2011 gelin adayları buyrun sohbete

Lemhemciğim günaydın. Seni soğutmak istemem ama fikrimi söylicem. Aldığın yatak odasıyla bu gri yatak örtüsü pek uyumlu değil bence. Değiştirme şansın varsa Kırık beyazıyla veya Kremiyle filan değiştirsen daha güzel durur. Ama değiştirme şansın yoksa yeni bi yatak örtüsüde almak istemezsen Fon perdelerini filan gri seçebilirsin. Ozaman yine bi uyum yakalamış olursun sanırım.Cibinliğin perdeside eğer bu yatak örtüsünü kullanıcaksan açık gri filan olabilir. Beyaz zıt dururmu bilmiyorum.

Birde benimde düz beyaz nevresim takımım yok. İlk gün filan sermek için. Eğer uygun güzel bişi bulursam bende alıcam beyaz nevresim takımı. Denk gelirse. Gelmezsede çeyizime aldıklarımdan birini sererim artık. Desenli filan.

hoşbulduk canım teşekkür ederim fikirlerin için, sabah sohbetlerinize bodoslama daldım ama kusura bakmayın yaa

o gelin setlerinin pikesini yatak örtüsü gibi yapıyorlar, onun üstüne başka bişey örtülmez o zaman diiimi? sen yatak örtüsüde serecekmisin gelin setinin üstüne?

bu arada ne güzel kaynanan almış.. ben kendim alacam.. hayırlı olsun, gelin home'un mu? biraz baktımda dün gelin home'lar 350-450 tl arası.. başka bir marka daha vardı oda 260 tl'ydi.. ama onunda desenleri pek hoşuma gitmemişti..

eda o gelin setleri dediğin kaç paradır :)

sen ne diyosun..biz dört arkadas iki kız iki erkek bi cafeye girdik hayatımda ilk nargile tecrübem..ben elmalı onlar karısık içti..vayy efendim sizden duman çıkıyorda ben elmalı diye hafif geldi duman çıkartamıyorum..verin banada karısık dedim..onlar muhabbette ben içime derin derin çekme derdinde...benim kalbimm güm güm durmuyo..lavaboya gideyim dedim elimi yüzümü yıkayım yıkadım çıktımm.tam masaya gelmek üzereyken küttt ben yerlerde..arkadaş beni tasımış..uyanınca kıs kıs gülüyo..kıskançlıgın sonu bu diye..Allahtan gittiğimiz cafede arkadaslardan birinin cafesiydi..ne mecmualı bi gün..hatırladıkça gülerim

yaa pandomim evet biliyorum o yatak örtüsü hiç uymayacak.. bende süslü pullu şeyleri hiç sevmediğim iiçin onu bile sırf ilk gün sermek için almıştım.. bide int.den aldım, değiştiremem galibaa.. ama belki bir ihtimal gelin setini alacağım yerin taç'da satıyor olmasına dikkat edip, bunu alacam ama bunun rengini değiştirirseniz diyebilirim

ne kusuru konusucaz bunları tabi..ama benim senin dediğin gibi pike değil.. kayınvalidem 250 ye aldı ama ne marka bilmiyorum canım..evet onun üzerine yatak örtümü sericem..yarın resim çeker yüklerim canım..

sonuçta açılmamış kullanılmamış. inşallah değiştirirler canım.

ne kusuru konusucaz bunları tabi..ama benim senin dediğin gibi pike değil.. kayınvalidem 250 ye aldı ama ne marka bilmiyorum canım..evet onun üzerine yatak örtümü sericem..yarın resim çeker yüklerim canım..

çok sevinirim resmini yüklersen... o zaman ben bu gelin setlerini biraz daha araştırayım, krem rengi güzel olur galiba, perdelerimi de aslında koyu kırmızı düşünüyorum ama uyar mı acaba? halımıda kırmızılı bişeyler...

aslında bu takıma en güzel krem ve kahve uyar biliyorum ama ne biliiiiim sanki kırmızı mı olsa? oooffff..

