2011 gelin adayları buyrun sohbete

tşk ederim buketcim valla ayağımda taban çökmesi var topuklu giyemiyorum zaten işte düğün için aldım rahat gibi evde bir kaç giydim alışık olmadığım için bir tuaf ama yinede diğerlerine nazaran rahat

cumartesi erken çıktım işten çarşıya gititk bir kalabalık birde havalr güzel turlar başlamış okulların felan dahada kalabalıklaşmış sünnet yapanlar düğün yapanlar ay dürte dürde geçebiliyoruz ancak yatak örtüsü aldım bir tane ayakkabı bir kaç mayo üstü elbise gibi bişey mendil kına tepsisi bindallı kiraladım dünde yemeğe almıştık kayınvaldemleri mantı yaptık kaç saat onunla uğraştık yani şu hafta sonu yetmiyor hiç ya

günaydın kızlar,
çok güzel bir hafta diliyorum hepimize
koşuşturma ile geçen hafta sonu sonrası daha sakin bir hafta diliyorum
evde işler bekliyor, akşam olsun

bebişim iyi hoş evi aldılar tamam ama oğullarına herşekilde yapacaklardı zaten değil mi! düğün bu geline takıda alınır masrafta olur.ama yine de iyi demişsin ne istiyorlarsa yapsınlar tabi ama bu iç yapmamak anlamında da olmamalı nişanlının ailesi duyarlı insanlar gibi geldi :26:

cumartesileri çarşıya çıkmayı unuttum bile ben:) pazarları gidiyorum ancak heryer kapalı oluyor benimde bir pazarım var oda hiç yetmiyor dün aşkımla mudanyaya gittik çok iyi geldi

buketcim gözü tok bir insansın bence iyisini demişşin gönüllerinden ne gelirse zaten hanigi geline bir tan bilezik takılmış ben duymadım vardır mutlaka da yani seninkiler için sanmıyorıum az çok tanıdık burada ayol:)

valla son bir senedir gitmedim desem yeridr en son evlilik teklifi almıştım mudanyada yıldız tepede :)))
evleniyorum bir ay sonra artık aşk tazelemeye gideriz

gerçekten çok duyarlılar göçmenler zaten kime söylesem göçmenler el üstünde tutar gelinlerini diyorlar her adımlarını soruyorlar 30 nisanda kısmetse istemeye geleceklermiş kaç kişi gelelim diye bile sormuşlar

günaydınlarrr
haftasonu telaşe içinde geçti sanıyrm hepimizin
bizde dün evimizi yerleştirdik
ama yatak odası kaldı
mutfak salon bitti çok şkür
ay inanamıorum benim evimimmiiii
cumarteside nişanlım gelmşti
ufa tefek alşverişlerimizi yaptık.
d.gaz saatini aldık
avizeler bağlandı ama kutudan bir çıkardık aboww bütün taşlar karışmış
aşkım açtı onları. yatak odasının perdesini taktık ama henüz salon ve yatak odası tülü alınmadı.
benden hbrler bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…