- 15 Ekim 2008
- 1.451
- 265
- 163
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #67.121
Ben hep nişanı atlatayım öyle diyordum elbise ona göre ayarlandı ya ama artık bu olayı geçiştirmek yok başarmak zorundayım.Şimdi öğle yemeğinden sonra 20 dk yürüyüşüme çıkıcam.Eleman gellsin onu bekliyorum.
Kızlar benimle aynı gün evlenecek bir yakınım var, kız daha bir kaşık bile almamış...
Nasıl yetiştirecek bilmiyorum
Kızlar benimle aynı gün evlenecek bir yakınım var, kız daha bir kaşık bile almamış...
Nasıl yetiştirecek bilmiyorum
iyiyim canımcım sen nasılsın.
sabahtan beri okadar yoğundum ki yemeğimi yeni yedim.
anca geldim sayılır buraya :))
çok mutluyum. gelinliğimi seçtim. yapılıyo. üstümden öle bi yük kalktı ki.
şimdi nişanlım arabasını satarsa. diğer eksiklerimizide tamamlıcaz inşallah.
senin evlilik nasıl gidiyor. iyicene alıştınmı?
Kübroşda balayının 3. günü yazdıİnşallah bende yazabilirim kociş beni bırakırsa :78:
Ayy ben çok heyecanlıyım balayı konusundaAma ben dönüşte yazamam büyük ihtimal, çünkü nişanlım eylülün başında görev yerine gitcek ben de atanır nereye gidersem artık, o zamana kadar da biraz kayınvalidemlerde biraz da bizimkilerde kalcaz
selamlar kızlarr
yoğnlktan ancak girebildimm
nasılsınız?
aslıcım, evet fırsat'ı satın almadan önce arayıp boş olup olmadıklarını kontrol ettik
öyle aldım ben zaten
eğer dolu olsaydı almazdım, bi de arkadaşımdan referans var o yüzden içim rahat gibi
adaş bende aldım..erkek kuaförü farklı bi yerdeymiş adaşş sen sordunmu onları
Benim nişanlım da arabasını satıcak biz de eksiklerimizi alıcaz...iyiyim canımcım sen nasılsın.
sabahtan beri okadar yoğundum ki yemeğimi yeni yedim.
anca geldim sayılır buraya :))
çok mutluyum. gelinliğimi seçtim. yapılıyo. üstümden öle bi yük kalktı ki.
şimdi nişanlım arabasını satarsa. diğer eksiklerimizide tamamlıcaz inşallah.
senin evlilik nasıl gidiyor. iyicene alıştınmı?
zeynep, meltem, aycan merhabalar.
kızlar dün bi arkadaşımız çok sıkıntılıydı gerksizce? ne yaptın bacım bugün nasılsın...
Betüşş antep işi yatak örtüsü nasıl oluyor resmi varmı eklesene?
sağol canım...hallettik problemimizi.ikimizde isteklerimiz yönünde değişmeye karar verdik.umarım herşey istediğimiz gibi olur canımm
sağol canım...hallettik problemimizi.ikimizde isteklerimiz yönünde değişmeye karar verdik.umarım herşey istediğimiz gibi olur canımm
meltemcim annemn çeyizinde iğne işi yatak örtüsü varmış tek tek ipek ipler iğneyle işlenrmş sırf el emeği yani her kızın çeyizinde olrmuş antepte annemde bir kere sermş bnm için kaldrmş teyzem aradı şimdi onları çk gzel yapıolar die bnde antebe yolladım. itekrrdan astar çeklicek içine elyaf filan konucak etekleri etrafı filan şimdiki gelin yatak örtüleri gbi olucak ama üst kısım tamamen iğne işi el emeği olucak annemnki çk daha gzel ama bna benzio iğne işi dedkleri Eki Görüntüle 177951
İyiyim canımm sen nasılsın?kalbim ist'da burugum işte
meltemcim annemn çeyizinde iğne işi yatak örtüsü varmış tek tek ipek ipler iğneyle işlenrmş sırf el emeği yani her kızın çeyizinde olrmuş antepte annemde bir kere sermş bnm için kaldrmş teyzem aradı şimdi onları çk gzel yapıolar die bnde antebe yolladım. itekrrdan astar çeklicek içine elyaf filan konucak etekleri etrafı filan şimdiki gelin yatak örtüleri gbi olucak ama üst kısım tamamen iğne işi el emeği olucak annemnki çk daha gzel ama bna benzio iğne işi dedkleri Eki Görüntüle 177951
inşallah bacım inşallah inan öteki türlüsü daha zor çünkü.herşeyi herkezi boşverin. birbirinize ne yapmanız nasıl davranmanız gerektiği hakkında yorum yapabiliyorsunuz fakat ailelerinizi uyaramazsınız boşverin o yüzden keyfinize bakın biz öyle yapıyoruz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?