• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Anammm kilo konusunda yaram var benimde :/
Annem 8 kilo verdi ben ise hala 5 kilodayım.. herkes bence daha fazla verme diyo ama ben 4/5 kilo daha vermek istiyorum...
gerçi ev bulabilsek taşınma telaşı falan biraz daha veririm gibi gelio ama bakalım inşallah

meltemcim boyun kaç ?
48 kilo gerçekten çok az düğünden önce sende biraz al hatta ben sana vereyim 5 kilo :16:

Kızlar foto buldum bende ama komiklikler yapmışım :)
Dil filan çıkarmışım bulduklarımda bizim kızlarla ev partisi yapmışdık da :)
Çok kısa işim var onu bitireyim ekliyorum hemencecik tabi komiklikleri silerek:27:

Betüş'üm bence gayet iyisin, kayınvalidenin dediği gibi ne al ne ver...

Bu arada kızlar ben ramazanda her gece yemekten sonra ve iftardan önce maydanoz suyu içiyordum, ramazanda 56'dan 52'ye düşmüştüm, ayrıca çok rahat tuttum orucu, sanki susuzluğu azaltıyor gibi geldi, tekrar denemeyi düşünüyorum. 3 kiloyu paşa paşa aldım geri, ne güzeldi o zaman :((

Son düzenleme:
Bende herşey var göbek kalça bir göğüs yok :(((((((((((((

yaa benimde tek sorunum bacaklarım. zamanında spor yaptığım için çok kalın üst bacaklarım.. etek giydiğimde özelliklede uzun etek giydiğimde herkes çok kilo vermişsin diyo. oysaki alakası yok. o yüzden gelinlikle kapatacağım için çok şanslıyım :)

Back
X