Yatak odan açık kahve ve beyaz olduğu için.Yatak örtünde krem tonlarında olabilir.Bende aldığın gri tonlarındaki yatak örtüsü kahve ve beyaz tonlarına pek uyumlu olmaz.
Nevresim takımıda yine krem tonların saten olabilir.Cibinlik konusuna gelince bence hiç hoş olmaz.Tabi bu benim şahsi fikrim ama bu konuda edaya katılıyorum.Cibinlik istiyorum diye okuyunca aklıma kardeşimin sünneti geldi.Yinede fikrine saygım sonsuz.

Günaydınlarrr hepinize kızlar...

Nilay seni iki gündür göremedim canım. Denk mi gelmedik. Merak ettim.

İşlerim yoğunlu aslıcım dün anca toparladım.Ay açıldıda malesef.
Bende diyetteyim ya paylaşım yapıp hemen çıktım arada bakındım geldim ama tekrar çıkmak zorunda kaldım.Buğün ve sonraki günler burdayımm.Ayy valla bende sizi özledim.Olmuyor sizsiz

lemlem naptın yatakodanı..alaca bulaca oldu iyice..kahve krem mobilyan yatak örtün gri perden halın kırmızı kafanda bi canlandırsana canım hiç uyuyormu..kırmızı yatakodanı boğar canım..sen krem tonlarında almaya çalış herseyini..o yatak örtünü çokda kullanmıcaksın ama düğünde gören görücek onuda düşün..kombine etmeye çalış herseyini..farbelalarını kahve yapabilirsin yada gri

Ay bu dumanı dışarı üflüyemeyen herkesin sonu galiba.Bir ben değilmişim çok sevindim.
Bizim kızlar sohbette bende dumanı üfleme derdinde.Bir ara elimden aldılar fena olcan diye yok diyom siz verin öğrencem ben.İçince bir şey olmuyor.Abovv bir ara bir bırakdım elimden foto çekiyorlar ama ben uçtum.Başım döniyi midem bulanıyorr kalkacam kalkamıyorum kalkmaya çalıştım anında oturdum.Gururdan etklendiğimi ele de veremiyorum.Kızlar yine uzattılar ama ben kendimde değilim ki.Ayy size alet olmayacağım diye cazgırlık yaptıydım dışarı çıktık sonrada öyle rahatladım.İlk ve son tecrübemm

günaydın kızçeler haftayı ortaladık bnde dün günlükte rahat kullanableceğim gzel bi yatak örtüsü aldım krem gümüş çizgileri var kumaşıda süet

Ay yok olmaz canım ya.
Yatak odan beyaz kahve birde üzerine gri yatak örtüsü düşünüyorsun birde kırmızı.
Renk uyumu yok kesinlikle.Beyaz kahveye gidecek en güzel yatak örtüsü krem tonlarında olandır.
Tüllerinde krem tonlarında olabilir.Ne bilim düz sade istemiyorsan üzerinde kahve tonlarında desenler olabilir.Ki ben sadeden yanayım tülde tek renk yani.Diktiriceksen kenarlarında güneşlikler kahve tonunda olabilir.Yatak odana uyumlu olsun diye.Yani eğer beyaz kahve bir yatak odası seçtiysen fazla seçeneğin yok.Ama kesinlikle beyaz ve kahveye uyan renk kırmızı yada gri olmamalı odanın için kasvetli olur yahu.

ayyyy evet kırmızıyı kafamdan çıkarmam lazım hemen.... tamam kahve ve krem tonları bişiler alacam.. yine masraf pufff. o gri yatak örtüsünüde ilk gün sermezsem zaten sonrada kullanmam, ya değiştirmem lazım yada yakın bi arkadaşıma hediye veriim gitsin.. yada almak isteyen var mı, hehheeeee satıyoruuuuum.. :)

günaydın kızlar, bencede canım gri yerine krem olsa çok şık durur. Benimde annem gri abajur yapmış salona salonuda kahve krem düşünüyorum onu nereye koyacağım onun derdine düştüm şimdiden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…