2011 gelin adayları buyrun sohbete

evet artık benim için de gec çünkü bugün elbise alıncak...

düğüne belki o azmi görürüm kendimde:26:

bakın o kavanozu böyle yapablrm....

paşamlara sözlendkten sonra ilk gidişimde hediyeler aldım yanına da böyle bonibonlarla süslemiştim

birde engılısh home'dan kavanoz şapkası aldım bidee anniş dikti bölee

tantitonideki kavanozları çok sevmiştim ama kara borsa oldu yok bitmiş her yerde

Kızlar benimle aynı gün evlenecek bir yakınım var, kız daha bir kaşık bile almamış...
Nasıl yetiştirecek bilmiyorum

Canım benim de mutfak eşyalarımdan nerdeyse hiç birşey yok diyebilirim. Ama dediğim gibi çoookk büyük ihtimalle 1 sene ayrı kalacağımız için aileme yük olmadan atandıktan sonra kendim almak istiyorum mutfak eşyalarını falan. Ağustosta aynı yere atanırsak da eşimle beraber alıcam onlar da ev eşyalarını taksitli alıcaklar biz birlikte ödicez, ee dedim ben de benim alcaklarımı da o zaman alır birlikte öderiz madem. Haksız mıyım ama?

aslıcım maşallah
Allah herşeyi gönlüne göre versin
çok merak ediyorum sizi gelinlikle
benim evlilik iyi çok şükür, gündüzler uzun geceler kısa sürüyor bi o kötü.
bi bakıyorum yine sabah olmuş işe gitmek zorundayım.

Kübroşda balayının 3. günü yazdı İnşallah bende yazabilirim kociş beni bırakırsa :78:

nilaycım ben eşimden gizli yazdım. bilmiyor burayı eşim.
onu çekiştirdiğimi.

iyi kübranın iyi olmasına sevindim
darısı Ayline artıkın, sonra da sizlere.

sulecim güle güle güzel günlerde evinize yerleşirsiniz inşallah
çok kolay gelsin

Benim nişanlım da arabasını satıcak biz de eksiklerimizi alıcaz...
zeynep, meltem, aycan merhabalar.

İyiyim canımm sen nasılsın?kalbim ist'da burugum işte

Esraaa para olduktan sonra git bir avm'ye tak tak herseyi alırsın kuzucum millet bizim gibimi biz ayagımızı yorgana göre uzatalım ekonomik olalım die kendimizi parçalıoruz..

Zübeyde ben de jelibonu çok severim kırmızı kalpli bir kutu aldım içine jelibon doldurdum notlar yazdım nişanlıma gönderdim

Betüşş antep işi yatak örtüsü nasıl oluyor resmi varmı eklesene?

meltemcim annemn çeyizinde iğne işi yatak örtüsü varmış tek tek ipek ipler iğneyle işlenrmş sırf el emeği yani her kızın çeyizinde olrmuş antepte annemde bir kere sermş bnm için kaldrmş teyzem aradı şimdi onları çk gzel yapıolar die bnde antebe yolladım. itekrrdan astar çeklicek içine elyaf filan konucak etekleri etrafı filan şimdiki gelin yatak örtüleri gbi olucak ama üst kısım tamamen iğne işi el emeği olucak annemnki çk daha gzel ama bna benzio iğne işi dedkleri

sağol canım...hallettik problemimizi.ikimizde isteklerimiz yönünde değişmeye karar verdik.umarım herşey istediğimiz gibi olur canımm

inşallah bacım inşallah inan öteki türlüsü daha zor çünkü.herşeyi herkezi boşverin. birbirinize ne yapmanız nasıl davranmanız gerektiği hakkında yorum yapabiliyorsunuz fakat ailelerinizi uyaramazsınız boşverin o yüzden keyfinize bakın biz öyle yapıyoruz artık

benim de halam antep'e gelin gitti
kayınvalidesi yaptırmıştı nasıl güzel bişey anlatamam
cok beğenmiştim yıllar önce
Nişana gelmişti hala'cım sağolsun kendininkine benzeyen bir örtü getirdi bana da
cok cok güzel gerçekten

ben çok begendimm canımm el emeklerini zaten çok begeniorum iyi günlerde kullan zaten evini görmeye geldiklerinde bu yatak örtüsünü sermen bile gayet hoş olur

tel kırmadan runner yapıcam ben de tel kırma yapan varmı aranızda?

aynen öyle cnım.dün akşam konuşurken de sen artık kk ya takılma.orda yazılanları okuyup okuyup bana sarıyorsun herhalde dedi.bende ordaki kızlara dua et onlarla konuşup buraya geldim dedim.

sen,nilay,aslı destek oldunuz kızlar.teşekkür ederim.bi daha umarım yaşamayız böyle birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…