- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #66.281
Valla zeynep hiççç düşünme o gün sana özel bir gün ve bence ne yapmak istersen hakkın.
Tadını çıkar doya doya yaşa
Tadını çıkar doya doya yaşa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam gönlüne göre bulmuşken inşallah alabilirsin canım..çünkü insanın içine sinen bişey bulması zor oluyo...
inşallah bende begendiğimi alabilirim![]()
Valla zeynep hiççç düşünme o gün sana özel bir gün ve bence ne yapmak istersen hakkın.
Tadını çıkar doya doya yaşa![]()
buko benim adımmı geçti sanki bi ara hemen kapatmak zorunda kaldım fıstıgım..eda bunun neresinimi kopyalıcaz o tarz bişidi sankim..yada sıyırdım ben![]()
kız şu resmi düzeltip ondan sonra koysana direk gözüme senin yamukk resim takılıyor şaşı olacam :86:
inş. canımm
ay geldim yine
işim vardı o ara iş bitti kaçtım yine kk ye
şimdi kızlar fikrinize ihtiyacım varr
biliosunuz ki benim düğün günü yapılacak olan nikah erkene alındı
7 mayıs olcak büyük ihtimal
amaaa şu yaptırdığım meşhurr duvağımı kınada giyceğim elbise ile nikahta kullanıcam
fotolar filan çektircem
en büyük hayalimdi bu duvak benim çünkü
gelinliğimle giyemedim ama ne yapalım
buna şükür
şimdi nikahtan sonra ark.larla sahile gidip eğlenmeyi düşünüoruz
bende istiorum duvağımı çıkarmıyım bidaha mı yaşıcam bugünü
ama o kıyafetlede sahilde gezsem komik ötesi
kot ve güzel bi bady tunik fln ne uyarsa artık alsamda şu duvağımı çıkarmadan sahile gitsem eğlensem
gülsem oynasam pamuk şekeri yesemm olmamı acepp
çok mu yadırganırım
![]()
resim alıntıdırrr
Kızlar ben bu hafta sonu doktora gitmeyi planlıyorum.
Ondan sonrasında doğum kontrol hapına başlıcam regl olduğum zaman.
Her ay 3 4 gün sarkıyor. Sarkmaması için hapa bu ay başlıcam.
Yoksa düğün tarihime gelicek.
En az yan etkisi olan dogum kontrol hapına Yasmin deniliyor...ama tabiki doktor kontrolunde kullanılması gerekiyor...bir de sigara kullananlar için yan etkisi fazlaymış dogum kontrol haplarının o yüzden ben bıraktım sigarayı...
Kızlar varya kim korunuo kim korunmuo onu bile bilioruz bizim topic varya
Zeynep bence git gezzz millet neler yapıoo o günün tadını çıkar...
zeynep bence de nasıl davranmak istiyosan öyle yap bence
bugünün takrarı yok bidaha
tadını çıkar
Tadını çıkar doya doya yaşa![]()
ya tabisii deee neyi ne şekilde ypamka istiyorsan o şekeild eyap lütfennnn kim ne der diye sakın düşünme!!!!!
ben de kına gecemin yapılacağı gün bastıracağım tşörtle ve yaptıracağım tütüyle gezicemmm pembişşş pembişşşşş
o gün bizim günümüz çünkü...
En az yan etkisi olan dogum kontrol hapına Yasmin deniliyor...ama tabiki doktor kontrolunde kullanılması gerekiyor...bir de sigara kullananlar için yan etkisi fazlaymış dogum kontrol haplarının o yüzden ben bıraktım sigarayı...
meltem bıraktınmıııııııııı![]()
Allahıma sükürler olsun ki bıraktım 7 sene içtim artık pes ettim hem maddi anlamda beni gerçekten çok zorladı sigaranın fiyatları ortada nişanlımda ben de ikimizde bıraktık ama şu anda daha yeni oldugum için mümkün oldugunca sigara içilen ortamlara girmemeye çalışıyorum ...nişanlım paketini kırdı attı ben de kıyamadım bu paket bitsin içmeyecegim dedim ...paket bitti bir daha da içmedim..kesinlikle azaltılarak sigara bırakılmıyor buna inan ya paketi kır at ya da paket alma onun dısında kabak çekirdegi çok etkili oluyor bol bol çitliyorum bir de yeni oldugu için mesela türk khvesi nescafe filan da içmiyorum....darısı sana olsun canım...
kızlarrrrrrrr herkese merhaba,
neredeyse 1 haftadır gelemiyordum. şimdi hemen arayı kapatmalıyım.
Nasılsınız iyi misiniz?
En son Edanın morali bozuktu biraz umarım her şey yoluna girmiştir.
Kübra'da evlendi şimdi balayında geziyorlardır mutlu mesut
doğum kontrol hapından bahsetmişsiniz kızlar. bende başladım yasmine bir kaç aydır. sigara içiyorum. doktor çok sigara içenler ( 1 paket ve üzeri) için zararlı dedi, ben 6 tane anca içiyorum deyince problem olmaz dedi. Sebebi de bu hapların damarları daraltmasından kaynaklı. varis problemi olanlara asıl zararlı diyor.
Tebrik ederim meltemcimm darısı isteyipde bırakamıyanların başına inşallah.
Benim nişanlımda bırakıcak ama ben 55 kilo olunca![]()