- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #65.341
Bende canım merinos ve kaşmir kullanan tanıdıklarım var çok pişmanlardı ama modeline göre fark eder belki bilmiyorum. Ben stepin halılarını çok beğeniyorum ilk oraya bakacağım.Merinos hakkında hiç iyi şeyler duymadım, mobilyasıda dahil...
Padişah, saray, royal halı çok iyiymiş...
bi halılarım eksik kaldı .....ne marka ne model hiç bişey yok aklımda yardımcı olur musunuz?
sözde söz bileziği tek taş
nişanda set saat ve 3 bilezik takıldı
düğündede iki tane daha bizezik takılacak
günaydın kızlar
güzel bir hfta sonu diliyorum
dün ayşenin kınasına gittim çok güzeldi
ay ne zormuş beni bile ağlattı
Eki Görüntüle 174658 kızlar masam bu bende cam ve metal tercih ettim
boyu biraz daha kısa 120 olsun dedim ama hatamı ettim bilmiyorumEki Görüntüle 174658 kızlar masam bu bende cam ve metal tercih ettim
Çok hoşmuş masan canım...
Ya bir arkadaş vardı, nişanlısı mutfak masası siparişi vermişti, o senmiydin?
ne kadar fiyat verdiler gül sana aynı modele ben de baktım tanıdıktı baktıgım yer 275'e bırakırım sana dedi
Günaydınn kızlarrr Royal ve Kaşmiri begeniyoruzz biz de annem benim mutfak halımı almıstı çok begeniorum kahverengi aldı mutfakta açık renk çok kolay kirlenir die ...
Mutfak masanı nasıl düşünüyorsun?benim aklımda cam var
Bir de kızlarrr yazıorum yazıorumm kaç gündürr mutfak halısını kuzenim royalden almış çamasır makinesine de atıp yıkıoo haberiniz olsun
o zaman koşarak al nakit 450 dediler tanıdık olduğu halde.. sen hangi şehirdesin canım
Bu arada 275 mutfak masası için çok iyi fiyat, ben kıytırıktan bir masa sordum 350 dediler...
benim dükkandaki masam cam o kadar toz gösteriyor ve parmak izi yapıyor ki günde 10 kere siliyordum illallah dedim artık annemde sağolsun cama yapışam muşamba gibi bir örtü almış onu koyduk çok şık duruyor buzlu cam gibi oldu. Yani Camdan o kadar bıktım ki ahşap istiyorum mutfağıma bambu istiyorum bu takımı çok beğendim bulabilirsem bunu istiyorum
Eki Görüntüle 174660
Ankaradayım ben kızlarr 4 sandalyesi var hatta istersen taşlı da yapabiliolar ama ben sade istiyorum bir de cam masa...bilmiorum bu magazanın fiyatları çok uygun gibi arnica boralar mesela 220 bu magazada fiyatı 190 ....
Buket bizim evdeki masamız ahsap canımm o yüzden çok sıkıldım insan arada degisiklik de görmek istiyorüzerine runner serebilirim yemek yerken örtü sererim bir sekilde kullanırım çünkü dolaplar da ahsap olucak mutfagı bogmayım ...
Merinos hakkında hiç iyi şeyler duymadım, mobilyasıda dahil...
Padişah, saray, royal halı çok iyiymiş...
ooo sayfamız 2.sayfalara düşmüşşş:26:
nasılsınız kızlar???
davetiye siparişimizi verdik.daha önce eklemiştim size modeli.yazımız böyle
"mutluluk paylaşmaksa eğer; bizim için özel olan bu günde sevdiklerimizle beraber olmak herşeye değer."
400 adetini 355 tl ye bastırıyoruz kızlar.
yarın da tvmizi alacak aşkım.lg alıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?