2011 gelin adayları buyrun sohbete

sanırım 10 gün sonra sizin 7. yıldönümünüz ilknurcum.. imzanda gördüm..
mutlu yıllar.. bi ömür boyu :)

2011 gelin adayları nirdesiniz...:sm_confused:
pek boş kalmış burasıCADIARZU
nerelere kayboldunuz neler yapıyosunuz.
ben çeyizime ne alsam diye düşünüyorum ama bulamıyorum.yada karar veremiyorum öle söliyim.
ama kafamda teflon tencerelerim var. takımmı alsam yoksam tektek mi alsam..
ve de hangi marka..
çeyiz topiğine gidiyom ama ordaki hıza yetişmek ne mümkün.
ben birine bakmadan 3-5 sayfa atlıyo yaf.. yaşlandımmı ne-tatlicadiarzu-:roflol:
yani marka,fiyat,şekil karar versem dk düşünmücem gidip alıcam. bi an önce aradan çıksın dimi ama.
önceden hep annemle çıkardık. şimdi oda hasta, 6aydır hiç öle başbaşa çıkıp gezemedik.:çok üzgünüm:
bi iyileşsin, bahara doğru yine şehrin altını üstüne getiririz alimallah:sm_cool:

bende inş 2011 de gelin olacağım.. çok istediğim bişey var paylaşayım hemenopuyorumnanaktan benim nişanlımla ilk ilişkimizin başladığı tarih 11.11.2006 ben istiyorumki 11,11,2011 de nikah günümüz olsun. ama ozamanda çok daha uzatmış olacağız düğünü. napsak bilmiyom yaa. aslında bu tarihler 08.08.2008 09.09.2009 pek takıntım değildir ama tanışma günümüz olduunda çok istiyorum. zaten nişanlım askerden 2010 temmuzda gelecek biz düğünü 2011 e erteliyoruz. 11. ay çok daha geç olacak hemde kışmafoldumben kış gelini olmayı hiç istemiyorum.. bu kadar paylaşmak istedim sizledekaydirigubbakcemile3

derincim çok saol ayın 25inde 7.yılımız olcak
umarın herkes bir ömür boyu sevdiğinle mutlu olur.

selam arkadaşlar benimde erkek arkadaşım askerde izne gelince şubat gibi nişan olcak galiba

sonra ağustosta kısmetse terhis olcak bi 8 ay sonra felanda DÜĞÜNÜMÜZ OLCAK bakalım kısmet dua edin hayırlısıyla olur inşalllah...:Saruboceq:

çok geçmiş olsun cnm inş hemen iyileşir annen :Saruboceq:
bence takım al cnm gerçi bnde tam olarak napıcamı bilmiorumda herşeyi takım alırım galiba bellide olmz kaydirigubbakcemile2

mrb canım nasılsın benimkide denizlide asker seni ordan görünce hemen yazmak istedim
seninki nerde asker ne kadarı kaldı canımturkbayragi

sanırım çoğumuzn düğün tarihleri asker yolu beklediğimizden 2011e kaldı CADIARZU
çok özledimya :çok üzgünüm:turkbayragi

burda ben varım anacım baa sor
400 tl senın ıcın cok para deılse alabılırsen hisar mecury al hem kalıtelı hem cok sık ben aldım
kullananlardan bılgı aldım cok guzel cok şık netten bak ıstersen
yok onu alamam dıyorsan tefal al derım 3 tane alsan yeter cem markada ıyıdır daha uygundur
1 buyuk 1 kucuk 1 buyuk alırsın oldu bıttı

durumunuz varsa gelınce yapın derım tarıhlere pek takılmamak lazım
bız 30 mayısta tanıstık 30 hazıranda nışanlandık 22 kasımda(askımın d gunu)evlenelım dedık
ama maddı yönden cok sıkıntı cekeceğımız ıcn vazgectık
11. ay soğuk olur bence bıkac ay daha bekleyıp baharda yapablırsınz

valla sende olmasan napcaz kız bizkaydirigubbakcemile3
valla kafamda bi cem bide tefal var. takım yada tek tek bilmiyorum.
aradaki fiyat farkına bakıcam artık.çok fark yoksa tefal alırım.
400 çok sankim birazfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…