• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

yk cnm ne hazırı bz evimizi dizmeye çalışıyoruz şimdi :) bkaç hafta önce gttk kuyumcuya o zaman 72 liraydı gramı.. 20 gram gelen bi blezk denedm hasır diolar modeline 2000e yakın tutmştu o da. evimizi halledelim çk çk önem vermiorm altına olabldiği kadar artık

senin evin oldugu için betüşüm..biz kirada olucazgımız için şahsen pahalı bilezik takılsınki para etsin.. hemen kredi çekelim ev alalım benim derdim o :1:

yk cnm ne hazırı bz evimizi dizmeye çalışıyoruz şimdi :) bkaç hafta önce gttk kuyumcuya o zaman 72 liraydı gramı.. 20 gram gelen bi blezk denedm hasır diolar modeline 2000e yakın tutmştu o da. evimizi halledelim çk çk önem vermiorm altına olabldiği kadar artık

evet betüş 69 a düşünce aldık işte bizde artık hayırlısı canım alınır halolur inşallah.

Ayy buket annenin yaptıklarını yeni gördüm çok güzeller yaaa
Benim aneyin hiç böyle yetenekleri yok gerçi benim de yok:)
Güle güle kullan inşallah.Senin evinin resimlerinide çok merak ediyorum.

Zuzuş evlensin 2 ay bir gün sonra ben benden 8 günde sonra sen balayından sonra isteriz resimleri ona göre:68:

Sağol canım benim annemde kursa gittiği için yapıyor kursu bitsin eline fırça almaz:) En büyük hayalim zaten rvimin fotolarını çekip evim evim güzel evime koymak:9: İnşallah istediğim gibi yapabilirim evimi inşallah bulabilirm kafamdakileri:69:

bebişim düğün takısı aldığım düğüne kadar heray alalım dedik durumumuz yettikce yoksa para toplanacak gibi değil eldekide gidecek böyle yapalım dedik:27: perdelerinide halletmişsin sevindim zeynepcim uzun perde seçimi bence de iyi karar :nazar:
iyi yapmışsınız cnm
erken almak her zaman iyidir.
evet tatlım hallettim sonnda içim rahatladı
bende öyle düşündüm
benim yat. odası camımla salon camım aynı
eve gidince ikisinide aynı model seçseydim bari yarın öbür gün kiracıyız başka evde
kullanırdım salona die düşündüm ama böle olduğda iyi oldu
değiştire değiştirede kllanabilirim :D

Ay evet zeynep hava kapalı bugün
Vapurda allahtan dışarı çıkmadım sırıl sıklam olurdum valla.
Hava rüzgarlı dalgalar komple vapurun camlarına vurdu.
eet canım ya uykum geldi benimde .
uyukluyrm resmen.

birde dün fotocuya gittim
kuaför saatimi vericektim
onu söledim
saat 11 de orda olucam dedim.
c.erteside davetiyeleri halledicez inş.
gerçi erken ama çıksın aradan para bitmeden
pasta sordk 20 kişilik 500 600 ttar dedi
çok değilmi kızlar daha başka yerlerede sorayım

Aynen canım benim içinde ev aldılar ya en önemlisi o heray kira verdirmeyerek altın almış gibi oluyorlar zaten benimde kayınpederim gelin kaç bilezik ister ona göre başlayalım almaya demiş ev aldıalrya önemli olan o dedim söylemedim gönüllerine göre alsınlar evimi istediğim gibi döşesinler yeter bana:69:

Sağol canım benim annemde kursa gittiği için yapıyor kursu bitsin eline fırça almaz:) En büyük hayalim zaten rvimin fotolarını çekip evim evim güzel evime koymak:9: İnşallah istediğim gibi yapabilirim evimi inşallah bulabilirm kafamdakileri:69:

Annein kursu hiç bitmesin o zaman canım bence çok hoş:)
Ben senin kadar zevkli değilim ev konusunda.Gerçi kira olarak düşündüğüm için belkide öyle.
İnşallah ilerde kendi evimiz olduğunda senden de fikir alırım :)

eet canım ya uykum geldi benimde .
uyukluyrm resmen.

onu söledim

Pasta fiyatı bana çok geldi canım ya başka bir yerlerden de araştır istersen.
Valla yorgunluk,yoğunluk,havalar derken insan uyukluyor hayliyle.
Birde ben şimdi yediklerime dikkat ediyorum halsiz düşüyorum.
Dün başım çatlıyordu resmen ama pes etmedim sonra vapurda bir güzel tansiyonum düştü.
Yanımdaki kadının omzuna düşmüşümm herkes başıma toplantı ama şimdi iyiyim :52:
Davetiyeler içinde erken değil canım ya çıksın aradan

kızlar bu arada bukocumun abajurunu gördüm..dünde ben buna benzer bişi aldım yatak odamıza..mutfakta kalan bazı eksikleri aldım ıvır zıvır..ama resim çekmek pek adetim değil neden böyleyim

