- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #65.801
artık kar etmiyor canım bizde öyle şeyler.her koşulda gardını aldığı için nişanlım kavga çıkıyor sürekli aramızda.Allah'tan uzun sürmüyor bu kavgalar ama ben evlendiğimdede aynı sorunları yaşamak istemiyorum.biz hala senin ailen benim ailem derdindeyiz...![]()
Bu şekilde her iki tarafda yıpranır ama canım.
Kimse kendi ailesine laf ettirmez.İnan bana nişanlım hatalı olduklarını bile bile yinede beni yönlendirmeye çalışıyor.Neden dediğimdede annemin huyu değişmez.Ama biz bir aile olacağız önemli olan da biziz ben susuyorum haklı olduğunu biliyorum ama elimden bir şey gelmiyor diyor.
Bende hiç uzatmıyorum kendi ailemi hele hiç öne sürmüyorum.Öyle yaparsam zıtlaşırız çünkü.Bende tamam senin için diyorum ve susuyorum.Ve dün dedim ki bu hafta annen dedi ya akrabaları ziyarek etmemiz gerekiyormuş gidersiniz hayatım dedim.Ben kayınvalidemi ziyaret etsem nasıl olur fıstığım dedi?Dedim geçen haftada bizdeydin hayatım.Olsun dedi.Seninle birlikde gideriz akraba ziyaretine bende gönüllerini alırım dedi.Bizde her konuda rahat farkında bende tamam dedim.