- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #65.381
günaydın kızlar nasılsınız bkalım ne var ne yok
kübra da evlendi sıra bana geldi galiba
Günaydın kızlar. Banada dün aşkım sordu kayınpederim sormuş gelin hanım kaç bilezik ister ona göre almaya başlayalım şimdiden diye bende ev aldılar ya gerek yok düğünde birtane taksınlar yeter dedim aşkımda öyle olmaz söyle dedi ama söylemedim gönüllerinden nasıl geçiyorsa öyle olsun dedim
cumartesi erken çıktım işten çarşıya gititk bir kalabalık birde havalr güzel turlar başlamış okulların felan dahada kalabalıklaşmış sünnet yapanlar düğün yapanlar ay dürte dürde geçebiliyoruz ancak yatak örtüsü aldım bir tane ayakkabı bir kaç mayo üstü elbise gibi bişey mendil kına tepsisi bindallı kiraladım dünde yemeğe almıştık kayınvaldemleri mantı yaptık kaç saat onunla uğraştık yani şu hafta sonu yetmiyor hiç ya
bebişim iyi hoş evi aldılar tamam ama oğullarına herşekilde yapacaklardı zaten değil mi! düğün bu geline takıda alınır masrafta olur.ama yine de iyi demişsin ne istiyorlarsa yapsınlar tabi ama bu iç yapmamak anlamında da olmamalı nişanlının ailesi duyarlı insanlar gibi geldi :26:
buketcim gözü tok bir insansın bence iyisini demişşin gönüllerinden ne gelirse zaten hanigi geline bir tan bilezik takılmış ben duymadım vardır mutlaka da yani seninkiler için sanmıyorıum az çok tanıdık burada ayol:)
hoşgeldin günaydın aylin koşturmaca sonrası pazaertesi sendromu sen nasılsın neler yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?