2011 gelin adayları buyrun sohbete

Davetiyenide çok beğenmiştim yazında güzel canım bende beğendim bunu aklımda benimde:) Benim aşkımda salon tvmizi almıştı benimde oturma odasına almam lazım hangi modeli seçtiniz

Davetiyenide çok beğenmiştim yazında güzel canım bende beğendim bunu aklımda benimde:) Benim aşkımda salon tvmizi almıştı benimde oturma odasına almam lazım hangi modeli seçtiniz

canım 42le5300 alacaktık ama inan fiyatlar o kadar değişkenki vazgeçtik bekleyeceğiz biraz daha

Naber zuzu. nasıl geçti hafta sonun. Nişanlın bu hafta sonu gelmişti dimi

evet bebişim geldi düğün için hazırlıklara devam birtane bilezik alalım dedik 30 gr bişi beğendim adam yarın getirecek heray yatırımımızı yapacağız artık sence nasıl bir bilzeik olmalı pandoş burma tarzı bişi beğendim ama tel kırma tel sarmamı adı öyle bişi öyle takım yapacağım bugün tekrar bakacağım yanlış karar vermeyeyim :26:

pandoş beğendiğim model bu bebişkomm http://www.resim-upload.net/uploads/photos/Resim_20110411005627.jpg
üstü kilitli olanı vardı ben böyle kilitsiz istedim nasıl sence

Zuhalciğim beğendin model bence güzel.
bide şöle bişi var burma bileziklerde bozdurunca değer kaybetmiyor diye biliyorum ben.
Nişanda annem babam da bana alırken burma aldılar.
hani günlük hayatta takıcaksan bölle desenliler filan var ama onlar bozdururken değer kaybediyomuş burmalara göre. bence bu seçim iyi gibi.
kuyumcuyada sordunmu bunu canım?

evet bebişim el işçiliği olmadığı için değer kaybetmiyormuş bugün teyzemle tekrar bakacağız o iyi anlıyor tek başıma bilemedim

pandoş beğendiğim model bu bebişkomm http://www.resim-upload.net/uploads/photos/Resim_20110411005627.jpg
üstü kilitli olanı vardı ben böyle kilitsiz istedim nasıl sence

Günaydın kızlar. Banada dün aşkım sordu kayınpederim sormuş gelin hanım kaç bilezik ister ona göre almaya başlayalım şimdiden diye bende ev aldılar ya gerek yok düğünde birtane taksınlar yeter dedim aşkımda öyle olmaz söyle dedi ama söylemedim gönüllerinden nasıl geçiyorsa öyle olsun dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…