- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #67.141
ben çok begendimm canımm el emeklerini zaten çok begeniorum iyi günlerde kullan zaten evini görmeye geldiklerinde bu yatak örtüsünü sermen bile gayet hoş olur
tel kırmadan runner yapıcam ben de tel kırma yapan varmı aranızda?
Ayy çok beğeniyorum tel kırmaları...
Şu antep işinide ona benzettim...
yok canım sormadım
Anca kendimi düşündüm valla
araba süslemesini ve stüdyoyu sordun mu canım sen?
bn örtüdeki halini hç grmedm ama iğne işinn kendisini grdm çk hoşuma gtti çk zarf duruyo teyzemde annemde aynı senn gbi çk beğenmşler şimdi çk daha gzel yapılıyo demşler bnde gnderdm işte bakalım 15-20 gne elmde olr herhalde.. sende güle güle kullan edacımbenim de halam antep'e gelin gitti
kayınvalidesi yaptırmıştı nasıl güzel bişey anlatamam
cok beğenmiştim yıllar önce
Nişana gelmişti hala'cım sağolsun kendininkine benzeyen bir örtü getirdi bana da
cok cok güzel gerçekten
ben çok begendimm canımm el emeklerini zaten çok begeniorum iyi günlerde kullan zaten evini görmeye geldiklerinde bu yatak örtüsünü sermen bile gayet hoş olur
tel kırmadan runner yapıcam ben de tel kırma yapan varmı aranızda?
Esra boncuk işini bile kendin yaptın canımm bunu da yaparsın basit ve siyahın üzerinde çok güzel duruyor kuzumm sansumg düşünüyorsan mutlaka avmlerde samsung magazası oluyor oraya git ordan bak o kadar çok buzdolabı modeli varki kafası karısıo insanın ....
Gereksizce ismin ne?bir de konu neydi ben kaçırmısın?
aynen öyle cnım.dün akşam konuşurken de sen artık kk ya takılma.orda yazılanları okuyup okuyup bana sarıyorsun herhalde dedi.bende ordaki kızlara dua et onlarla konuşup buraya geldim dedim.
sen,nilay,aslı destek oldunuz kızlar.teşekkür ederim.bi daha umarım yaşamayız böyle birşey.
erkek kuaförü farklı yerdeymiş..araba süslemeyi sormadım ama fotolar nasıl güzel olucakmı dedim olur dedi ama ne kadar inandım bilmiyorum..zaten ağda yaptırmıcam kaşda alınmış olcak kınadan..bilemiyorum stres yaptım adaş..sen ne diyosun ??ayrıca ikinci mail gelmedi bana adaş sana geldimi ??
Esra boncuk işini bile kendin yaptın canımm bunu da yaparsın basit ve siyahın üzerinde çok güzel duruyor kuzumm sansumg düşünüyorsan mutlaka avmlerde samsung magazası oluyor oraya git ordan bak o kadar çok buzdolabı modeli varki kafası karısıo insanın ....
Gereksizce ismin ne?bir de konu neydi ben kaçırmısın?
Kızlarrr ben çıkıyrum artık.. Daha kahvaltımıbile etmedim sizi takip etcem die, öpüldünüz...
Şule ataman olmazsa bu sene ne yapacaksın?
Nilgün halletmenize sevindim bu dönemler erkeklere sözümüzü geçirebilecegimiz zamanlar o yüzden elinden geldigince ipleri eline vermemeye çalış derim....
Bakalım buda boncuk gibi zevkliyse yaparım.
Zaten fiyatlarıda çok pahalı, boncuk işi çok basit ama benim yaptığım sehpa örtüleri 50 liraya satılıyormuş, ben yatak odası ve sehpa örtülerimi 15 liraya ma'l ettim..
Beyaz eşya markasında çok kararsızım canım, sanırım siemens alıcaz biz.
Dün nişanlım ne istiyorsun diye sordu, bana kalsa bosch 8 kg dedim :)) Pahalı geldi sanırsam, oda uygun bişey belirle alalım dedi.
Beyaz eşyada sakatlık çıkarsa başımın etini yiyebülür
bana geldi canım ikinci mail ama biraz sürdü
endişelenme sana da gelir
fotolar konusunda bizim icin bonus gibi oldu cünkü hiç stüdyo fotomuz olmicaktı sadece dış mekan olucaktı
biz onunla fazla vakit geçirmeyeceğiz canım....
Kuaför konusunda da beğendiysen fotoları stres yapma zaten prova da yapacaklar
bende ağdamı kaşımı orda yaptırmicam sadece saç ve makyaj
arabaya da bir çiçek tamam dır.
Olumlu düşün ki iyi olsun
iyide simens te uvuz değil ki canım boschtan daha pahalı hatta
Siemens boschtan daha uygun canım, 3 marka aynı firmada üretiliyormuş zaten, en pahalı bosch en uygunları profilo.
Bende siemens almayı düşünüyorum, bosch iyi bir marka ama çam. makinesini şikayet eden bi kaç kişiyle karşılaştım...
O kadar araştırdıkki artık beynim sulandu, bıktım şu beyaz eşya muhabbetinden
ben alırken siemensler daha pahalıydı.
Bol köpüklü bir türk kahvesi molasındayım :)))
ayşecim ya çalışan insan için misafir ağırlamak zor olsa gerek gerçi yabancı değil ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?