- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #67.881
Günaydınn betüşş güle güle kullan canım.
lemlem naptın yatakodanı..alaca bulaca oldu iyice..kahve krem mobilyan yatak örtün gri perden halın kırmızı kafanda bi canlandırsana canım hiç uyuyormu..kırmızı yatakodanı boğar canım..sen krem tonlarında almaya çalış herseyini..o yatak örtünü çokda kullanmıcaksın ama düğünde gören görücek onuda düşün..kombine etmeye çalış herseyini..farbelalarını kahve yapabilirsin yada gri
günaydın kızlar, bencede canım gri yerine krem olsa çok şık durur. Benimde annem gri abajur yapmış salona salonuda kahve krem düşünüyorum onu nereye koyacağım onun derdine düştüm şimdiden:)
Eki Görüntüle 180917
kızlar yatak örtm bna bnziyo ama bnm desenleri daha farklı simli gbi gümüş çizgileri var gnlk kullnm için rahat olucak
kızlar şuan hemn kahv.yapıyor hem sizle konusuyorum..ne yiyorum biliyomusunuz yarım ekmek arası ballı teremyağın üzerine bal sürdüm..ay sonu gelinlik provam var ..Arkadaş sanki ben giymicem ot kafalıyım ott..
kızlar konu yatak örtüsünden açılmışken
biz nişanlımla cumartesi günleri pazara gitmeyi seviyoruz, taze meyve sebze alırız hep
3-4 hafta önce 40 yamaya benzer bir yatak örtüsü aldık 120 TL ye
hafta sonu çarşıya indim Linens'in vitrininde aynı örtü vardı (tıpa tıp aynısı) 380 TL %50 indirimli fiyatı
şok oldum ya marka adı altında bizi nasıl kazıklıyorlar tekrar anlamış oldum
kızlar şuan hemn kahv.yapıyor hem sizle konusuyorum..ne yiyorum biliyomusunuz yarım ekmek arası ballı teremyağın üzerine bal sürdüm..ay sonu gelinlik provam var ..Arkadaş sanki ben giymicem ot kafalıyım ott..
aman boşver eda yaa
bende yiyorum yiyorum bişey olmuyo
millet bana habire zayıflamışın diyo
halbuki hep aynıyım ama yüzüm süzülmüş öyle diyo herkes
anlamadım bu işten bişey
adaş zaten manken gibisin hiçbişeycik olmaz canımcım
akşamları yemediğin sürece problem yok
Ay birde bana deseler yüzün süzülmüş diyee
Aynen katılıyorum sana eda.
Biraz gezmek araştırmak fiyat almak lazım.
Ben o yüzden eminönünü çok beğeniyorum.
Pazarı dolaşmayı bende seviyorum çok iyi fiyata çok uygun şeylerde bulunabiliyor.
Güle güle kullanın inşallah.
hehe adaş sorma mankenlere bile taş çıkartan fiziğim vargöbek maşallah ele geliyo kotün yanlarından fırlıyo yağlar bööööööööö kendimden midem bulanıyorr
yok kız benim ki sevmez hiç kiloyo.Allahtan yerimde çok almam..eve gittigimde 7,30 da yine yemeğimi yiyorum..ama doyunca hemen kalkarım..o huyumu seviyorum..Ohhh afiyet bal şeker olsun edoşş benim yerimede ye..
Kız hiç bir şey olmaz akşamları fazla kaçırma suyunu iç yeter.
Ay hem azcık ele avuca gelirsin
aman boşver eda yaa
bende yiyorum yiyorum bişey olmuyo
millet bana habire zayıflamışın diyo
halbuki hep aynıyım ama yüzüm süzülmüş öyle diyo herkes
anlamadım bu işten bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?