• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar haberiniz var mı bilmiyorum çeyiz çıkarken anneme davul zurna istemiyorum dedim diye dün olay çıktı annem sinir krizi geçirdi muhtemelen birikim vardı bu olayla bana patladı hepimizi kırdı babamla arası açıldı beni kovdu... hiçbir şeyine karışmıyorum dedi... sabah bana çay yapardı beni görünce görmemezlikten geldi... düğüne kadar onunla konuşmayacakmışız kardeşimle not bildirdi.. babam ve beni mahvetti dün gece...

kız gül roman okur gibi okudum okadar uzun geldi kasvetli:((şu zamanda sorunun nişanlılarımız olacak yerine kendi ailememizden birinin arıza çıkartması komikmiş gibi geliyor bana, kesinlikle çok sinir bozucu.leri derece hakimiyet duygusundan böyle oluyor işte :53:

kızlar haberiniz var mı bilmiyorum çeyiz çıkarken anneme davul zurna istemiyorum dedim diye dün olay çıktı annem sinir krizi geçirdi muhtemelen birikim vardı bu olayla bana patladı hepimizi kırdı babamla arası açıldı beni kovdu... hiçbir şeyine karışmıyorum dedi... sabah bana çay yapardı beni görünce görmemezlikten geldi... düğüne kadar onunla konuşmayacakmışız kardeşimle not bildirdi.. babam ve beni mahvetti dün gece...

çok zoruma gitti. babam anneme yapma sen kime tavır alıyosun bak kızın ağlıyo dedi... o da ağlasın dedi...vay be daha neler görücez acaba

sen nasıl söylednki istemediğini duyunca bu kadar parladı :((ne kadar tawır yaparsa yapsın annen unutacaktr zaman zaman olur gülcüm

Canım günlerin yaklaştıkça annen üzülüyordur o üzüntüylede sana patlamıştır.
Hiç bozma moralini herşey yoluna girer.Çeyizde gerçekden davul zurna olmaz keşke olabilsede annenin gönlü olsa ama karşı taraf yanlış değerlendirir bu sefer.Umarım en kısa sürede düzelir aranız.

herkesin beni idare etmesi gerekirken ben herkesi idare etmekten çok yoruldum ... onun gönlü olsun diye kendimize güldüremem.. ayıp!

Bazen içleniyorum erkek tarafından birsey görmüyorum die ama Allah'a şükürler olsun ki nişanlım her konuda çok anlayıslı bugüne kadar ne istediysem onu yaptı 3 yılı geride bıraktık ve ilişkimizin temeli de iyi bir arkadas olmamız eger imkanınız varsa onu ev içerisinde yasantısını görün ben onlarda kalıyorum ve herzaman da derim dagınık die ben de tam tersi düzenliyim ben herzaman bunu söylerim Zuhal'e de sorabilirsiniz kesinlikle evlenmek için acele etmeyin ilk 2 yıl o kadar güzeldi ki ama 2-3 arasında nişanlandık çok saçma nedenlerden kavgalar ettik bir baktım adamın huyları degişmiş sanki evliymişiz gibi davranıyor adama bir rahatlık gelmiş bana ilk defa 3.yılımızda bagırmıstı

bebişimmmm erkek tarafından birşey görmüyor olabiliriz ama sağolsunlar nişanlılarımızda birşeyimizi eksik bırakmıyorlar önemli değil yani bunun için can sıkma zamanı geçti bebişim..düğün 40 düğüm der annem acele etmek iyi tanımadan birşeylere kalkışmak anca zarar olur insana.bunda eşde etken çevreside aileside hepsi bir bütün işte birazda şans işi bu işler eşin iyi olur ailesi tam tersi, ailesi melek olur oğulalrı işe yaramaz 4/4 lük bulmak çok zor diye düşünüyorum. kesinlikle gelinleri için ölüp biten ailelerde bile anlaşmazlıklar yaşanabiliyorki buda fikir ayrılıklarından olası birşey.:42:

Bazen içleniyorum erkek tarafından birsey görmüyorum die ama Allah'a şükürler olsun ki nişanlım her konuda çok anlayıslı bugüne kadar ne istediysem onu yaptı 3 yılı geride bıraktık ve ilişkimizin temeli de iyi bir arkadas olmamız eger imkanınız varsa onu ev içerisinde yasantısını görün ben onlarda kalıyorum ve herzaman da derim dagınık die ben de tam tersi düzenliyim ben herzaman bunu söylerim Zuhal'e de sorabilirsiniz kesinlikle evlenmek için acele etmeyin ilk 2 yıl o kadar güzeldi ki ama 2-3 arasında nişanlandık çok saçma nedenlerden kavgalar ettik bir baktım adamın huyları degişmiş sanki evliymişiz gibi davranıyor adama bir rahatlık gelmiş bana ilk defa 3.yılımızda bagırmıstı

