• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Merhaba canım neden üzülüyorsun?

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii neden kii kuzummmmm:26:

Canlarım benim atanmam agustosta olucak inşallah, nereye atancağım da belli olmadığından ev kuramıyoruz düğün öncesinde, Eğer nişanlımın görev yerine atanamazsam da 1 yıl ayrı kalıcaz malesef, memuriyette aaylık kalkınca eş durumundan tayin olucak inşallah :( Ben de üzülüyom haliyle böyle eşya seçenleri vs gördükçe :(

yaa meltemcim sorma gitsin,benim için ilişkimizdeki en zor 2 aydı şu geçtiğimiz aylar tabi halada devam ediyo tehlike :9: çünkü aynı evde yaşıyoruz... tabi bu evin içinde abim annem ve erkek kardeşimde var.. nişanlım artık pek rahat durmuyo tabi bende köşe bucak kalabalık kısımlarına atıyorum kendimi evin :9:

yaa meltemcim sorma gitsin,benim için ilişkimizdeki en zor 2 aydı şu geçtiğimiz aylar tabi halada devam ediyo tehlike :9: çünkü aynı evde yaşıyoruz... tabi bu evin içinde abim annem ve erkek kardeşimde var.. nişanlım artık pek rahat durmuyo tabi bende köşe bucak kalabalık kısımlarına atıyorum kendimi evin :9:

anooommm ne güzel ya :69:

anooommm ne güzel ya :69:

hangi kısmı güzel tatlım, sürekli kuytularda sıkıştırılıyo olmammı ? yoksa biyerden abim çıkıvericek diye kalp spazmı geçiriyo olmammı ? :))
şaka bi yana aynı evde yaşamak çok güzel evet ama evli olmadan zor çünkü mesela kendi aramızdaki ufak bi surat asma olayı bile annemi farklı etkiliyor nişanlımı çok seviyor oğlu gibi hatta ama işte ben arada dengeyi bulucam diye yoruluyorum. hayırlısı ile şu kalan 1 ayıda atlatalımda inşallah.

Canım yinede nişanla düğün arasını fazla uzun tutma nişandan hemen sonra düğün hazırlıklarına başla derim. Bende nette buldum Alva donnayı görünce benimde dibim düşmüştü.. Biz balayından gelince deneyimlerimizi anlatırız:86:
bebeğim bizde uzatma yanlası değiliz ama ev yapılıyor şu anda ne zaman biterse o zaman düğün inşşallahhhh:6:

evet sizin önerileriniz sabırsızlıkla bekliyorum:):)
canım düğün tarihine göre alaçatıyı tercih et derim izmire yaşayan biri olarak.. çünkü haziranda falan daha çok sıcak olmaz orası...
alva donnayı bende çok araştırdım. hem bütçemize uysun hemde güzel bir otel olsun istiyordum sonra oraya karar verdik. hergün açıp fotolarına bakıp hayal kurmuyo değilim tabi :))
ben gidip geleyim sana bütün artıları eksileri yazayım sende karar ver :)
aaaa parası nasıl ki uygun bi otle hiç benzemiyor ki:9:

evet istesekte haziranda gidemeyiz çünkü düğün töbe billah hazirana yetişmez kii:25:
keşkem yetişse de soğuk moğuk gitsek oralar:1:

sizin önerileriniz bizim için çok mühimm:27:

bende 6 haziranda otele giriş yapıcam kızlar hepimiz aynı gece fanfinifonfon:60:
:52::52::52::52::52::52:
maritim pine beach :82:

hemennnn buraya da bakıyorum cicim:10:

:))) ay ne güldüm eminee

hangi kısmı güzel tatlım, sürekli kuytularda sıkıştırılıyo olmammı ? yoksa biyerden abim çıkıvericek diye kalp spazmı geçiriyo olmammı ? :))
şaka bi yana aynı evde yaşamak çok güzel evet ama evli olmadan zor çünkü mesela kendi aramızdaki ufak bi surat asma olayı bile annemi farklı etkiliyor nişanlımı çok seviyor oğlu gibi hatta ama işte ben arada dengeyi bulucam diye yoruluyorum. hayırlısı ile şu kalan 1 ayıda atlatalımda inşallah.

hepsi anı olarak kalıcak gülerek hatırlanıcak işte güzel olan bu :nazar:

Ayy ne güzel yaa:D

Benim nişanlımda özellikle geç kalkıyor ki bizimkiler oğlum kal desinler diye.
Arada bana soruyor fıstığım kalayım hemi bu gece sizde diye?Cıks diyorum:)

Meltem kızz alemsin yhaa ay iş yerindeyim valla güldüğümü gören bu kız delirdi dicem:9:
Kapı arkaları artık demode kaldı şekerimm benimki çok fena çok :60:
Nikahı temmuzda yapalım diyor hem resmi hem dini.Bu sefer beni sizden gönderemezler karımmm o benim derim alırım deni yamacıma diyorr :9:

vuuuu ne dadlıııı:52:

bebeğim bizde uzatma yanlası değiliz ama ev yapılıyor şu anda ne zaman biterse o zaman düğün inşşallahhhh:6:
hımm o zaman iyi canım evi bekliyo olucaksın ama merak etme şimdi 6 ayda bina dikiyolar çok beklemzsin
evet sizin önerileriniz sabırsızlıkla bekliyorum:):)

aaaa parası nasıl ki uygun bi otle hiç benzemiyor ki:9:

biz 5 gece 6 gün 1300 e gidiyoruz. Bu özelliklerde otel için fiyatı diğer otellere oranla çok uyguna geldi canım tabi erken rezarvasyonla

Benimki çok utangaç.. işin komik kısmıda o zaten... herkes onu mülayim hiçbişey yapmaz zannediyo çokta güveniyorlar ama dışı seni içi benmi yakar. yakaladığı yerde öpüyo sıkıştırıyo falan sonra annemlerin abimlerin yanında karşı koltukta... çok çakal valla benimki :)

Benimki de valla annesinin yanında falan öper hiç utanmaz bir de ben utanırım annemlerde falan ama sürekli el eleyizdir:nazar:
biz babasının yanında da çok rahatız:31:

onlar biz öyle mutlu mutlu olunca çok mutlu oluyolar...

bi kere ailecek kzı kulesine gectik...

kuleden etrafı izlerken sevgili paşam öpmüş babamda görmüş...

anneme demiş ki''kızımızı öpüyorr:25:''nasıl üzlmüş nasılll kıyamadım hiçç:51:

Back
X