• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kaç akşamdır uykusuzluk mafoldum çok kötü
dün de havluları mevlüt başartülerini yaptık biraz yorganlar annem hep çitf kiilk yaptırmış yorganları ama nevresimler çok büyük geliyor kestirmiş terziye düzgün olsun diye bu akşam beyaz eşyaların üstünü boşaltmam lazım çok iş var yorgunluktan bitap düştüm:83:

Boyum 1.70 canımm sigarayı da bıraktım ben sürekli abur cubur yiyorum alırım inş.yazın 50 kg bile aldıgım zaman güzel olmustu hep 34-36 beden giyiniyorum Buket ben vitamin kullanıyorum canım B-12 vitamini doktor vermişti...

Betüll sen delimisin bence kilolu falan degilsin arkadasım ya da kafaya takılacak baska birsey kalmadı sende kiolyu taktın...bas örtüsü baglama seklin,bas örtünde de gayet spor begendim...

bende artık evimi bulup eşyalarımı yerleştirmek istiyorummmmm :(
neden ev sahipleri kiraya vericekleri evleri böyle bakımsız bırakıyor hiç anlamıyorum..

canım manken gibisin maşallah :) ama dediğin gibi 50-52 olsan süper olur düğünden önce..inşallah alırsın şimdi çünkü düğün yaklaştıkça veriyosun ister istemez.

Betüş'üm bence gayet iyisin, kayınvalidenin dediği gibi ne al ne ver...

Bu arada kızlar ben ramazanda her gece yemekten sonra ve iftardan önce maydanoz suyu içiyordum, ramazanda 56'dan 52'ye düşmüştüm, ayrıca çok rahat tuttum orucu, sanki susuzluğu azaltıyor gibi geldi, tekrar denemeyi düşünüyorum. 3 kiloyu paşa paşa aldım geri, ne güzeldi o zaman :((
bnde lahana suyunu denemek istyrm
Boyum 1.70 canımm sigarayı da bıraktım ben sürekli abur cubur yiyorum alırım inş.yazın 50 kg bile aldıgım zaman güzel olmustu hep 34-36 beden giyiniyorum Buket ben vitamin kullanıyorum canım B-12 vitamini doktor vermişti...

Betüll sen delimisin bence kilolu falan degilsin arkadasım ya da kafaya takılacak baska birsey kalmadı sende kiolyu taktın...bas örtüsü baglama seklin,bas örtünde de gayet spor begendim...

çk sağol meltemcim.. basenlerim var sıkılaşmam gerek kalçamn küçülmesi gerek kızlar gerçekten :50:

neden ev sahipleri kiraya vericekleri evleri böyle bakımsız bırakıyor hiç anlamıyorum..

Bende buğün birkaç eve bakdım gerçekden çok bakımsız kalan evler var.
Ben odalardan çok mutfak ve banyo kısmına dikkat ediyorum.
Birkaç ev var öle hoşuma giden ama daha hangi semtte olcak o bile belli değilken bakmak anlamsız geliyor:(

Aslında yaptırmaları lazım kırık dökük olan yerleri...
Bizim ev sahibi laminantları cilalatıyormuş, ayrıca boya rengine biz karar vericez, adam boyatacak, tabi bizde çıktığımız zaman temiz bırakacağız...

Bizim ev sahibi laminantları cilalatıyormuş, ayrıca boya rengine biz karar vericez, adam boyatacak, tabi bizde çıktığımız zaman temiz bırakacağız...

ay ben hala ev bulamadım yaa siz tuttunuz mu evinizi?. daha doğrusu hiç adam akıllı aramadık daha.2 ay fazladan kira vermiyelim diyoruz ama bilemiyorum nasıl olcak...

