• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Benim hiç hevesim yok kız betüş küçümenim ben daha valla.
Çeyiz alışverişine gittik kendime o kadar mutfak eşyası aldım beni en çok aldığım saç düzleştiricisi mutlu etti :9: Her şeyi annem alıyor yapıyor saolsun.Ben nişan alışverişinde bile herkes bana iç çamaşırı bakarken nişanlımla el ele tutuşup peluş oyuncak baktık bana ve aldık :9::9:

bnm var nişanlmnda var :1: nişan alışverşnde alırken o dkkana grmedi ynmzdada başka brileri alşwerş yapıo kız sustu nişanlısı seçiodu iç çamaşrlarını.. akşam anlattım nişanlmda dioki bn rengni ble söylyemedm :1:

iyi yapmıssın hoşgeldin kuzucum bu neya çalış çalışş..nasılsın naptın dünden beri?? bu arada kızlar albüme nişan fotomu koydum baktınızmı.bakın da sileyim birazdan

hoşbulduk canım ne yapayım kız işler yoğun bizim burada ne yapayım valla bişey yapmadım işte aynı git gel ankara 4 saat :1: bakalım bakalım hemen yavrummm

bnm var nişanlmnda var :1: nişan alışverşnde alırken o dkkana grmedi ynmzdada başka brileri alşwerş yapıo kız sustu nişanlısı seçiodu iç çamaşrlarını.. akşam anlattım nişanlmda dioki bn rengni ble söylyemedm :1:

vayy vayy vayy kıvanç gibi oldum ama olsun..süper zuzuşum bu ya..helal sana enişte helal sana:46::46::46::46::46:

:1::1:

Bizde nişanlımka peluş oyuncaklara bakdık.
Ama onunda dikkatini çekiyor hoşuna gidiyor.Saçımı değiştireyim,kıyafet tarzım azcık değişsin,makyaj yapayım farkı hemen fark eder.Dilede getirir hoşlaşıyor o tarz şeylerden.Benim aneyin aldıklarıda çok hoş.Giydiğimde ne olur dabi orasını kestiremiyorum kestirmek istemiyorumm :9:

iyi yapmıssın hoşgeldin kuzucum bu neya çalış çalışş..nasılsın naptın dünden beri?? bu arada kızlar albüme nişan fotomu koydum baktınızmı.bakın da sileyim birazdan

yavrummm benimmmm be :1: baktım kuzuşko çok tatlı olmuşsunnn ya yerim ben seniii yeğeninde süperrr valla allah nazarlardan korusun

ben geldimmm dedimmm ama kimsecik beni duymadı sanırsam hıhhh

ahhh canımmmm hoşgelmişşşsinn....

hihi benimkide pek utangaç bizim nişan alışverşinde yanyana olamadık daha doğrusu o gündüzleri çalışıyodu:59:

ama onunda arsızlığı banaa:60::60:

Edaaa nişandakii kilon gayet iyiymiş bence canımm ben çok begendim fuşya rengini de çok severim ...hiç saçının rengini de değiştirme

Edaa 2 senin elbisenin kırmızısını çok begendim canımm...eşin çok anlayışlı birine benzioo size de bir ömür mutluluklar....

Edaaa nişandakii kilon gayet iyiymiş bence canımm ben çok begendim fuşya rengini de çok severim ...hiç saçının rengini de değiştirme

Edaa 2 senin elbisenin kırmızısını çok begendim canımm...eşin çok anlayışlı birine benzioo size de bir ömür mutluluklar....

meltemcim saçımın rengi açık kahve şuan..ve saçlarım belime yaklaştı

Back
X