- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #68.241
hoşgeldinnnn![]()
hoşşbuldukkk canım ohhh be şebnem duydu benii sonunda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldinnnn![]()
ne yapıyorsunuz yavruşlarrr ben geldimmm hehehe işim çok ama kaçtımm vallaa
aaa bende 23 ümmmm
Benim hiç hevesim yok kız betüş küçümenim ben daha valla.
Çeyiz alışverişine gittik kendime o kadar mutfak eşyası aldım beni en çok aldığım saç düzleştiricisi mutlu ettiHer şeyi annem alıyor yapıyor saolsun.Ben nişan alışverişinde bile herkes bana iç çamaşırı bakarken nişanlımla el ele tutuşup peluş oyuncak baktık bana ve aldık
![]()
iyi yapmıssın hoşgeldin kuzucum bu neya çalış çalışş..nasılsın naptın dünden beri?? bu arada kızlar albüme nişan fotomu koydum baktınızmı.bakın da sileyim birazdan
iyi yapmıssın hoşgeldin kuzucum bu neya çalış çalışş..nasılsın naptın dünden beri?? bu arada kızlar albüme nişan fotomu koydum baktınızmı.bakın da sileyim birazdan
bnm var nişanlmnda varnişan alışverşnde alırken o dkkana grmedi ynmzdada başka brileri alşwerş yapıo kız sustu nişanlısı seçiodu iç çamaşrlarını.. akşam anlattım nişanlmda dioki bn rengni ble söylyemedm
![]()
Aramızda bir yaş varmış canımYaşla ilgisi yok valla huyla ilgisi var benim dikkatimi çekmiyor.
Rahatıma düşkün olmuşumdur hep
Nurgülüm hoş gelsin şekerim işlerini toparladın mı?
bnm var nişanlmnda varnişan alışverşnde alırken o dkkana grmedi ynmzdada başka brileri alşwerş yapıo kız sustu nişanlısı seçiodu iç çamaşrlarını.. akşam anlattım nişanlmda dioki bn rengni ble söylyemedm
![]()
yok be nilayyun ne toplaması iş bitmiyor benimde bi uykum geldi hiç sorma
ben geldimmm dedimmm ama kimsecik beni duymadı sanırsam hıhhh
![]()
kızlar ben geldimm ve saçma bir soru ile ben nikahta
eldiven takıcakmııym
???
Edaaa nişandakii kilon gayet iyiymiş bence canımm ben çok begendim fuşya rengini de çok severim ...hiç saçının rengini de değiştirme
Edaa 2 senin elbisenin kırmızısını çok begendim canımm...eşin çok anlayışlı birine benzioo size de bir ömür mutluluklar....
meltemcim saçımın rengi açık kahve şuan..ve saçlarım belime yaklaştı