Nişanlımlara ilk kez kahvaltıya gittim daha öncede hiç gitmemiştim.
Annesiyle ben oturdum ve nişanlım sofrayı kaldırdı.Önce süngerli bezle sildi sonra normal bezle ve sonrasın da da kuruladı.Sofra bezini kaldırdı ve gırgırladı yerleri.Ben şok oldum tabi bir bayan olarak ben bu kadar dikkatli davranmıyorum açıkcası.Ve en son geçen hafta bize geldiğinde bulaşıkları benimle yıkaması,çöpleri dökmesi,evin yanmayan ampülleriyle ilgilenmesi üstelik annem de evdeyken bunları yapması çok hoşuma gitti.Neden bunları anlattın dicek olursanız.Eğer bir insan başkalarının yanında da siz yanlızken davrandığı gibi daranabiliyorsa o insandan korkmıcaksınız.Allaha şükür nişanlım yanlızken nasılsak nasıl ilgiliyse kendi ailesinin yanındada benim ailemin yanındada aynı şekilde.Hatta annem bazen söyler.Çocuk nilaya bakmakdan ne yemek yiyor neden konuşulana adapte olabiliyor diye.Ve kendi ailemde benden çok nişanlıma güveniyor.Nişanlımın saçma sapan erkeklik takıntıları yok.Ama biz daha sizlere göre çok yeni sayılırız.Ama diyorum ya zamanla alakaloı değil bence paylaşılan anlarla alakalı...

bebişimmmm erkek tarafından birşey görmüyor olabiliriz ama sağolsunlar nişanlılarımızda birşeyimizi eksik bırakmıyorlar önemli değil yani bunun için can sıkma zamanı geçti bebişim..düğün 40 düğüm der annem acele etmek iyi tanımadan birşeylere kalkışmak anca zarar olur insana.bunda eşde etken çevreside aileside hepsi bir bütün işte birazda şans işi bu işler eşin iyi olur ailesi tam tersi, ailesi melek olur oğulalrı işe yaramaz 4/4 lük bulmak çok zor diye düşünüyorum. kesinlikle gelinleri için ölüp biten ailelerde bile anlaşmazlıklar yaşanabiliyorki buda fikir ayrılıklarından olası birşey.:42:

Bizim eksiğimizde ailelerden yana olsun.Allaha şükür ki eşlerimizden yana şanslıyız.
Aynı yastığa baş koyacağımız insanlarda onlar olduğuna göre diğer geriye kalan konular yalan.
İnsanın canı sıkıl mıyor mu?Elbette sıkılıyor ama eşin olmasını istediğin kişinin sana önem vermemesi kadar değil.

Benim nişanlım çok övülecek kadar iyi bir karaktere sahip değil, ama seviyorum paşamı bee...
Ben 4*4'lük değilim dolayısıyla ondanda 4*4'lük olmasını bekleyemem...

Bu arada Gül'cüm zannediyorum annelerimizde de sıkıntılar var...
Benim annemde laf çarpıp duruyor bana, bazen ses çıkarmıyorum bazende sinirleniyorum, o bana ben ona sayıyoruz işte...
Nedense düğün için heyecanlandığım hiçbirşey annemi mutlu etmiyor, düğünle ilgili konu açınca hemen kapatmaya çalışıyor...

Benim nişanlım çok övülecek kadar iyi bir karaktere sahip değil, ama seviyorum paşamı bee...

Benim annemde laf çarpıp duruyor bana, bazen ses çıkarmıyorum bazende sinirleniyorum, o bana ben ona sayıyoruz işte...
Nedense düğün için heyecanlandığım hiçbirşey annemi mutlu etmiyor, düğünle ilgili konu açınca hemen kapatmaya çalışıyor...

Hayatta hiç kimse dört dörtlük değil ki esracım...

