• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

buko benim adımmı geçti sanki bi ara hemen kapatmak zorunda kaldım fıstıgım..eda bunun neresinimi kopyalıcaz o tarz bişidi sankim..yada sıyırdım ben :1:

Yok edoşş sıyırmadın şekerim korkma:D
Buket sordu sana isteme gününü yapacakdı sanırım ama sonra ne oldu bende bilmiyorum takibimden kaçmış olabilir birde anlamıyom biliyon benimkinide sen yaptıydın :7:

inş. canımm
ay geldim yine
işim vardı o ara iş bitti kaçtım yine kk ye :1:

şimdi kızlar fikrinize ihtiyacım varr
biliosunuz ki benim düğün günü yapılacak olan nikah erkene alındı
7 mayıs olcak büyük ihtimal
amaaa şu yaptırdığım meşhurr duvağımı kınada giyceğim elbise ile nikahta kullanıcam
fotolar filan çektircem
en büyük hayalimdi bu duvak benim çünkü
gelinliğimle giyemedim ama ne yapalım
buna şükür :D
şimdi nikahtan sonra ark.larla sahile gidip eğlenmeyi düşünüoruz
bende istiorum duvağımı çıkarmıyım bidaha mı yaşıcam bugünü
ama o kıyafetlede sahilde gezsem komik ötesi
kot ve güzel bi bady tunik fln ne uyarsa artık alsamda şu duvağımı çıkarmadan sahile gitsem eğlensem
gülsem oynasam pamuk şekeri yesemm olmamı acepp
çok mu yadırganırım

399825.jpg

resim alıntıdırrr

ya tabisii deee neyi ne şekilde ypamka istiyorsan o şekeild eyap lütfennnn kim ne der diye sakın düşünme!!!!!

ben de kına gecemin yapılacağı gün bastıracağım tşörtle ve yaptıracağım tütüyle gezicemmm pembişşş pembişşşşş:69:

o gün bizim günümüz çünkü...

Kızlar ben bu hafta sonu doktora gitmeyi planlıyorum.
Ondan sonrasında doğum kontrol hapına başlıcam regl olduğum zaman.
Her ay 3 4 gün sarkıyor. Sarkmaması için hapa bu ay başlıcam.
Yoksa düğün tarihime gelicek.

Kızlar ben bu hafta sonu doktora gitmeyi planlıyorum.
Ondan sonrasında doğum kontrol hapına başlıcam regl olduğum zaman.
Her ay 3 4 gün sarkıyor. Sarkmaması için hapa bu ay başlıcam.
Yoksa düğün tarihime gelicek.

Ya kızlarr ben doğum kontrol hapını düzenlesin diye kullandım.
Bin pişman oldum ayda iki kere filan adet gördüm ve çok uzun sürdü bitmesi.
Vede aşırı kilo aldım.Kilo aldığımın farkındaydım ama düzenlesin diye devam ettim.
3 ay demişti doktor ama ertık 2. ayında dayanamadım ve bırakdım.

Annem kendi doktoruna sormuş kullanmasına gerek yoktu demiş.
Evlendikden sonra düzene girer sizde ırsi hiç bir problemi yok demiş allaha şükür.
Aman dikkatli olun.

En az yan etkisi olan dogum kontrol hapına Yasmin deniliyor...ama tabiki doktor kontrolunde kullanılması gerekiyor...bir de sigara kullananlar için yan etkisi fazlaymış dogum kontrol haplarının o yüzden ben bıraktım sigarayı...

En az yan etkisi olan dogum kontrol hapına Yasmin deniliyor...ama tabiki doktor kontrolunde kullanılması gerekiyor...bir de sigara kullananlar için yan etkisi fazlaymış dogum kontrol haplarının o yüzden ben bıraktım sigarayı...

Ben sigarada kullanmıyorum.Bana diane 35 vermişti.
Zaten kilo almaya müsait bir yapıp var anında kilo olarak geri döndü.
Şimdi bırakalı 2 ayı geçti ne kadar dikkat etsemde kilo veremiyorum.
Etkisi hala sürüyor.Ama kiloda vermek zorundayım.
doktor dedi sen kilo aldıkça düzensizleşiyor düzensizleştikçe kilo alıyorsun dedi.
Kısır döngü gibi düşün bunu dedi.Annemde aynı benim gibiymiş ve aşırı benziyoruz annemle.
Tüm genlerimi annemden almışım.O yüzden doğum kontrol hapı diyince tırsıyorum

Kızlar varya kim korunuo kim korunmuo onu bile bilioruz bizim topic varya :1:

Zeynep bence git gezzz millet neler yapıoo o günün tadını çıkar...

