- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #65.861
ayyy havalarda bir açmadı içim sıkılıyor sanki..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar aslında bayanlar olarak ortak oldugumuz ama saçmaladıgımız tek konu..herkesi birbirine benzetmek..mesela anne bak onun annesi herşeye kosturuyor..nişanlıma ; bak onun nişanlısı onu hiç üzmüyor her dedigini yapıyo..benim babam senin baban gibi bana yardım etmiyo..aslında bunlar bizim ortak sorunumuz kızlar.şunu düşünemiyoruz yanlış anlamayın kendim içinde konusuyorum..herkesin yapısı farklı karakteri farklı benim annemde iyi olan bi huy onun annesinde yok belki...belkide insanlar bize imreniyo diye düşünmüyoruz..alayını fırçalıyoruz..aslında yapmamk lazım bunu bende çok yapıyorum..hani mutlu olmayı beceremiyoruz yanımızdakilerle aslında..yetinmeyi bilmiyoruz..bakın biz ne kadar istekliyiz kimisi aysun ablanın kızı gibi mesela..onunla kendimizi aynı safta tutamıyoruz ama başkalarına gelincemi çok şeyler bekliyoruz...:97:
Benim annem de herseyimi yaptı bir pike takımını yaptırmaya kalksak 350-400 tl annem kendisi yaptı el emegi döktü hepsine ne alırsan beyaz ya da yesil al diyorum o da alıyor saolsun çaycımı mikro dalgamı filan annem aldı ...ananemi kaybettik kendini eve çok kapattı çok az dısarı çıkıyor ben de o yüzden üzülüyorum biz annemle arkadas gibiyiz kuaföre birlikte gideriz alışverise birlikte çıkarız ....
annemi özledim ben![]()
denizcim meltemcim merhaba canım iyim kıslar ya ev hali walla misafirim gelecek bugün
hazırlık yapacam pratik bişiler istiyorum çok yorucu bişiler yapmak istemiyorum aslında ya
öner,niz varmı
börek yaapcam
kurabiyelerim var
çay yapacam
halleyimde var ondanda koyacam
başka ne yapim kıslar çok pratik olsun ama
denizcim meltemcim merhaba canım iyim kıslar ya ev hali walla misafirim gelecek bugün
hazırlık yapacam pratik bişiler istiyorum çok yorucu bişiler yapmak istemiyorum aslında ya
öner,niz varmı
börek yaapcam
kurabiyelerim var
çay yapacam
öner,niz varmı
börek yaapcam
kurabiyelerim var
çay yapacam
salata olur canımm onların yanında;
Roka salatası
Nohut salatası
Patatesli havuçlu meze aklıma bunlar geldi...bunların içerisinde en pratik roka canım roka,yeşil sogan,domatesle güzel oluyor ya da makarna haşla hemen mayonezle,hazır garnitür koy makarna salatası yap...
kısır yada patates salatası yapabilirsin canım
Yanına patates salatasıda yapabilirsin Elçin'cim...
en pratik elçincim patates salatası sanırım
baktımda nohut salatası cok güzel görünüyor meltem bilmiyordum hiç bu tarifi![]()
YA BİŞİY SORUCAM BU YAZINIZIN ALTINDAKİ EKLENTİYİ NASIL YAPIYORSUNUZ... BEN DE EKLEMEK İSTİYORUM DÜĞÜN GÜNÜMÜ BECEREMEDİM :s
YA BİŞİY SORUCAM BU YAZINIZIN ALTINDAKİ EKLENTİYİ NASIL YAPIYORSUNUZ... BEN DE EKLEMEK İSTİYORUM DÜĞÜN GÜNÜMÜ BECEREMEDİM :s
banada edoşş yapmışdı bende bir türlü becerememiştim..yardımcı olamıyorum malesef ki
çizelgenmi bahsediyosun ayy hiç anlamam ki bende![]()