- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #67.861
Günaydın kızlar, eylül gelinlerine sordum sizede sorayım, burası daha kalabalıkbelki yardımcı olan olur:
sizden bir fikir almak istiyorum ben kaç gündür düşünüyorumda ne yapsam bilemedim:
şimdi benim yatak odası takımını biliyosunuz açık kahve ve beyaz, ben daha öncede hani bu ilk gün çeyiz serildiğinde sermek için gümüş rengi bir yatak örtüsü almıştım.. şimdi o yatak örtüsü uyar mı, içine nasıl bir nevresim takımı almalıyım, perdeler ve tüller ne renk olmalı?
ilk çeyiz serildiğinde sermek için, saten bir nevresim takımı almak istiyorum.. aslında 3 tane pamuk saten nevresim takımım var ama onlar siyah ve kahverengi ağırlıklı ve desenli... hani gelin home'un falan pike setleri var o tarz bişey mi alsam? ne renk alsam? onlarda çok pahalı normal tek renk bir saten nevresim tak. mı alsam? ve perdeler?? oooofff bi türlü karar veremedim yaaaaaa.....
bakın yatak odasının ve yatak örtüsünün resimlerini de ekliyim daha kolay fikiir edinirsiniz belki:
Eki Görüntüle 180887 Eki Görüntüle 180888
hıı bide bunu unutmuşum, ben bide böyle bi cibinlik istiyorum onun tülleri ne renk olabilir?
Eki Görüntüle 180889
hoşgeldin öncelikle..benim kayınvalidem onun için gelin seti aldı bana ..ilk gün yatagın içine serilecek..pamuk saten ve krem rengi güpürlü normal nevresim tkm gitmez zaten..sende ağır bi nevr.tkm alabilirsin..ama cibinlik meselesini 22 li yaşlarda çok seviyordum..şimdi bana sünnet yatağı gibi geliyor..evi kalabalık gösteriyor..vs..tabi zevk senin..güle güle kullan
hoşgeldin öncelikle..benim kayınvalidem onun için gelin seti aldı bana ..ilk gün yatagın içine serilecek..pamuk saten ve krem rengi güpürlü normal nevresim tkm gitmez zaten..sende ağır bi nevr.tkm alabilirsin..ama cibinlik meselesini 22 li yaşlarda çok seviyordum..şimdi bana sünnet yatağı gibi geliyor..evi kalabalık gösteriyor..vs..tabi zevk senin..güle güle kullan
Günaydın edoşş kız ben o nargileyi bir kerem içeyim dedim başımöniyi döniyi ama bir türlü dumanıı üfleyemiyorum dışarı bizim kızçeler gibin.İ-rezil olduydum mide bulantısıda yaptıydı.Oy oy ne gündü yahu
Lemhemciğim günaydın. Seni soğutmak istemem ama fikrimi söylicem. Aldığın yatak odasıyla bu gri yatak örtüsü pek uyumlu değil bence. Değiştirme şansın varsa Kırık beyazıyla veya Kremiyle filan değiştirsen daha güzel durur. Ama değiştirme şansın yoksa yeni bi yatak örtüsüde almak istemezsen Fon perdelerini filan gri seçebilirsin. Ozaman yine bi uyum yakalamış olursun sanırım.Cibinliğin perdeside eğer bu yatak örtüsünü kullanıcaksan açık gri filan olabilir. Beyaz zıt dururmu bilmiyorum.
Birde benimde düz beyaz nevresim takımım yok. İlk gün filan sermek için. Eğer uygun güzel bişi bulursam bende alıcam beyaz nevresim takımı. Denk gelirse. Gelmezsede çeyizime aldıklarımdan birini sererim artık. Desenli filan.
hoşbulduk canım teşekkür ederim fikirlerin için, sabah sohbetlerinize bodoslama daldım ama kusura bakmayın yaa
o gelin setlerinin pikesini yatak örtüsü gibi yapıyorlar, onun üstüne başka bişey örtülmez o zaman diiimi? sen yatak örtüsüde serecekmisin gelin setinin üstüne?
bu arada ne güzel kaynanan almış.. ben kendim alacam.. hayırlı olsun, gelin home'un mu? biraz baktımda dün gelin home'lar 350-450 tl arası.. başka bir marka daha vardı oda 260 tl'ydi.. ama onunda desenleri pek hoşuma gitmemişti..
yaa pandomim evet biliyorum o yatak örtüsü hiç uymayacak.. bende süslü pullu şeyleri hiç sevmediğim iiçin onu bile sırf ilk gün sermek için almıştım.. bide int.den aldım, değiştiremem galibaa.. ama belki bir ihtimal gelin setini alacağım yerin taç'da satıyor olmasına dikkat edip, bunu alacam ama bunun rengini değiştirirseniz diyebilirim
ne kusuru konusucaz bunları tabi..ama benim senin dediğin gibi pike değil.. kayınvalidem 250 ye aldı ama ne marka bilmiyorum canım..evet onun üzerine yatak örtümü sericem..yarın resim çeker yüklerim canım..
