• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Evet edacım... izmirde yaşıyoruz biz ailemle tabi nişanlım muğlalı aslen askerden gelince tabi burda iş buldu. ailemde boşuna kira vermesin ayrı siz düğün yapıcaksınız 3-4 ay bizimle kalsın dedi o yüzden canım. aybaşında evimize geçcek inşallah bulursak tabi. eşyalarımız gelicekte :)

Benimki de valla annesinin yanında falan öper hiç utanmaz bir de ben utanırım annemlerde falan ama sürekli el eleyizdir:nazar:

Benimkide aynen öyle.O konularda çok rahat.Annesinin yanındada annemin yanındada dip dibeyiz:)Annem bana kaşlarını çatıyor arada ama damadına bir şey diyemiyor :9: Benimki de çok fena ama ya.Oturmaya geldiler annesiyle ben mutfaktayım mecbur yanımdan biran ayrılmadı.Tabakları bile birlikde hazırladık.Bulaşıkları birlikde yıkadık.Yarım saatlik bulaşık bir saat sürdü köpüklü köpüklü sarılıyor saçımla oynuyorr :24:

Benimki çok utangaç.. işin komik kısmıda o zaten... herkes onu mülayim hiçbişey yapmaz zannediyo çokta güveniyorlar ama dışı seni içi benmi yakar. yakaladığı yerde öpüyo sıkıştırıyo falan sonra annemlerin abimlerin yanında karşı koltukta... çok çakal valla benimki :)

emine idi değil mi adın kuzucum...

nasıl nasıl ortak anlatamam bu durumumuzz...

çok sessiz gbi utangac gbi ama hiç de öyle değil yakaldı mı hiç affettmezzz:27::27:

ama kimse onun ole olduğunu bilmezzz:52::52::52:

valla çok komik çok güzel amaaaa:69::69:

bebeğim bizde uzatma yanlası değiliz ama ev yapılıyor şu anda ne zaman biterse o zaman düğün inşşallahhhh:6:
hımm o zaman iyi canım evi bekliyo olucaksın ama merak etme şimdi 6 ayda bina dikiyolar çok beklemzsin
evet sizin önerileriniz sabırsızlıkla bekliyorum:):)

aaaa parası nasıl ki uygun bi otle hiç benzemiyor ki:9:

biz 5 gece 6 gün 1300 e gidiyoruz. Bu özelliklerde otel için fiyatı diğer otellere oranla çok uyguna geldi canım tabi erken rezarvasyonla

aaaaa tabisii çok uygun olmuş bebeğim maşallahhh valla hadi gelsin şu günler daaaa:74::74::74:

çok sessiz gbi utangac gbi ama hiç de öyle değil yakaldı mı hiç affettmezzz:27::27:

Kesinlikle bazen halimize çok gülüyorum...
az kaldı inşallah hepimizin tatlı telaşlarının ve oynaşmalarının son zamanları.. sonra evimizde koşturmaca oynucaz artık :9:

aynı bizimkiler çok çakallar :1:
Kesinlikle bazen halimize çok gülüyorum...
az kaldı inşallah hepimizin tatlı telaşlarının ve oynaşmalarının son zamanları.. sonra evimizde koşturmaca oynucaz artık :9:

:77::70::21::89:............

Biz nişanşımla her akşam aynı saatte uyuduğumuz için uzun uzunda konuştuğumuz için gün içinde neler yaptık hep anlatırız.Şimdi bana soruyor fıstığım günün nasıl geçti diye ben hemen başlıyorum.

Ayy hayatım kübra evlendi balayında,bizde gün sayıyoruz hala.6 ay 4 hafta kaldı:) Biz listede sondan ikinciyiz.Zuzuşdan 2 ay bir gün sonra evlencez bukette bizden 8 gün sonra evleniyor.Herkes bizim gibi hayatım.Edoş sevdiceğiyle barışmış biliyordum zaten.Ayy esranın nişanlısıyla sen çok benziyorsun gibi gibi.Forumda ne konuştuysak anlatıyorum.Mecbur dinliyor canımıniçi.Geçende bir arkadaş gelmişti ya 2008 de ayrılıp 2011 de barışan.Bizde o konudan dertliyiz ay diyorum bizde böyle olurmuşuz 2013 de yine bir araya gelir mişiz hayatım.Ağzına biber sürerim diyor paşam.6 ay 4 haftamız var diyor.Seviyorum burayı sizleri sohbetlerimizi.Evlenipde bırakmayın bizi emi?Sondan ikinci olunca da zor oluyor :37:

Son düzenleme:
Bizde kayınvalidemin yanında pek çekinmiyoruz.
Önceden utanıyordumda Yeni yeni aşıyorum :)
Şapur şupur öpmesini filan çok sever hahaha annesi öteki odadan duyar yani :60:
Beraber yaşıcağımız için alışmamız lazım zaten bişeylere :)
benim ailemin yanında nişanlım uzak durmaya çalışıyo biraz utandığından.
ozamanda ben sırnaşıyorum biraz :82:

Dünde şeyi anlattım.Hayatım bizim kızlardan da nişanlısı oynayamayan varmış bak birtek sen değilmişsin.Ama azim ettik öğreticez size.Düğünden kaçıcaz ya fıstığım ne gerek var öğrenmeye dedi.Tabi hayatım tabi kaçarız dedim :65:

estug arkadasım senin için tek tek kontrol ettim hepsini ilk sayfaya toplamıstım canım zaten açılıyor bir de son aldıgım çaycım ve sos tencerem var o da son sayfada linki de bu

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/401416-kleonun-ceyizi.html

Valla hepsi renk renk türk kahvesi fincalarım da var istanbullu gelinler görüşme yapalım ben çekmeköyde olucam...Agoglu varya oraya çok yakınım ...

