- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #67.241
Kızlar bana bunu yapmayın bana kapattığım facemi açtırmayınnn allahım sen yardım ett 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende çk şekersiiin :)
uğraş azıcık o kadar havam olsun
Gerçi şimdi deniz gelse 2 dk da havamı söndürür deşifre eder beni ama yok Allahtan:)
kızlar bnede 5-6 esra var sakın karıstırmayın listemi gezerken
bu arada kızlar kk dan oldugumuzu sakın yorumlarda belitmeyelim olurmu..
ben topice gelmeye gelmeye unutuldm herhalde
neyse kızlar kaçtım ben
iyi haftasonları hepinize
aslıcım bana mı diyosun ben ekledim sende kabul ettin ki :))
sen diye başkasıyla konusuyomus (emine diyorki ; ''ee düğün tarihin netti senin dimi aslı'' ) Aslı ; sen ne diyosun be kafayımı yedin '' ben evliyim dermiş
![]()
aslı aslışş
tahminimce bitek eda da eklisin ama onunda arkadaş listesi kapalı gözükmüyoondan bulamadım seni
kızlar bnede 5-6 esra var sakın karıstırmayın listemi gezerken
bu arada kızlar kk dan oldugumuzu sakın yorumlarda belitmeyelim olurmu..
teşekkür ederimm:)) sende öyle herkesi ekledim hanginize bakıcağımı şaşırdımm:)))
Evettt benim de görmediklerim var madem o kadar zamandır konusuoruz insan merak ediyor demi;ben herkese ekledim resmimi görmediklerim;
2 Eda'yı görmedim yeni arkadaslarımızdan da Nilgün ve Şule sizi görmedik;onun dısında gördüklerim Betüş maşallah çok çıtı pıtı her ne kadar kiloluyum desede ve beyaz çantasını çok begendim..Elçin esmer güzeli,Buket,Aysun,Ayşe,Zeynep bunlar da çok tatlılar yüzlerinden gülücükler eksik olmasın...aaa bakın aklıma geldi Deniz,Aylin,züleyha ben sizleri de göremedim kızlar....
kimsede ekli değilim canım daha kimse bamlayaamdı beni beklemedeyim![]()
ama ejklersen zevkle bakarız bakarız dimi kızlar![]()
kızlar buketi mudodan veya esseye üyelerden bulabilirsiniz..(ay çokmu deşifre ettim ne)
tahminimce bitek eda da eklisin ama onunda arkadaş listesi kapalı gözükmüyoondan bulamadım seni
kızlar buketi mudodan veya esseye üyelerden bulabilirsiniz..(ay çokmu deşifre ettim ne)
bende buraya koyamıyorum fotomuuu facetede kk yı bulamadım mltemcim henüz![]()
ben sizi nasıl bulucam kızlar,
ya akşam kardeşimin doğum günü ama bir şekilde giricem
aslında aklımda bir ipucu var durun bakalım :82:
süpersin eda ne diyim ki ben sana
![]()
canım düğün tarhini söyle faceyi falan boşver..biz artık yıl oldu birbirimizi tanıyalı..hatta adaş kuzenim.. nurgülle esra hala çocuklarıyız akrabayız yani boşver bizi sen
kızlarrr benim burdaki profilimde resmim var zaten, görünmüo mu yoksa? ayy nolur beni de ekleyin hepiniiizzz faceten, çok merak ettim.. Şule Baştürk
ayy ben de çok kolay lokma oldum sanırım![]()