Günaydın kızlar, eylül gelinlerine sordum sizede sorayım, burası daha kalabalıkbelki yardımcı olan olur:
sizden bir fikir almak istiyorum ben kaç gündür düşünüyorumda ne yapsam bilemedim:
şimdi benim yatak odası takımını biliyosunuz açık kahve ve beyaz, ben daha öncede hani bu ilk gün çeyiz serildiğinde sermek için gümüş rengi bir yatak örtüsü almıştım.. şimdi o yatak örtüsü uyar mı, içine nasıl bir nevresim takımı almalıyım, perdeler ve tüller ne renk olmalı?
ilk çeyiz serildiğinde sermek için, saten bir nevresim takımı almak istiyorum.. aslında 3 tane pamuk saten nevresim takımım var ama onlar siyah ve kahverengi ağırlıklı ve desenli... hani gelin home'un falan pike setleri var o tarz bişey mi alsam? ne renk alsam? onlarda çok pahalı normal tek renk bir saten nevresim tak. mı alsam? ve perdeler?? oooofff bi türlü karar veremedim yaaaaaa.....
bakın yatak odasının ve yatak örtüsünün resimlerini de ekliyim daha kolay fikiir edinirsiniz belki:
Eki Görüntüle 180887 Eki Görüntüle 180888
hıı bide bunu unutmuşum, ben bide böyle bi cibinlik istiyorum onun tülleri ne renk olabilir?
Eki Görüntüle 180889
Günaydınlarrr hepinize kızlar...
Nilay seni iki gündür göremedim canım. Denk mi gelmedik. Merak ettim.
çok sevinirim resmini yüklersen... o zaman ben bu gelin setlerini biraz daha araştırayım, krem rengi güzel olur galiba, perdelerimi de aslında koyu kırmızı düşünüyorum ama uyar mı acaba? halımıda kırmızılı bişeyler...
aslında bu takıma en güzel krem ve kahve uyar biliyorum ama ne biliiiiim sanki kırmızı mı olsa? oooffff..
sen ne diyosun..biz dört arkadas iki kız iki erkek bi cafeye girdik hayatımda ilk nargile tecrübem..ben elmalı onlar karısık içti..vayy efendim sizden duman çıkıyorda ben elmalı diye hafif geldi duman çıkartamıyorum..verin banada karısık dedim..onlar muhabbette ben içime derin derin çekme derdinde...benim kalbimm güm güm durmuyo..lavaboya gideyim dedim elimi yüzümü yıkayım yıkadım çıktımm.tam masaya gelmek üzereyken küttt ben yerlerde..arkadaş beni tasımış..uyanınca kıs kıs gülüyo..kıskançlıgın sonu bu diye..Allahtan gittiğimiz cafede arkadaslardan birinin cafesiydi..ne mecmualı bi gün..hatırladıkça gülerim
çok sevinirim resmini yüklersen... o zaman ben bu gelin setlerini biraz daha araştırayım, krem rengi güzel olur galiba, perdelerimi de aslında koyu kırmızı düşünüyorum ama uyar mı acaba? halımıda kırmızılı bişeyler...
aslında bu takıma en güzel krem ve kahve uyar biliyorum ama ne biliiiiim sanki kırmızı mı olsa? oooffff..
lemlem naptın yatakodanı..alaca bulaca oldu iyice..kahve krem mobilyan yatak örtün gri perden halın kırmızı kafanda bi canlandırsana canım hiç uyuyormu..kırmızı yatakodanı boğar canım..sen krem tonlarında almaya çalış herseyini..o yatak örtünü çokda kullanmıcaksın ama düğünde gören görücek onuda düşün..kombine etmeye çalış herseyini..farbelalarını kahve yapabilirsin yada gri
günaydın kızçeler haftayı ortaladık bnde dün günlükte rahat kullanableceğim gzel bi yatak örtüsü aldım krem gümüş çizgileri var kumaşıda süet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?