Bizde kayınvalidemin yanında pek çekinmiyoruz.
Önceden utanıyordumda Yeni yeni aşıyorum :)
Şapur şupur öpmesini filan çok sever hahaha annesi öteki odadan duyar yani :60:
Beraber yaşıcağımız için alışmamız lazım zaten bişeylere :)
benim ailemin yanında nişanlım uzak durmaya çalışıyo biraz utandığından.
ozamanda ben sırnaşıyorum biraz :82:

Nişanlımın aneyi hiç anlayışlı değil.
Nişanlım umursamıyor ama ben rahatsız oluyorum annesinin yanında
Oda sürekli kaş göz yapıyor güldürüyor beni.
Ama bizde çok rahaız çünkü annem nilay bu çocuk seni çok seviyor gözünün içine bakıyor inşallah değişmez diyip duruyor.Benimkide hakikaten öyle gözler hep bende.Ayy bir keresinde annelerimiz önde aramızda 4 adım var yada yok.Beni kendini çevirip öptü ben şok oldum.Allahtan görmedilerr :9: Seviyorum yaa çok şekerdir kendileri.Akşam gelcek yamacımaa :16:

estug arkadasım senin için tek tek kontrol ettim hepsini ilk sayfaya toplamıstım canım zaten açılıyor bir de son aldıgım çaycım ve sos tencerem var o da son sayfada linki de bu

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/401416-kleonun-ceyizi.html

Valla hepsi renk renk türk kahvesi fincalarım da var istanbullu gelinler görüşme yapalım ben çekmeköyde olucam...Agoglu varya oraya çok yakınım ...

Ayy bende kanımca maltepede olucam herşey nişanlımın iş durumuna bağlı olcek.
Ama işime yakın olsa çekmeköy taraflarını kesinlikle düşünürdüm ordaki evler çok güzelll:)
Dua edinde kızlar yıl sonuna kartal-kadıköy arası metro yol çalışması bitmiş olsun tek umudum o :9:

ayy aynen yaa.. gerçi asitli şeyleri sevmemesi benim için süper oldu. çünkü 4 yıldır beraberiz bende nerdeyse 4 senedir hiç asitli bişi içmedim onun sayesinde.
geçen diyorum ki mutfağa şunuda almamız lazım aşkım, hemen diyor boşver meyve sıkacağını alalım yeter,

bizdede tam tersi ben asitli içmem aşkım ne bulduysa onu içer:)

Canım yinede nişanla düğün arasını fazla uzun tutma nişandan hemen sonra düğün hazırlıklarına başla derim. Bende nette buldum Alva donnayı görünce benimde dibim düşmüştü.. Biz balayından gelince deneyimlerimizi anlatırız:86:

Güzelmiş gerçekten bende bayıldım tecrubelerinizi bekliyoruz

Biz nişanşımla her akşam aynı saatte uyuduğumuz için uzun uzunda konuştuğumuz için gün içinde neler yaptık hep anlatırız.Şimdi bana soruyor fıstığım günün nasıl geçti diye ben hemen başlıyorum.

Ayy hayatım kübra evlendi balayında,bizde gün sayıyoruz hala.6 ay 4 hafta kaldı:) Biz listede sondan ikinciyiz.Zuzuşdan 2 ay bir gün sonra evlencez bukette bizden 8 gün sonra evleniyor.Herkes bizim gibi hayatım.Edoş sevdiceğiyle barışmış biliyordum zaten.Ayy esranın nişanlısıyla sen çok benziyorsun gibi gibi.Forumda ne konuştuysak anlatıyorum.Mecbur dinliyor canımıniçi.Geçende bir arkadaş gelmişti ya 2008 de ayrılıp 2011 de barışan.Bizde o konudan dertliyiz ay diyorum bizde böyle olurmuşuz 2013 de yine bir araya gelir mişiz hayatım.Ağzına biber sürerim diyor paşam.6 ay 4 haftamız var diyor.Seviyorum burayı sizleri sohbetlerimizi.Evlenipde bırakmayın bizi emi?Sondan ikinci olunca da zor oluyor :37:

Canım sen kendini çok sondan 2 ciliğe alıştırma benim düğün tarihim kesin değil bakarsın ekimde oluverir:1:

Son düzenleme:

canım resim formatı farklı demekki benim pc de açılmadı ama eminim hepsi çok güzeldir.Önemli olan ağız tadıyla kullanmak allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. Evet görüşelim kızlar ya yada herkes face te eklesin birbirini:))

kuzum bende hep anlatırım ...

hatta bazı konularda pek bilgisi olmadığı zaman diyorum ki gir kk ne oku öğren:):)

gecenlerde girmiş ofisteki iş arkadaşı görmüş bunu (o da evli bu arada)

demiş ki benimkine''aaa kadınlar klübü bende az bakmadım oralara evlenirken bişiler öğrenmek için aynı yollar ''demiş...

koptum resmen yaa:52::52::52:

Back
X