zeynep bence de nasıl davranmak istiyosan öyle yap bence
bugünün takrarı yok bidaha
tadını çıkar

Valla zeynep hiççç düşünme o gün sana özel bir gün ve bence ne yapmak istersen hakkın.
Tadını çıkar doya doya yaşa :24:

ya tabisii deee neyi ne şekilde ypamka istiyorsan o şekeild eyap lütfennnn kim ne der diye sakın düşünme!!!!!

ben de kına gecemin yapılacağı gün bastıracağım tşörtle ve yaptıracağım tütüyle gezicemmm pembişşş pembişşşşş:69:

o gün bizim günümüz çünkü...

kızlar oyy moral kaynağımsınız vallaa
:D
bende öle düşündüm tadını çıkartıcam doya doya
tabiii allah kısmet ederse
üzerime ne uygursam acaba
bi dışarı çıkınca göz gezdirim vitrinlerede

meltem bıraktınmıııııııııı:52::52::52::52:

Allahıma sükürler olsun ki bıraktım 7 sene içtim artık pes ettim hem maddi anlamda beni gerçekten çok zorladı sigaranın fiyatları ortada nişanlımda ben de ikimizde bıraktık ama şu anda daha yeni oldugum için mümkün oldugunca sigara içilen ortamlara girmemeye çalışıyorum ...nişanlım paketini kırdı attı ben de kıyamadım bu paket bitsin içmeyecegim dedim ...paket bitti bir daha da içmedim..kesinlikle azaltılarak sigara bırakılmıyor buna inan ya paketi kır at ya da paket alma onun dısında kabak çekirdegi çok etkili oluyor bol bol çitliyorum bir de yeni oldugu için mesela türk khvesi nescafe filan da içmiyorum....darısı sana olsun canım...

kızlarrrrrrrr herkese merhaba,
neredeyse 1 haftadır gelemiyordum. şimdi hemen arayı kapatmalıyım.

Nasılsınız iyi misiniz?

En son Edanın morali bozuktu biraz umarım her şey yoluna girmiştir.
Kübra'da evlendi şimdi balayında geziyorlardır mutlu mesut

doğum kontrol hapından bahsetmişsiniz kızlar. bende başladım yasmine bir kaç aydır. sigara içiyorum. doktor çok sigara içenler ( 1 paket ve üzeri) için zararlı dedi, ben 6 tane anca içiyorum deyince problem olmaz dedi. Sebebi de bu hapların damarları daraltmasından kaynaklı. varis problemi olanlara asıl zararlı diyor.

Allahıma sükürler olsun ki bıraktım 7 sene içtim artık pes ettim hem maddi anlamda beni gerçekten çok zorladı sigaranın fiyatları ortada nişanlımda ben de ikimizde bıraktık ama şu anda daha yeni oldugum için mümkün oldugunca sigara içilen ortamlara girmemeye çalışıyorum ...nişanlım paketini kırdı attı ben de kıyamadım bu paket bitsin içmeyecegim dedim ...paket bitti bir daha da içmedim..kesinlikle azaltılarak sigara bırakılmıyor buna inan ya paketi kır at ya da paket alma onun dısında kabak çekirdegi çok etkili oluyor bol bol çitliyorum bir de yeni oldugu için mesela türk khvesi nescafe filan da içmiyorum....darısı sana olsun canım...

Tebrik ederim meltemcimm darısı isteyipde bırakamıyanların başına inşallah.
Benim nişanlımda bırakıcak ama ben 55 kilo olunca :52::27:

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrr herkese merhaba,
neredeyse 1 haftadır gelemiyordum. şimdi hemen arayı kapatmalıyım.

Nasılsınız iyi misiniz?

En son Edanın morali bozuktu biraz umarım her şey yoluna girmiştir.
Kübra'da evlendi şimdi balayında geziyorlardır mutlu mesut

doğum kontrol hapından bahsetmişsiniz kızlar. bende başladım yasmine bir kaç aydır. sigara içiyorum. doktor çok sigara içenler ( 1 paket ve üzeri) için zararlı dedi, ben 6 tane anca içiyorum deyince problem olmaz dedi. Sebebi de bu hapların damarları daraltmasından kaynaklı. varis problemi olanlara asıl zararlı diyor.

Ben 2 günde bir paket içiyordum yani günde 10 tane hem doktor sigara içenlere zararlı diyince benim için de bahanesi oldu o vesileyle de bıraktım hem bebek olmadan önce de vucudun temizlenmesi gerekiyor umarım sen de bırakırsın....istedikten sonra hersey oluyor...

off offf

iş ilanımz daha 1 hafta sürücek

bugn 2.gnmüz ve artık beynm uyuştu...

üzülüyorum insanlarımız için...

Back
X