- Konu Sahibi speedy-gonzales
- 

- #64.941
bebişin yesin seni emiii
o da olsun artık daa herifin damarına damarına bas yıne sussun emin ol bu seferde onun için üzülrüdk topik açardık sevgilim bana hiç kızmıyor diye
ayyyhhh zati evcimen olmayan bi erkeği evlenmeye şey ettmek zor olurdu zaarrr
Bende çok duygulanmıştım okuyunca.
Nice nice aylara yıllara betüşümm bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olun inşallah.
kızlar size bişey danışıcam size ben istanblda yasıyorum agustosta evlenicem ve elazıga gelin gidicem fakat eşyalara falan burdan bakıyorum nişanlım burdan bakalım diyo elazgda çeşit olmadgını söylüyo annemde tam tersi elazıgdan al burdan eşyalarını götürürsn eşyalarına zarar gelir çoğu eşyan mahfolur diyo bende şaşırdm ne yapıcagımı bide size soruyım dedim sizce ne yapmalıyım
bizde 03.03.2010 da başladık 17.07.2010 da nişanlandık.benimde aklımın ucundan geçmezdi evlilik ama kısmet olunca el kol dil bağlanıyormuş onu anladım :)
ayy kızlar zor yetiştim ya ne çok yazmışsınız dün gelinliğimin fotolarını eklicektim ama net bi koptu akşama kadar gelmedi. Şimdi ekliyorum yorumlarınızı bekliyorummm :)))))))))
Aynen katılıyorum sana bu konuda.
Bir de özellikle erkek kendini hazır hissedince sende otomatik olarak düşünmeye başlıyorsun.
Ben hep en az 25 olana kadar düşünmüyorum derdim ama insanın bazı şeyler elinde olmuyor.
İyikide olmuyor birlikde büyücez sevdiceğimle hiç pişman değilim.Allahım utandırmasın.
Siz maşallah daha hızlı hareket etmişsiniz allahım nazarlardan saklasın.
merhaba kızlar
offf cok halsizim her yanım ağrıyor
yeni işimle ilgili işlemlerle uğraşıyorum
bu hafta polis haftası cok yogunuz
birda sanırım grip olucam cok fena
işte benim gelinliğimmmmm.. :)))
Eki Görüntüle 173407 Eki Görüntüle 173406 Eki Görüntüle 173405 Eki Görüntüle 173411
topicimizde bir de doktorumuz olsaydı ne güsel olurdu nerdeyse 2 haftadır hastayım yaa sürekli uyku halindeyim bademciklerim de şiş ama ben doktora gitmiorum vitamin ve soguk algınlıgı ilacı kullanıorum kızlar siz bogaz agrısı için tarifler vermiştiniz bana aklına gelen olursa yazarsa sevinirim
işte davetiyemizde bu en sade ve uygun modellerden birini seçtim çünkü davetiye için o kdar masrafa girmeye gerek yok diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 173415
topicimizde bir de doktorumuz olsaydı ne güsel olurdu nerdeyse 2 haftadır hastayım yaa sürekli uyku halindeyim bademciklerim de şiş ama ben doktora gitmiorum vitamin ve soguk algınlıgı ilacı kullanıorum kızlar siz bogaz agrısı için tarifler vermiştiniz bana aklına gelen olursa yazarsa sevinirim
Ayy özellikle etek kısımına bayıldım esra...
Üst kısmının belden oturması ve kabarıklığı çok hoşuma gitti.
Ben nasıl seçim yapıcam bilmiyorum ki her eklenen gelinliğe bayılıyorum resmen
Sade ama basit değil çok şık bence.
Bende nişanda davetiye olayını abarttığım için pişman oldum.
Düğünde daha uygun bir fiyat araştırması yapıcam inşallah.
canım bende aynı şekilde eteği tafta parlak kumaşları sevmiyorum hep organze tül olsun istiyodum. Benimde karar kısmı çok zordu canım ne fatih kaldı ne bakırköy ne kuyumcukent bir sürü yeri gezdim ama baktıkça daha çok kafası karışı insanın en son artık üst kısmı drape ve taşlı altı da tül olsun istiyorum diye karar verdim tam diktiricektim ki bu şekilde hazır buldum çok sevindimmmmtabi bikaç değişiklik olucak 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?