- Konu Sahibi speedy-gonzales
- 

- #64.961
sağol canım bende beğendim tabi davetiyemi öylesine seçmedim içime sindi. Sende sade ve şık bişey tercih edersin canım masrafa girmeye hiç gerek yok
ahh sabahtan beri topik te 17-18 kişi vardı bende sevinmiştim ne güzel fikirler alabilirim diye ama herkes gitmiş ya:2:
Benm tercihimde bu şekilde olucak kesinlikle.
Üzülmee öğle arasına denk geldi gelir kızlar yine esroş :)
evet kuzum etek ksmı çok güzel bak bende resim ekledim bende tül seviyorum çünkü...
ucuş ucuş gbi duryor hem...
üst kısmı da çok güzelmiş aldınız mı naptınız
bende bikaç model var canım senin dediğin gibi birazdan eklerim onlarıda arşivine eklersin bende ya komple üstü güpür altı tül etek uçlarıda güpür olsun dedim yada üstü drape olsun istiyodum şansımada denk geldi yani:)
Elbisen çok şık bişey e benziyo üst kısmınıda merak ettim ama etek kısmı gerçekten çok güzel canım :)
Biz satın almıyoruz kiralıcaz canım ama anlaştık kaporasını verdik ben zaten özel dikim pek istemiyodum çünkü risk var ne olursa olsun o riske girmek istemiyodum çok şükürki hazır buldum tabi mankene yapıldığı için biraz dar geldi ama hem düğüne kadar zayıflıcam hemde yanlarında payları varmış açıcaklar biraz:)
bende bikaç model var canım senin dediğin gibi birazdan eklerim onlarıda arşivine eklersin bende ya komple üstü güpür altı tül etek uçlarıda güpür olsun dedim yada üstü drape olsun istiyodum şansımada denk geldi yani:)
aa çok iyi hem beğendiğin model hem bedenine göre bulman ne güzel...
ben diktirdim canım bende korktum ama daha ilk provada oh cektim...maşallah güzel yaptılar
evet resimde rengimizde pek belli olmamış nişanlığım bu benim pudr arengi üst kısmıda dantel yine kollarım da dantel ayrıca üst kısmı şu an elim de yok maalesef çünkü kesmiştm fotoğrafı...hafta cuma teslim alıcam o zaman yeniden çekilri eklerim inşallahhEklersen sevinirim canım banada fikir olur.
Zübeyde nişanlığının etek kısmı hoş canım.Üst kısmını bende merak ettim.
Rengi eklediğin resimdeki gibi mi?
ohh ne güzel. Ben tam olarak ne istediğimi bilmediğim için bana riskli geliyodu canım istediğim gibi bişey çıkmazsa diye korkmuştum. Ama bu gelinliğin boyu falan çok iyi oldu. Bazı hazır gelinlikler bana kısa geliyodu çünkü
tksür ederimm kızlarrr betüş deneyecegim o tarifi :)))zuhalll kızzz nerelerdesin sen?piknik yaptınız mı :))
Nilaycım bunlar senin için
evet resimde rengimizde pek belli olmamış nişanlığım bu benim pudr arengi üst kısmıda dantel yine kollarım da dantel ayrıca üst kısmı şu an elim de yok maalesef çünkü kesmiştm fotoğrafı...hafta cuma teslim alıcam o zaman yeniden çekilri eklerim inşallahh
Ben geldim, çiçeği toparladık nihayet...
Sayfalar almış başını gitmiş, geçmiş okuyamıyorum bir türlü size yetişemiyorum sonra...
Ben geldim, çiçeği toparladık nihayet...
Sayfalar almış başını gitmiş, geçmiş okuyamıyorum bir türlü size yetişemiyorum sonra...
canlarım kayınvaldemin aldıklarını ekledim
bu sefer sakınca yok
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...01402-sonbaharin-ceyizi-103.html#post18563668
Hoş geldin nasıl güzel oldu mu?
adaş ya gelinliğimi eklemiştim bi baksaydın keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?