2011 gelin adayları buyrun sohbete

evet canım havalar bir tuhaf
aslında yeni işimede alıştım sayılır
konyada azda olsa görev yapmıştım ama ben gideli çok değişmiş tabi
evimizi tuttuk temizlettik başka birşey yapmadık doğru dürüst
esyalar geldi ama yerleşemedi
işten sıra gelmiyor bir türlü..

hakkaten naptın sen de yaaa....

Canım şimdi öyle deme,tamam ilgili olması çok hoş ama inan fazlasıda zarar.
Kendi hayatım ellerimden kayıp gidiyormuş gibi geliyor.Evde zaten herkes bir hüzünlü
Bizim ilk düğün ilk çocuğum ben.Bazen evlilikden uzaklaşmak istiyorum insanın yanlız kalmaya ihtiyacı var.Benim oluyor en azından.Ama nişanlım bu fırsatı vermiyor ki.Çevremde vermiyor kimle karşılaşsam evlilikden bahsediyor.Dün mesela arkadaşlarım geçmiş doğum günümü kutladı.Bana da bir arkadaşım tepsi almış hatıra diye diğer kızlara tahtadan saz birinede kemençe almış.Sen gelinsin diyorlar.Pastaya bile gelin kızımız yazdırmışlar.Kimse farkında değil bunalıyorum ben.Herkes kendi istediği olsun istiyor sanki bende sürükleniyorum.Psikolojim bozuldu yemin ederim.

Son düzenleme:

yazarken bende aynı düşündüm acaba o da böyle düşünüyor mu diye
valla düşünüyorsa da karşılıklı düşüncelerimiz

ayy hacı kankaa en sinir olduğum sey ama benimkide öle diyo yaaaa hacı ne o kadar söz varken

Yaa bazen çokda sevimli söylüyor kerata kızamıyorum ama mesela çok ciddi bişi anlatıyorum dinlemiyor diye kızıyorum niye kızıyonki hacı abla diyo.. işte oracıkta çakasım gelio bi tane

doğrudur haklısındır belki şuan senin psikolojini anlayamıyorum çünkü ben herkez benimle ilgilensin ilgi hiç dağılmasın istiyorum :82:

Yaa bazen çokda sevimli söylüyor kerata kızamıyorum ama mesela çok ciddi bişi anlatıyorum dinlemiyor diye kızıyorum niye kızıyonki hacı abla diyo.. işte oracıkta çakasım gelio bi tane

bizde böyle muhabbetler olmuyo da
nişanlım arkadaşlarıyla konuşurken aga diyo ona çok sinir oluyorum
bi arkadaşımın eşi de ona durmadan oğlum diyo
oğlum neden öyle yapıyon oğlum hadi gidiyoz hahahaha

Olmicak şey değil edoşum aman dikkatt

bende bu paranoya nedeniyle sık sık nick değiştiriyorum herkesin kk hesabı var ister istemez düşündürüyor insanı :26:

bende fazla sevimlilik yapmasından hoslanmıyorum ciddi ol biraz diyorum çok sımarıyo bazen bana karsı alllaaaam diyorum çocuk büyütücem..şirin oluyor amaa ne biliiiiim iştee

Hayırlısıyla oda olur inşallah nesrincim.
Zaten şurda düğüne ne kalmış hayırlısıyla düzeninizi kurarsınız.

yazarken bende aynı düşündüm acaba o da böyle düşünüyor mu diye
valla düşünüyorsa da karşılıklı düşüncelerimiz

ama kızlar daha çk düşünr böyle şeyleri daha çk takar die düşünüyorum eda bz daha detaycıyzya herşeyi çk yönlü hesaplıyoruz erkekler öyle değil düz mantık bazen bn öyle şeyler söylüyorumki nişanlm bi gn dediki aşkım "o kadar kçk şeyleri büyütüosnki incir çekirdeğini doldrmycak şeyleri ceviz yapıp kafama atıosn "+ çk gülmştm o böyle deynce

Yok bizimki başkaları veya arkadaşları ile çok ciddi ve seviyeli konuşur. sanırım en yakın arkadaşı olarak beni görüyor o yüzden :)))

doğrudur haklısındır belki şuan senin psikolojini anlayamıyorum çünkü ben herkez benimle ilgilensin ilgi hiç dağılmasın istiyorum :82:

Benimkide tam tersi işde.
İlk çocuğum ya ilkde düğün ilk torunum.
Arkadaşlarım arasında ilk evlenen benim (son olurum diyordum).
O yüzden herkes üzerime düşüyor kendince bir şeyler yapıyor.
Ama bu durumun aşırısı sanıldığı kadar iyi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…