Bende buğün birkaç eve bakdım gerçekden çok bakımsız kalan evler var.
Ben odalardan çok mutfak ve banyo kısmına dikkat ediyorum.
Birkaç ev var öle hoşuma giden ama daha hangi semtte olcak o bile belli değilken bakmak anlamsız geliyor:(

bende aynı şekilde canım.. odalar hiç mühim değil eşyayla kapanıyor zaten ama banyo ve özellikle mutfak dolapları çok önemli benim için... biz izmirde yaşıyoruz ve bornova bayraklı arası bakıyoruz fakat burdada kiralar çok yüksek. yeni evler çok pahalı. hepsi bi arada bulamıycaz bu gidişle. 1 inde mobilyalarımız gelicek o zamana kadar bi şekilde bulmamız lazım :(
Allah hepimizin gönlüne göre versin ne diyim :)

yyani doğrusu o aslında. şimdi boyatsın biz kullanalım kirletelim çıkarken elbet bulduğumuz gibi bırakıcaz ama ev sahipleri öylemi umrunda değil adamın istersen pis otur. ben kirama bakarım diyor adamlar.size iyisi denk gelmiş Allah daim etsin canım :)

kızlar bide sabahları soğansuyu çok iyi geliyor zayıflamak için. bir tane soğanı kaynatıp içine bi limıon sıkıyorsunuz sonra ılışınca içiyorsunuz süper zayıflatıyor. ben 2 sene önce o şekilde 12 kilo vermiştim ve tamdürüst diyet yapmadan.

bende aynı şekilde canım.. odalar hiç mühim değil eşyayla kapanıyor zaten ama banyo ve özellikle mutfak dolapları çok önemli benim için... biz izmirde yaşıyoruz ve bornova bayraklı arası bakıyoruz fakat burdada kiralar çok yüksek. yeni evler çok pahalı. hepsi bi arada bulamıycaz bu gidişle. 1 inde mobilyalarımız gelicek o zamana kadar bi şekilde bulmamız lazım :(
Allah hepimizin gönlüne göre versin ne diyim :)

Aminnn inşallah.
Bende tahmini oturacağımız bölgeye baktım istanbul maltepe civarı.
Güzel olan evlerde var ama pahalı.Biz allah nasip kısmet ederse bir kaç yıla kendi evimizi almayı düşündüğümüzden bende kirayı abartmak istemiyorum.Bakalım kısmet artık.Ama bir yerde binanın zemin katı boş önü bahçe giriş yeri binadan farklı inanılmaz hoşuma gitti.Ben binalarda oturamam gibi geliyor.Bahçe olsun istiyorum çok.Bakalım artık kısmet.

Yeşil çay düzenli içildiğinde inanılmaz faydası oldu
ben 3 kilo verdim bir ayda sonra vücüdum dirensiz kalıyor yüzüm minicik oluyor yüzden veriyorum bende gerisi normal ama evlendikten sonra ablama gitmeyi düşünüyorum ilac devam edecek yada güzel bir diyet

60 kilo 1,60 boy

kızlar bide sabahları soğansuyu çok iyi geliyor zayıflamak için. bir tane soğanı kaynatıp içine bi limıon sıkıyorsunuz sonra ılışınca içiyorsunuz süper zayıflatıyor. ben 2 sene önce o şekilde 12 kilo vermiştim ve tamdürüst diyet yapmadan.

Hadi ya tadı nasıldı peki?İçilebilcek gibi miydi?:52:

Aminnn inşallah.
Bende tahmini oturacağımız bölgeye baktım istanbul maltepe civarı.
Güzel olan evlerde var ama pahalı.Biz allah nasip kısmet ederse bir kaç yıla kendi evimizi almayı düşündüğümüzden bende kirayı abartmak istemiyorum.Bakalım kısmet artık.Ama bir yerde binanın zemin katı boş önü bahçe giriş yeri binadan farklı inanılmaz hoşuma gitti.Ben binalarda oturamam gibi geliyor.Bahçe olsun istiyorum çok.Bakalım artık kısmet.

bizde daha bugün bi zemin kat baktık bahçe içinde... ama işte ben öğrencilik hayatım boyunca zemn kattan bıktım o yüzden üst katlar olsun istiyorum birazda. bizde 2-3 sene içinde ev alıcaz inşallah. nişanlımın evi var memleketten onu satıcaz. o yüzden şimdilik kira çok olmamalı.

Back
X