• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

ayers merhaba. dün sormuştum ama arada kaynadı heralde. geçenlerde eminönünden aldığın hurçları eklemiştin. ben de baktım ama göremedim onlardan. neresinden aldığını söylersen çok sevinirim canım.

Aylin davetiyen seninde hayırlı olsun canım

bastırdık yaptırdık çıktı gitti aradan onlarda bir gün uğraşıyorsun yok yazı beğen yok davetiye beğen hem ekonomik olsun millet atıyor gidiyor bize gelen hiç bir davetiyeyi saklamıyorum düğün ertesi çöpe bizimde öyle olacak vallahi .)

kürkçü handa onlardan vardı ama üstlerinde kocaman çiçekler vardı bi de fiyatları tanesi 12 tl falan diyodu. sen 3 tanesini aldım dedin 12 ye sanırım

kızlar bizim düğün tarihmiz belli değil...

evimiz yapılıyor bitimene göre tarihimiz belirlenicek innşallahh:nazar:

ama bu yıl sonuna doğru olur gibime geliyor...

ama sanki 1 ay sonra nişanım değilde düğünüm varmış herkes benimle bi ayrı ilgileniyor işe istediğim saatte gelebiliyorum erkenden çıkıyorum zaten kendi iş yerimiz ama ben yne düzenli gelip gideridm kimse ses etmiyo bana:97:

herkes gel konuşalım yanyana duralım yrın gidince özlyceksin bizde özl,ycez filan yapıyo haklılarda sonra ben hüzünleniyorum:97:

bide bizim düğünün muhabbetimiz şöyle olucak...

ankara da nişan-kına -nikah
istnbul da düğün...

ama ben diyorum ki acaba ankara da nikah yapmasak mı çünkü nikah salonuna gttil 15 dk lık olay için 1150 lira diyolar çok gereksi görüyorum ama çok kararsızım

nikah olurs şayet nikah şekeri yerinde şunları yaptrıcaz innşallahh:nazar:

LOSEV ISPANAK

Aylin davetiyen seninde hayırlı olsun canım

bastırdık yaptırdık çıktı gitti aradan onlarda bir gün uğraşıyorsun yok yazı beğen yok davetiye beğen hem ekonomik olsun millet atıyor gidiyor bize gelen hiç bir davetiyeyi saklamıyorum düğün ertesi çöpe bizimde öyle olacak vallahi .)
,

evet canım aynen
bende kimsenin davetiyesni saklamam yakın bikaç arkadaşımın ki dışında
yani kendi ailelerimiz ve yakın arkadaşlarımız dışında da kimse bizimkini saklamıycak
aynen çöpe gidicek
şimdi bugünde konsol üstüne düşündüğüm süsleri alıcam
geçen gün resim ekleyememiştim ekliyim bari şimdi size onları :1: $Görüntü0008.webp

günaydn cnm iyiyim sen naslsn

ewt canım. bende mecbur kalktım fazladan 5 dk daha nasl uyurum diye düşünüyorum sabahları :))

:60::60:

Aynı ben.Nişanlım benim 7'ye 10 kala uyandırmaya çalışıyor.
Ben aramasını meşgule verip 5 dakka daha hayatım diye mesaj atıyorum.
Sonra ikimizde uyuya kalıyoruz ve benim kalkış saatim 07:35 oluyor:)
Bu sefer koştura koştura işe geliyorum.Nişanlımın işi yakın olduğu için o rahat.
Ben işe varana kadar.Otobüse bindin mi,indin mi?Trafik var mı?Rahat mısın oturdun mu?Motora bindin mi?İçerde otur fıstığım.Dikkatli yürü.Karşıdan karşıya geçerken dikkatli ol.İşe gelincede bitmiyor.Kahvaltını yap karnını iyice doyur suyunu ihmal etme.En son kolay gelsin deniyor ve işlere başlanıyor.Hiç şaşmaz bu muhabbett :9:

bende katıldımmm aranızaaa farkedin beni deee :2::2:
hoşgeldin canım....ismin ne nerelesin düğün ne zman???:68:
Geç kalmışsın ben kahvaltımı çokdan yaptım şimdi ablamız türk kahvemi getirdi keyif yapıyorum.:68:

evet ya gecc kaldım kuzum...ama şimdi sıcacık simit aldık...
yanına da ekici krem peynirr:56:

bizde ahcı-caycı ablaya adından ziyade hep abla diyoruz

sözlüm işyerimize gelince tanıştırırken diyorum ki -abla bu serhat! -serhat bu abla!:52::52::52:

bende katıldımmm aranızaaa farkedin beni deee :2::2:

hoşgeldin gereksizce :)
nerdensin. kaç yaşındasın. nekadar nişanlısın yada nişanlımısın :)

,

evet canım aynen
bende kimsenin davetiyesni saklamam yakın bikaç arkadaşımın ki dışında
yani kendi ailelerimiz ve yakın arkadaşlarımız dışında da kimse bizimkini saklamıycak
aynen çöpe gidicek
şimdi bugünde konsol üstüne düşündüğüm süsleri alıcam
geçen gün resim ekleyememiştim ekliyim bari şimdi size onları :1:Eki Görüntüle 173366

çok güzellermiş aylin.
bende konsolun üstüne alıcam buna benzer bişiler.

kürkçü handa onlardan vardı ama üstlerinde kocaman çiçekler vardı bi de fiyatları tanesi 12 tl falan diyodu. sen 3 tanesini aldım dedin 12 ye sanırım

Kürkçü hanın içinde paşabahçe varya oraya yakın canım benim aldığım yer.
Birde benim şu avantajım oluyor.Bir arkadaşım var iş yerinden hep onunla gidiyorum.Sıkı pazarlık yapıyor ben olsam ağzımı açamam.Onun düğünü mayısda.O yüzden çeyizlerini kaldıracağı için fazla aldı.Bende onun yanında aldım.Adam da fazladan alınca indirim yaptı.Aldıklarımızda gerçekden çok şık ve kaliteliydi annem bayıldı mesela pek dikkatlidir o konularda.

Back
X