- 14 Mayıs 2009
- 865
- 19
- 318
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
2011 gelin adayları nirdesiniz...:sm_confused:
pek boş kalmış burasıCADIARZU
nerelere kayboldunuz neler yapıyosunuz.
ben çeyizime ne alsam diye düşünüyorum ama bulamıyorum.yada karar veremiyorum öle söliyim.
ama kafamda teflon tencerelerim var. takımmı alsam yoksam tektek mi alsam..
ve de hangi marka..
çeyiz topiğine gidiyom ama ordaki hıza yetişmek ne mümkün.
ben birine bakmadan 3-5 sayfa atlıyo yaf.. yaşlandımmı ne-tatlicadiarzu-:roflol:
yani marka,fiyat,şekil karar versem dk düşünmücem gidip alıcam. bi an önce aradan çıksın dimi ama.
önceden hep annemle çıkardık. şimdi oda hasta, 6aydır hiç öle başbaşa çıkıp gezemedik.:çok üzgünüm:
bi iyileşsin, bahara doğru yine şehrin altını üstüne getiririz alimallah:sm_cool:
2011 gelin adayları nirdesiniz...:sm_confused:
pek boş kalmış burasıCADIARZU
nerelere kayboldunuz neler yapıyosunuz.
ben çeyizime ne alsam diye düşünüyorum ama bulamıyorum.yada karar veremiyorum öle söliyim.
ama kafamda teflon tencerelerim var. takımmı alsam yoksam tektek mi alsam..
ve de hangi marka..
çeyiz topiğine gidiyom ama ordaki hıza yetişmek ne mümkün.
ben birine bakmadan 3-5 sayfa atlıyo yaf.. yaşlandımmı ne-tatlicadiarzu-:roflol:
yani marka,fiyat,şekil karar versem dk düşünmücem gidip alıcam. bi an önce aradan çıksın dimi ama.
önceden hep annemle çıkardık. şimdi oda hasta, 6aydır hiç öle başbaşa çıkıp gezemedik.:çok üzgünüm:
bi iyileşsin, bahara doğru yine şehrin altını üstüne getiririz alimallah:sm_cool:
bende inş 2011 de gelin olacağım.. çok istediğim bişey var paylaşayım hemenopuyorumnanaktan benim nişanlımla ilk ilişkimizin başladığı tarih 11.11.2006 ben istiyorumki 11,11,2011 de nikah günümüz olsun. ama ozamanda çok daha uzatmış olacağız düğünü. napsak bilmiyom yaa. aslında bu tarihler 08.08.2008 09.09.2009 pek takıntım değildir ama tanışma günümüz olduunda çok istiyorum. zaten nişanlım askerden 2010 temmuzda gelecek biz düğünü 2011 e erteliyoruz. 11. ay çok daha geç olacak hemde kışmafoldumben kış gelini olmayı hiç istemiyorum.. bu kadar paylaşmak istedim sizledekaydirigubbakcemile3
burda ben varım anacım baa sor
400 tl senın ıcın cok para deılse alabılırsen hisar mecury al hem kalıtelı hem cok sık ben aldım
kullananlardan bılgı aldım cok guzel cok şık netten bak ıstersen
yok onu alamam dıyorsan tefal al derım 3 tane alsan yeter cem markada ıyıdır daha uygundur
1 buyuk 1 kucuk 1 buyuk alırsın oldu bıttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?