• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

hayır orda kendimimi rahatlatıyım stres yapmamak için onumu rahatlatıyım düşünmek istemiyorum... herkes içinden geldiği gibi gülsün eğlensin inşallah

Ay bizimki öyle rahatlıyacağı yerde iyice sitres olurmuşş ondan sonra uğraş dur :27:
Yok ben artık ne yaparım hiç olmadı kalkmam masadan zaten nişanlığımında kuyruğu vardı sürekli millet basıyor oynıyamamışdım.Gelinlikle hiç düşünemiyorum.Biri az kalsın kendini yerde buluyordu kuyruğum sayesinde :74:

Mesai bitmiş 20 dk bile geçmiş kızlar bende işlerimi toparladım artıkın çıkayım yarın görüşmek üzere.
Esroşş sende çıkabilirsin inşallah canım ya.
İyi akşamlarrr :34:

iYİ Akşamlar

Kızlar Arçelik kırmızı renkli çamaşır makinesi çıkarmış rengi çok güzel ama Arçelik ..Bu arada Siemens'de buzdolabı alana çamaşır makinesi 180 tl olmuş...

Ayy kızlar gözlerim patllıcak artık, doldurmuşsunuz resmen sayfaları :D ben tekrar girene kadar o kadar çooookk msj yazılmış ki hangi birine cevap ayzıcamı şaşırdım :D Bu yüzden meraba kızlar diyerek işin içinden sıyrılayım diye düşündümmm :D

Yaa eşya alanlara çok özeniyorum ama ben :( Mayısta öğretmenler için ek atama yapılacak diye bi söylenti var nişanlımın yanına atansam da düğün öncesi evimizi kursak biz de ne güzel olur :( yoksa bi sene sonraya kalacak bir araya gelip ev kurmamız ühüüü :(:(

kızlar annemin geçem hafta ve bu hafta kursta benim için yaptıkları

$11042011353.webp $13042011377.webp $11042011374.webp

Eklentiler

• $13042011378.webp
    $13042011378.webp
    110,4 KB · Görüntüleme: 31
sağolun kızlar ileteceğim sabah zaten sorar kızlar beğendiler mi diye:) Bende kalabalık sevmiyorum canım çok süs eşyası yapmadıki zaten daha çok kutu ve tepsi yaptı onlarıda dolap içlerine koyacağım:)

günaydın bebişlerrrrrrrrrrrrrrrr
buketcim annen herzamanki gibi döktürüyor valla kız el işi tablolarından yok birazda onlardan yapsın yağlı bıoya filan :86:
kızlar sipariş verdiğim bileziğimi dün nihayet aldım bunun tıpa tıp aynısı ama kilitsiz yaptırdım ben acaba kilitli mi olsaydı o zaman hepsi kilitli olacaktı kullanışsız olur diye düşündüm

http://www.resim-upload.net/uploads/photos/Resim_20110414002217.jpg:nazar:

birdaha deneyeyim canım.edoşcum bu aldığım 30 gr düğüne kadar 4 tane daha alınacak 2 tanede nişan ve sonrası takılmıştı :nazar: nişanlım mardinli olunca altını çok seviyor takıp takıştıracak durumu yettiğince:52:
http://imagehostu.com/images/158KLT_B_54_.jpg

zuzu gördüm bu sefer çok begendim iyi yapmıssın kelepçesiz almakla..çok şık durur bu..güle güle kullan zuhalcim:46:
zuzu bu arada 30 gr bilezik ne kadar oluyoki fiyatlar hk.bilgim hiç yok :(

Son düzenleme:
zuzu gördüm bu sefer çok begendim iyi yapmıssın kelepçesiz almakla..çok şık durur bu..güle güle kullan zuhalcim:46:
zuzu bu arada 30 gr bilezik ne kadar oluyoki fiyatlar hk.bilgim hiç yok :(

bebişim haftasonu altının gramı 69,5 tl idi.haftaiçi 71 olmuş ben haftasonu fiyatından aldım 69*30 gr dan yani 2070 e aldım işçilikte yok bu bileziklerde.:16:

Back
X