- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #68.101
selam kızlar nasılsınız?
selam kızlar nasılsınız?
elfidayı tanımıyorum o çıksın koyarım.............
5 dakika önce aradı ve aynı konuşma bizdede geçti...
bazen çok salak oluyorlar tabi :)
iyiyiz nesrincim sen nasılsın
Hoşgeldin canım...
iyiyiz nesrncm sen naslsn yorgnm yazmştn daha iimsn
Ben bazen nişanlıma kızınca çok tedirgin oluyorum yaa, pek evlenmek gelmiyor içimden, sizde de aynı durum sözkonusumu?
Bugün hiç evlenesim yok mesela...
O kadar zaman geçti ama özlemde duymuyorum
Ay bende bir itirafda bulanayım bencillik belki ama bazen nişanlımın aşırı ilgisinden çok bunalıyorum.
Bilenler bilir her akşam aynı saatte uyuyoruz biz.Dün mesela hemen yatağıma geçmedim mesajlar aramalar hemen meraklanıyor.Sesim biraz üzgün çıksa anında telaşlanıyor.Güldürmeye çalışıyor falan filan.Tartışmak mümkün değil mesela benim nişanlımla.Sinirlenmiyor çocuk çok sabırlı.Dün sen hiç sinirlenmiyor musun diyorum mesela düğünü erteleyelim dediğimde korktuğumda hazır değilim dediğimde diyorum.Bana anlatmıcaksında kime anlatıcaksın fıstığım diyor.Sinirleniyorum mesela buğün bir müşteri aradı canım dedi ona çok sinirlendim diyor.Aldı beni bir gülmek.Sen en önce adam gibi konuşmayı öğren dedim kapadım yüzüne diyor.Çocuk gibi bana şikayet ediyor.Herşeyinide paylaşır benimle.Tamam bu hoş ama bazen de keşke arkadaşları ortamı olsa demiyor değilim.Of of bilmiyorum saçmalıyorum
sağolun kızlar
biraz daha iyiyim cok şükür betülcüm
havalardan sanırım halsizlik oluyor ama bugün daha iyiyim
sizlerde ne var ne yok
cok takip edemedim sizleri
yeni işime alışmaya çalışıyorum..
Kız sen ne fena bir şeysin yaa edoşş
Benim manita demenede bayılıyorumm
Evet Eminemcimm bu koltugun kuması da ona benziyor o yüzden paylastım zaten ....ya da deri alın kızlar biz evde tam deri ama öyle kullanıyoruz annem evde yokken cifliyorum çok da güzel lekeler çıkıyor
Burda herkesi gördüm şurda kaç aydır konusuyoruz 2 Eda'yı da göremedim kendilierini mi naza çekiyorlar
sorma uyuz oluyorum böyle durumlarda..pat pat vurasım geliyo yüzüne
fenayım fena eltim fln sanıyorum ziyaretçileri tanımadıklarımı..paranoya gibi geziyorum
bnde iyiyim cnm eşyalarımızı aldk mutfak dolabımı seçtm parke evin kapıları vs onları seçtm kızlarla kaynatıyoruz sende alışırsn hemen inş.sağolun kızlar
biraz daha iyiyim cok şükür betülcüm
havalardan sanırım halsizlik oluyor ama bugün daha iyiyim
sizlerde ne var ne yok
cok takip edemedim sizleri
yeni işime alışmaya çalışıyorum..
bende bazen aynı şeyleri hissediyorum
aynı departmanda benden 1,5 sonra evlenecek olan bir arkadaş var
o da aynı şeyleri hissediyor
uzun süreli olmadığı sürece bu düşüncelerimiz zarar vermez de
geçmezse eğer problem var demektir
Al benden de o kadar... Tamam herzaman aşkım canım cicim demesede olur ama ee nabıon hacı falan diyo bazen iyi hacı sen nabıosun deyip kapatıyorum bende tlfnu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?