• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kızlar hani ben geçen gün gelin enlerimizi seçelim yarışması yapmıstım ya eevettt sıra şimdi kaynanalarda .....kaynanalarımızın bugüne kadar yaptıgı gaflarla onları sahneye davet ediyoruz...

1-'Eve kadar dayanamadılar'gafıyla ilk sırayı çeken Zeynep'in kaynanası
:71:

yok cnm mavi siyah değil
üniv. zamanında öleydi çok yıprattı saçlarımı
şimdi kahve tonlarında
en son sıcak çikolata boyatmıştım epeydirde öyle kaldı
kendi saç rengim benim tam siyahta değil
koyu kahve ve sol tarafımda bi bölümü kızıl
hiç bir kuaför onu kapatamadı
aynı tona boyamaya bile çalıştılar olmadı
illa orası hep farklı bi kızıllıkta kalıo
millette ben kendim özel boyuyrm orayı sanıo :1:
şimdi işte şu esra erolun yeni saç rengine sardım
bana yakışırmı o saç rengi ama kararsızım
rezil olmayayım bide

Zeynepp ben böyle bir sey yazdım ama kaldırıyım istersen ....kızlar 1 ziyaretçi var o çıksın ben de anlatıcam size gafları...ama siz de anlatın bekliorum...

Tatlımmm gelin bası yapacagın kuaförüne git zaten sürekli gittigin bir kuaför nikahdan 3 gün önce boyat bence yakışır ....

Kızlar hani ben geçen gün gelin enlerimizi seçelim yarışması yapmıstım ya eevettt sıra şimdi kaynanalarda .....kaynanalarımızın bugüne kadar yaptıgı gaflarla onları sahneye davet ediyoruz...

Nişanımda fenalaştığım zaman en dedikoducu yengeme "bu kız hastalıklımı?" diye bir soru yönelten kayınvalidem buradan alkışlıyorum :46:

:9:
ay ilahi gldüm kendi kendime de
mille bana bakıo :1:

Zeynepp ben böyle bir sey yazdım ama kaldırıyım istersen ....kızlar 1 ziyaretçi var o çıksın ben de anlatıcam size gafları...ama siz de anlatın bekliorum...

Tatlımmm gelin bası yapacagın kuaförüne git zaten sürekli gittigin bir kuaför nikahdan 3 gün önce boyat bence yakışır ....

ay yok canım ya.silmene gerek yok.
ben nikahta boyatmayı düşünmüyrm ya 15 gün var arasında nikahla akar makar sonra bidaha bi daha uğraşamam en güzeli kınadan bikaç gün evvel boyatmak
gelenlerede değişilik olsun nikahta gözleri alışır düğüne etkisi kalmaz
ya kaşlarım çok siyahhh :(
her saç rengi olmuo
kuaförüm o tonlada bişiyler dedi
ben kaşlarıma güvenemiom ki

ben o kadar cesaret edemem ya
aynaya bakınca kendimi tuhaf hissederim
hiç değiştirmedim saçımın tonları bile hep aynıydı
birden değişikliğe cesaret edemem herhalde

Ben geldim ben geldim ben geldim.
Taksi ters yol diyerek şirket önüne gitirmedi taksimde meydanda bırakdı.
Ay iş yerine yürümek için dik bir bayır inmek zorunda kaldım.
Mesafe kısa die taksiyede binemedim uçuyordum az daha.
Tapuklu kabusümm resmen :34:

Nesrinn çok geçmiş olsun canımm eger çok şiddetli bir karın agrısıysa sakınnn ihmal etme...

Annem 2 gün önce çok şiddetli karın agrısı yasadı akşam 9:30'da bir hastaneye gittik kan,idrar,ultrason apandistten şüphe edildi...Ordan başka bir hastaneye gittik aynı tahliller orda da yapıldı o hastanede bizi baska bir yere yönlendirdi...3.hastanede idrar yolları teşhisi ve yumurtalıklarda kist olabilir teşhisi konuldu...

Aylin kaynana gafları
:1:

Nesrinn çok geçmiş olsun canımm eger çok şiddetli bir karın agrısıysa sakınnn ihmal etme...

Annem 2 gün önce çok şiddetli karın agrısı yasadı akşam 9:30'da bir hastaneye gittik kan,idrar,ultrason apandistten şüphe edildi...Ordan başka bir hastaneye gittik aynı tahliller orda da yapıldı o hastanede bizi baska bir yere yönlendirdi...3.hastanede idrar yolları teşhisi ve yumurtalıklarda kist olabilir teşhisi konuldu...

Aylin kaynana gafları
:1:

Çoook geçmiş olsun meltem umarım annen şimdi iyidir.

Ben az önce kendi evde boyadıgım saç resimlerini paylaştım ya canım mesela saçımı boyuyorum artan boyayı da kaşıma sürüyorum maksat zaten birebir aynı renk olması degil kaşın renginikırmak 10 dk kalıyor kaşımda sonra da pamukla siliyorum ....

kızlar herkese merhabalar. eğitimlerim var bu aralar pek yazamıyorum hepiniz iyisinizdir inşallah...

kleopatra_06 arkadasım sadece birşey sormak istiyorum sadece merak ettim saç boyandan sonra kaşına sürdükten sonra pamukla silerken diğer yerelere bulaşmıyormu bende istiyorum ama bir türlü cesaret edemedim.. birde mesela kaşların dipleri çıkınca kötü bir görüntü oluşuyormu onu çok merak ettim...

Back
X