Annemin yaptıklarını annem zorla çektiriyorda aldıklarımı nette yoksa zevkle fotoluyorum sizlerle paylaşmak çok hoşuma gidiyor:1: çekmediğim 2 şey var çok derindeler heralde kaç kere aradım bulamadım ama içimde kaldılar keşke çekseydim

onu söledim

canım bende pastamı ayarladım öyle ahım şahım birşey değil 10 katlı 300 kişilik 250 ye anlaştık gerçekten ne kadar pahalı canım fiyat:53:

senin evin oldugu için betüşüm..biz kirada olucazgımız için şahsen pahalı bilezik takılsınki para etsin.. hemen kredi çekelim ev alalım benim derdim o :1:
haklısın edacım doğru sölüosn
evet betüş 69 a düşünce aldık işte bizde artık hayırlısı canım alınır halolur inşallah.
inşallah zuzucm
Aynen canım benim içinde ev aldılar ya en önemlisi o heray kira verdirmeyerek altın almış gibi oluyorlar zaten benimde kayınpederim gelin kaç bilezik ister ona göre başlayalım almaya demiş ev aldıalrya önemli olan o dedim söylemedim gönüllerine göre alsınlar evimi istediğim gibi döşesinler yeter bana:69:

ewt buket bnde öyle düşünüyorum ailemnde bu ynde bi talebi olmadı yapılabldiği kadar yapılır bu zaten bi yatırımdır borca grerek yatırım yapmakta mantklı gelmiyo bana hayırlısı bakalım

Dün başım çatlıyordu resmen ama pes etmedim sonra vapurda bir güzel tansiyonum düştü.

geçmiş olsun nilay aç kalmamaya çalış yanında bir meyva bulunsun atıştır sürekli yoksa sağlığın bozulacak dikkat etmen lazım.

Bunlarda benim bilenziklerim kızlar:)
Kalın olanlar kayınvalidemden işçilik yok o yüzden bozdururkenden zarara uğramıcaz.
Annemin takdığı bir bilezik hediyelik 1000 TL ye almışdı o hiç bozulmicak.
Birde babam adana burması takdı o pek belli olmuyor ama oda düğünün bileziği:)
Çaktırmayın düğüne iki tane daha adana burması alıp 3 yapıcaz :52:

cnm dikkat et rejim yapıcam die sağlığından olma

canım bende pastamı ayarladım öyle ahım şahım birşey değil 10 katlı 300 kişilik 250 ye anlaştık gerçekten ne kadar pahalı canım fiyat:53:

bende en çok 250 300 ttar gibi düşünmüştüm ama bu fiyatı duyunca şoka girdim :53:
daha araştırcm bakalım
150 200 kişilik pasta bu kadar tutarmı daha kuru pastası var bunun

aylin rejim yapıcam diye aç kalma. az az sık sık ye canım.

:82:
Annemin yaptıklarını annem zorla çektiriyorda aldıklarımı nette yoksa zevkle fotoluyorum sizlerle paylaşmak çok hoşuma gidiyor:1: çekmediğim 2 şey var çok derindeler heralde kaç kere aradım bulamadım ama içimde kaldılar keşke çekseydim

ben bi kre çektim onuda albüm yapmıstım sonra silmişim yanlıslıkla..:57: o gün bugundür aldıklrımı çekmedim..ama kolilenmiş hallerini çekerim bi ara.:27:

:39:
geçmiş olsun nilay aç kalmamaya çalış yanında bir meyva bulunsun atıştır sürekli yoksa sağlığın bozulacak dikkat etmen lazım.

Teşekkür ederim zuhalcim.
Benim hatam oldu şekeri birden bire kestim tuzda kullanmıyınca tansiyonum düştü.
Ama buğün daha dikkatliyim.

Kötü oldu nişanlım ulaşamayında merak etmiş.
Aradı sonra sesimde kötü olunca söylemek zorunda kaldım.
Azar işittim :59: Haklıydı bir şey diyemedim.

Bunlarda benim bilenziklerim kızlar:)
Kalın olanlar kayınvalidemden işçilik yok o yüzden bozdururkenden zarara uğramıcaz.
Annemin takdığı bir bilezik hediyelik 1000 TL ye almışdı o hiç bozulmicak.
Birde babam adana burması takdı o pek belli olmuyor ama oda düğünün bileziği:)
Çaktırmayın düğüne iki tane daha adana burması alıp 3 yapıcaz :52:

kız ben resimleri göremiyorum :( imagehostu.com - image upload, url resim dosyas1 upload şurdan yükler misin nilaycım merak ettim takılarını:nazar:

cnm dikkat et rejim yapıcam die sağlığından olma

bencede nilay bu kadar aç kalma yanına aparatif şeyler taşı bisküvü kraker..aman dikat et
bende en çok 250 300 ttar gibi düşünmüştüm ama bu fiyatı duyunca şoka girdim :53:
daha araştırcm bakalım
150 200 kişilik pasta bu kadar tutarmı daha kuru pastası var bunun

kızlar nişan pastası bitti ne pastası çıktı şimdi..ben anlamadım :19:

Son düzenleme:
Back
X