- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #64.841
günaydın canım....
kaçamak kaçamak giriyorum resm ekliyorum çalışmaya çalışıyorum
günaydın kızlar nasılsınız
hoşgeldin tatlım nasılsınn ne var ne yok
hmmm ii bakalım valla bende buraya girince inan iş miş yapasım gelmiyor
günaydn cnm iyiyim sen naslsngünaydın kızlar nasılsınız
Şartlara göre değişiyor desene betüşş :) Ben 3 de yatsam sabah beni yatakdan kaldıramazlar
ayers merhaba. dün sormuştum ama arada kaynadı heralde. geçenlerde eminönünden aldığın hurçları eklemiştin. ben de baktım ama göremedim onlardan. neresinden aldığını söylersen çok sevinirim canım.
daha kahvaltı yapmadım bi tek çileklii süt içtim:97:
ne yesem ne yesemmmm
,Aylin davetiyen seninde hayırlı olsun canım
bastırdık yaptırdık çıktı gitti aradan onlarda bir gün uğraşıyorsun yok yazı beğen yok davetiye beğen hem ekonomik olsun millet atıyor gidiyor bize gelen hiç bir davetiyeyi saklamıyorum düğün ertesi çöpe bizimde öyle olacak vallahi .)
günaydn cnm iyiyim sen naslsn
ewt canım. bende mecbur kalktım fazladan 5 dk daha nasl uyurum diye düşünüyorum sabahları :))
bende katıldımmm aranızaaa farkedin beni deee :2::2:
hepimiz öyleyiz canım çok varmı projen elinde:26:
hoşgeldin canım....ismin ne nerelesin düğün ne zman???bende katıldımmm aranızaaa farkedin beni deee :2::2:
Geç kalmışsın ben kahvaltımı çokdan yaptım şimdi ablamız türk kahvemi getirdi keyif yapıyorum.
bende katıldımmm aranızaaa farkedin beni deee :2::2:
,
evet canım aynen
bende kimsenin davetiyesni saklamam yakın bikaç arkadaşımın ki dışında
yani kendi ailelerimiz ve yakın arkadaşlarımız dışında da kimse bizimkini saklamıycak
aynen çöpe gidicek
şimdi bugünde konsol üstüne düşündüğüm süsleri alıcam
geçen gün resim ekleyememiştim ekliyim bari şimdi size onlarıEki Görüntüle 173366
kürkçü handa onlardan vardı ama üstlerinde kocaman çiçekler vardı bi de fiyatları tanesi 12 tl falan diyodu. sen 3 tanesini aldım dedin 12 ye sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?