- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #64.701
Belliki oda inatço keçi...
ee oda boğa burcu senin ki gibi
Boğalarında bu huyu var işte, nişanlım birgün tartıştığımızda aramadı ben daha sinirlendim.
Sonra aradım saydım bi güzel, meğer sakinleşmemi beklemek için aramamış
Ama söylediğinde çok geçti :))
Senin burç ne Eda?
Dün sormuştum arada kaynadı
kına abiyem kabarık wc :)
mavi renk gümüş işleme var takı olarak mavili yoksa sadece gümüş gibi bir takım alsam
ne yapmış kız gelinlik işini acaba kuzum
Elcin merhaba
dün yazamadım kardeşim istanbulda beykoz kime desek rahat diyor su altı eğitimleri çok zor geçiyormuş dün hatta büyük bir sıkıntı yaşamaış komut. Izin vermiş git akşama kadar dolaş gel diye.
35 mt suyun altında eğitim alıyorlarmış bu zamanla 35 40 50 diye gidiyor işte
adam kurtarma canlandırıyorlarmış tüpleri var su altında arkadaşıın kini kesmişler benim kardeşim kurtaracakmış kendi havasından verip verip kurtarmış sıra kardeşime gelince kardeşimn tüpünü kesmişler çocuk hava vermesi gerekirken korkudan suyun üstüne kaçmış kardeşiminde basınçtan yüzü mos mor olmuş zor atmış kendini suyun üstüne komut. Diğer çocuğa girişmiş ceza vermiş sonra kardeşmide güzelce patlatmış sinir olmuş ay çok üzüldüm dün ya oturdum saatlerce ağladım bu ne biçim iş
Elcin merhaba
dün yazamadım kardeşim istanbulda beykoz kime desek rahat diyor su altı eğitimleri çok zor geçiyormuş dün hatta büyük bir sıkıntı yaşamaış komut. Izin vermiş git akşama kadar dolaş gel diye.
adam kurtarma canlandırıyorlarmış tüpleri var su altında arkadaşıın kini kesmişler benim kardeşim kurtaracakmış kendi havasından verip verip kurtarmış sıra kardeşime gelince kardeşimn tüpünü kesmişler çocuk hava vermesi gerekirken korkudan suyun üstüne kaçmış kardeşiminde basınçtan yüzü mos mor olmuş zor atmış kendini suyun üstüne komut. Diğer çocuğa girişmiş ceza vermiş sonra kardeşmide güzelce patlatmış sinir olmuş ay çok üzüldüm dün ya oturdum saatlerce ağladım bu ne biçim iş
canım hala gelinlik işini halledemedik. cumartesi bi yere daha bakıcaz fatihte. nüans gelinlik diye bi yer.
orda da hoşuma giden hazır bi model olmazsa dikime başlarız heralde:)
benide sıktı benim gelinlik işim valla.
Elcin merhaba
terazi canım............
canım hala gelinlik işini halledemedik. cumartesi bi yere daha bakıcaz fatihte. nüans gelinlik diye bi yer.
orda da hoşuma giden hazır bi model olmazsa dikime başlarız heralde:)
benide sıktı benim gelinlik işim valla.
kızlar cok alakasız bişey soracağım
mini çaydanlık arıyorum
kocacığımla baş başa olduğumda kullanmak icin ama bir türlü bulamadım
sizin tavsiye edebileceğiniz marka ya da site var mı?
kankimm iş çıkışı müsait olunca arada beni konusalım :89:
anowwwww arama değilde seni dövmeye geleceğimmm haberin ola yada şöyle yapalım fatihi tenhada kıstırıp onu dövmeye gidelim ne dersinnn kankiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?