2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kızlar selam. Allah muhabbetinizi arttırsın. Bu ramazan etkiledi beni. Üstümde bi sinir var =)) Kendi kendime tabi zararsız sinir stres =))

selam kızlar..ay bu havalarda bi uyusuklugum tutuo ki anlatamam..şimdi ramazan olmasaydı bu havada al gaste kitap al cayını pencerenide ac yagmuru seeret bi yandan kitap okuu

ıst ıkıtellıye yakınım
yanı ızle tv kac ceset cıktı
ama acil bişi olsa calısmaayn bı şebeken var:mymeka:

selam kızlar..

böcüüm bizim burda da çook yagdı ama yerler kupkuru şimdi..bi televizyon yayını koptu zaten normal zamanda da kopuo kablolu..

ölenler oldu ya çok üzüldüm çok kötü oldum Allah ım kalanlara ve orada evsiz kalanlara sabır ve dayanma gücü versinn... :çok üzgünüm:

nasıl bi sistemimiz varsa hemen bi yağmurda bu kadar yara aldık Allah daha büyüklerinden korusun...:Saruboceq:

ölenler oldu ya çok üzüldüm çok kötü oldum Allah ım kalanlara ve orada evsiz kalanlara sabır ve dayanma gücü versinn... :çok üzgünüm:
:Saruboceq:
nasıl bi sistemimiz varsa hemen bi yağmurda bu kadar yara aldık Allah daha büyüklerinden korusun...:Saruboceq:
:Saruboceq:
bizim burdada sbhtan beri yağıyo. bi ara elektirkler gitti başka kötü bi haber yok allaha şükür ..

h geldın ılk defa gordum senı
burası kötu
haberler bızım ılceden gelıy 10 dk mesefa var ıkıtellı ıle:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…