- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #68.121
Havalar herkesi etkiliyor sanırım nesrin
Yeni işe alışmakda kolay değil allahım yardımcın olsun
Kendi adıma aynı iş güç hazırlıklar uğraşıyoruz gün sayıyoruz tabi önce sizinkileri siz evleninki sıra bize gelsin.Kilit noktam zuzuş buğün yorum yazmadı yada ben görmedimm
hakkaten naptın sen de yaaa....
bnde iyiyim cnm eşyalarımızı aldk mutfak dolabımı seçtm parke evin kapıları vs onları seçtm kızlarla kaynatıyoruz sende alışırsn hemen inş.
acaba nişanlılarımzda zaman zaman böyle hissediyor mudur
ayy hacı kankaa en sinir olduğum sey ama benimkide öle diyo yaaaa hacı ne o kadar söz varken
fenayım fena eltim fln sanıyorum ziyaretçileri tanımadıklarımı..paranoya gibi geziyorum
Canım şimdi öyle deme,tamam ilgili olması çok hoş ama inan fazlasıda zarar.
Kendi hayatım ellerimden kayıp gidiyormuş gibi geliyor.Evde zaten herkes bir hüzünlü
Bizim ilk düğün ilk çocuğum ben.Bazen evlilikden uzaklaşmak istiyorum insanın yanlız kalmaya ihtiyacı var.Benim oluyor en azından.Ama nişanlım bu fırsatı vermiyor ki.Çevremde vermiyor kimle karşılaşsam evlilikden bahsediyor.Dün mesela arkadaşlarım geçmiş doğum günümü kutladı.Bana da bir arkadaşım tepsi almış hatıra diye diğer kızlara tahtadan saz birinede kemençe almış.Sen gelinsin diyorlar.Pastaya bile gelin kızımız yazdırmışlar.Kimse farkında değil bunalıyorum ben.Herkes kendi istediği olsun istiyor sanki bende sürükleniyorum.Psikolojim bozuldu yemin ederim.
Yaa bazen çokda sevimli söylüyor kerata kızamıyorum ama mesela çok ciddi bişi anlatıyorum dinlemiyor diye kızıyorum niye kızıyonki hacı abla diyo.. işte oracıkta çakasım gelio bi tane
Olmicak şey değil edoşum aman dikkatt
Yaa bazen çokda sevimli söylüyor kerata kızamıyorum ama mesela çok ciddi bişi anlatıyorum dinlemiyor diye kızıyorum niye kızıyonki hacı abla diyo.. işte oracıkta çakasım gelio bi tane
evet canım havalar bir tuhaf
aslında yeni işimede alıştım sayılır
konyada azda olsa görev yapmıştım ama ben gideli çok değişmiş tabi
evimizi tuttuk temizlettik başka birşey yapmadık doğru dürüst
esyalar geldi ama yerleşemedi
işten sıra gelmiyor bir türlü..
yazarken bende aynı düşündüm acaba o da böyle düşünüyor mu diye
valla düşünüyorsa da karşılıklı düşüncelerimiz
bizde böyle muhabbetler olmuyo da
nişanlım arkadaşlarıyla konuşurken aga diyo ona çok sinir oluyorum
bi arkadaşımın eşi de ona durmadan oğlum diyo
oğlum neden öyle yapıyon oğlum hadi gidiyoz hahahaha
doğrudur haklısındır belki şuan senin psikolojini anlayamıyorum çünkü ben herkez benimle ilgilensin ilgi hiç dağılmasın istiyorum :82:
kızlar benim adım neyim herşeyim yazıııı onu değiştiremem mi? korkuttunuz beni...
bende bişi sormuştum keşke sormsymısım kmse takmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?