• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Dügün için degill ama 1 senedir saçımı boyamadım şu anda saçım kendi rengi artık boyamak istiyorum koleston elegance ve ışıltılı kahve ikisini karıştırıp boyayacagım dügün için de sarı ya da karamel ikisine de taban rengi olurr:1:

Ben zaten normal zaman içinde jartiyer aldım ama genelde yorumları okuyorum dügün gününüz için tercih etmeyin deniliyor ...çok güzel iç çamaşırları var zaten gelin için ...bir de kilotlu çorap giyersin en azından rahat edersin...

Sahi yaa bişi sorcam ben, şimdi biz ilk gece kayınvalidemde kalıcaz ama sadece yatcez, yani bişey olmayacak.
Namazı Kıbrıs'tamı kılmak gerekiyor, ilk gecemi acaba?

Evet canım önemli olan birlikte olmadan önce namaz kılmakmış :)
yani kıbrısta kılıcaksınız sizde namazı :)

bende öle düşünüyrm deniz
namaz kılıncağı için gelinlik içine gerek yok
ztn gelinliğim kendinden çamaşırlı
düzgün dursun die içine çamaşır yapmışlar cup mu denilio ne öle bişiy
ay birde bunları giysem dönemem bile herhalde

Meltemciğim. benim bornoz takımım özdilek. standart beden. Dediğin gibi özdilekte beden bozamıyolarmış bide her modelin bedenleri yokmuş. mağazasına gidip sormuştum.
Ama dediğin gibi taçta bedenli bornozlar varmış. Ben bornoz takımımı 165 e almıştım markafoni indiriminden.
Normal fiyatı 190 - 200 falandı.

Özdileklerin fiyatları gerçekten uygun ...Ben smalll nişanlım x-large:1:ben gidip taçtan alıcam mecbur...
Taç filan denk gelirsen bana da haber ver canım...

Valla kızlar belki komik gelicek size ama ben gelinliğin altına tayt aldım beyaz. çünkü çok yakın arkadaşlarımın düğününde terden ve koşturmacadan pişik olduklarını gördüm:9:
hatta birkaçı uyardı mutlaka al diye nasılsa gelinlikten gözükmüycek

Günaydın kızlar...

Evreka jartiyer çok hoş gerçekten ... Ama benim gelinliğim kendinden sütyenli olucak bide böle bişey giyemem herhalde içine :/

Aslıcım yatak odası çok hoş gözüküyor gerçekten...Ama gidip yerinde görmek en güzeli çünkü suntadan incecik şeyler yapıyorlar 1-2 yıl içinde parçalanıyor.

Haklısın canım yakından bakmak lazım.

Hani namaz kılıyordunuz ey hali jartiyeri nasıl giy çıkar olacak o zaman
:45::45:

çıkarıp tekrar giyebiliriz deniz yav =) ben o jartiyer takımının üstünü filan kilolarımı toparlasın diye giyicem.

Sahi yaa bişi sorcam ben, şimdi biz ilk gece kayınvalidemde kalıcaz ama sadece yatcez, yani bişey olmayacak.
Namazı Kıbrıs'tamı kılmak gerekiyor, ilk gecemi acaba?

Tam bilgim yok ama bizde düğününün sabahı balayına gidicez bilmiyorum nasıl olur.

Korseye benzeyen çok rahat ten rengi taytlar var onlar çok kullanışlı oluyor...
Görünse bile tayt olduğu belli olmaz, bende düşündüm o detayı ben en çok merdivenden falan inerken açılma ihtimalini düşündüm, gelinliği kaldırınca tarlatan herşeyi meydana çıkarıyor, birden kalkıyor havaya...
:1:

Benim saç rendim buna çok benziyor... hatta uzunluğuda hemen hemen aynı...
acaba böle bişeymi yaptırsam... bu kadar çok gül koydurmam gerçi daha seyrek olur :27:

$4045.webp

bende öle düşünüyrm deniz
namaz kılıncağı için gelinlik içine gerek yok
ztn gelinliğim kendinden çamaşırlı
düzgün dursun die içine çamaşır yapmışlar cup mu denilio ne öle bişiy
ay birde bunları giysem dönemem bile herhalde

ben sadece büstiyer hem göğüs olmadığı için hoş dursun diye birde göbek kısmı az da olsa çeker diye istiyorum valla uğraşamam jartiyer felan zaten giy çıkar o morel motivasyonla :((((((((((((((((((

Aslında ten rengi dediğin gibi daha iyi olur ama ne biliyim ben gelinlik beyaz yaa öle almıştım.. neyse ucuz bişey zaten bide ten rengi alırım... :)))

Geçen bir düğünde gördüm ava soğuktu dükkan gibi bir yerde yaptılar komşu durumları yoktu kızın gelinliğin altında beyaz tayt vardı uçları dantelli otururken felan hep göründü millet gerçi boş tayt ile geziyor

ten rengi bir çorap giyerim birde lastikli don:60::60::60::60::60:

Özdileklerin fiyatları gerçekten uygun ...Ben smalll nişanlım x-large:1:ben gidip taçtan alıcam mecbur...
Taç filan denk gelirsen bana da haber ver canım...

tamam canım haber veririm.

Valla kızlar belki komik gelicek size ama ben gelinliğin altına tayt aldım beyaz. çünkü çok yakın arkadaşlarımın düğününde terden ve koşturmacadan pişik olduklarını gördüm:9:
hatta birkaçı uyardı mutlaka al diye nasılsa gelinlikten gözükmüycek

aslında iyi yapmışın. ben bir komşumuzun bacaklarını olduğu gibi görmüştüm. üst katta olmama rağmen. Kız arabaya binerken bütün bacaklar fora. ama o da akıllık etmiş tayt fiymişti fakat kahverengi tayt giymişti :37:

bende gelinlikle en çok siyah ve koyu kahveyi yakıştırıorum
ama ne bilim hep siyah ve kahveydi saçlarım
değiştirmek istiorum ama karar veremiorum
mesela geçen gördüm
esra erol saç rengini değiştirmiş kırmızı bi elbise vardı üzerinde
o saç rengini çok beğendim
ama bana yakışırmı o tonlar.
mavi siyah boyuyordum bi aralar çok yıpattı saçımı
karamelide beğeniyrm ben ama hiç olmaz bana komik olurum herhalde

tamam canım haber veririm.

aslında iyi yapmışın. ben bir komşumuzun bacaklarını olduğu gibi görmüştüm. üst katta olmama rağmen. Kız arabaya binerken bütün bacaklar fora. ama o da akıllık etmiş tayt fiymişti fakat kahverengi tayt giymişti :37:

kızlar ben gittim özdileğin bornozunu aldım çok güzeldi deseni falan..280 tl ye aldım..sonra beni kurtlar iki gün yedi duramadım ben çok kazıklandım değişicem bunu dedim..gittim değiştim yerine bardak takımı aldım tek tek dizemedim kızlar set halinde aldım..bardaklarım gelsin sizinle paylaşmaktan mutluluk duyiciğim :16: annem 7 yıl önce almıs bornozu onu kullanıcam napiyim aman etim ne budum ne boşverdim..:51:

Back
X