Evlilik yolundaki bizim eksi yanımız nişanlımın ailesinden kaynaklanıyor.
Elbette benim ailemde vardır eksi yönleri ama kız evi olduğumuz için ailemde yeterki kızımız mutlu olsun el kapasına gidiyor seninde ailen şöyle davrandı bize demesinler diye sabır gösteriyor.O yüzden nişanlımı artı ailesinin davranış şeklinide eksi olarak görüyorum.Ki davranış biçimlerini gerçekden hiç hak etmiyorum ya neyse.O yüzden nişanlımı anlatıyorum.Yoksa nişanlımında var eksi yönleri dört dörtlük kimse yoktur.Benimde var eksi yönlerim elbette.Ama artı yapmaya çalışıyoruz elimizde geldiğince...

Sana bu konudada katılıyorum benim annem de o şekilde.Geçen gün yine zıtlaştık hatta annem söylendi ben söyledin sonra ikimizde sustuk.Öylece kapandı.

şurada bir ayım ne var gitmeden ne kırmak ne kırılmak istiyorum zaten bundan sonraki hayat benim olacak istediğim gibi ben yönlendireceğim geçici şeyler için stresx yapmaya üzülmeye gerek yok

gülcüm ayıp değil davul zurna ile çıkmak iki düm düm çalar gider annen belki hep öyle hayal etmiştir akşam gider tekrar konuşursun düğün üstü birde bu tarz sıkıntılar yorar insanı canım allahtan sen daha güçlüymüşşün ki farklı sorunlara kavgalara yer olmamış

Zeynepcim tşk canım yoruldum ama keyifliydi o fasılları pek sevmiyorum normalde kendimle alakalı herşeyi sever oldum son zamanlarda :)))

elcin eltim nerelerdesin kız

şurada bir ayım ne var gitmeden ne kırmak ne kırılmak istiyorum zaten bundan sonraki hayat benim olacak istediğim gibi ben yönlendireceğim geçici şeyler için stresx yapmaya üzülmeye gerek yok

gülcüm ayıp değil davul zurna ile çıkmak iki düm düm çalar gider annen belki hep öyle hayal etmiştir akşam gider tekrar konuşursun düğün üstü birde bu tarz sıkıntılar yorar insanı canım allahtan sen daha güçlüymüşşün ki farklı sorunlara kavgalara yer olmamış

aman ya sabrım tükendi gitti artık akşam eve gitmicem ben,çağırana kadar

Hayat ne garip değil mi ?
Ya da ne kadar sıradan
Ne kadar boş ya da, ne kadar dolu
Hayat gözlerimde yaş bir zaman
Yüzümde bir gülücük
Dudağımda bir sözcük, bakışlarımda bir anlam
Hayat uyuduğumda bir rüya, uyandığımda bir gerçek
Hayatın anlamı nedir.
Hayat nedir sizce

benim nişanlım çok övülecek kadar iyi bir karaktere sahip değil, ama seviyorum paşamı bee...

bu arada gül'cüm zannediyorum annelerimizde de sıkıntılar var...

daha önce yaşananlardan dolayı tedirginlik olabilir canım belki
nikahı basmadan annene rahat yok bazı anneler bu şekilde çünkü

alın benden de o kadar.şunu yapalım anne amannn daha çok var şunu yapalım anne aman ne gereği var.umursamuyormuş gibi geliyor bazen.bide evlenince tek kalıcak belki onun psikolojisiyle böyle davranıyor.çözebilmiş değilim henüz. :(

daha önce yaşananlardan dolayı tedirginlik olabilir canım belki
nikahı basmadan annene rahat yok bazı anneler bu şekilde çünkü

Ben uzağa gidecek olmama bağlıyorum...
Ama bilemiyorum çok garip duygular, oysaki şuda bir gerçek benim İstanbul'dan bir süre uzaklaşmam hepimiz için çok iyi olacak, çünkü bilmem ne kadar inandırıcı olur ama insanlar hala nişanı atarım umudundalar cidden öyle, hatta hala onu sevdiğim için evlenmediğimi sanan bir aptal var peşimde gidip kendimi unutturmam lazım, annemde bunu biliyor ama yinede üzülüyor işte...

alın benden de o kadar.şunu yapalım anne amannn daha çok var şunu yapalım anne aman ne gereği var.umursamuyormuş gibi geliyor bazen.bide evlenince tek kalıcak belki onun psikolojisiyle böyle davranıyor.çözebilmiş değilim henüz. :(

Bizde de çırpınışlar yeni yeni başladı, bu defa yetişmiyor :))
Yetişmeyince akşam eve geç gidiyoruz, yorgunluk hat safhada anlayacağın...
Daha kına yeri bile tutulmadı, ben ne kadar aceleciysem bizimkilerde bir o kadar yavaş...

Back
X