut. Izin vermiş git akşama kadar dolaş gel diye.

35 mt suyun altında eğitim alıyorlarmış bu zamanla 35 40 50 diye gidiyor işte
adam kurtarma canlandırıyorlarmış tüpleri var su altında arkadaşıın kini kesmişler benim kardeşim kurtaracakmış kendi havasından verip verip kurtarmış sıra kardeşime gelince kardeşimn tüpünü kesmişler çocuk hava vermesi gerekirken korkudan suyun üstüne kaçmış kardeşiminde basınçtan yüzü mos mor olmuş zor atmış kendini suyun üstüne komut. Diğer çocuğa girişmiş ceza vermiş sonra kardeşmide güzelce patlatmış sinir olmuş ay çok üzüldüm dün ya oturdum saatlerce ağladım bu ne biçim iş

Geçmiş olsun canım yinede sağlığı yerinde ya ona şükür. Askeriyede mantık aranmazmış öyle derler hep

geçmiş olsun canım.
onlarada bunlar hayat deneyimi oluyo işte.
buketin dediği gibi askeriyede mantık aramıcaksın işte.

Aslı'cım bende beğeniyorum nüans moda modellerini, burada fabrika satış mağazası var ama patronun bu aralar eve bırakacağı tutuyor, bir türlü önünden geçemiyorum fiyatları sormak için...

Ayy üzüldüm canım yaa, doğuda terör sıkıntısı var batıda da bu problemler var işte, kolay askerlik yok gibi bişey...

kızlar cok alakasız bişey soracağım
mini çaydanlık arıyorum
kocacığımla baş başa olduğumda kullanmak icin ama bir türlü bulamadım
sizin tavsiye edebileceğiniz marka ya da site var mı?

kuzucuğum nüans duydum fiyatları çok pahalı diye biliyorum bilgin olsun kuzum inş. orada beğenirsin kuzum

anowwwww arama değilde seni dövmeye geleceğimmm haberin ola yada şöyle yapalım fatihi tenhada kıstırıp onu dövmeye gidelim ne dersinnn kankiiiiiiiiii

dövmeye gitmeyelimde..ben yanına gider şarkı söylerim sende alırsın gitarı başlarsın çalmaya
bende : ölürsem kabrime gelme istememmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…