2011 gelin adayları buyrun sohbete

esracım geçmiş olsun canım sıkma canını

ayşeee tecrübeli biri olarak beni anlıyorsundur. kadın olmak zor derken neyden bahsettiğimi. hala anlamadım ben evlimiyim çok garip duygular. sanırım zamanla alışacağım.

kübracım canım hepimiz geçtik, sende geçiyorsun kızlarda geçecek bu yollardan.
bi garip hissediyosun dimi şimdi kendini.

hepsi geçiyo canım. benim 1-2 ayda geçti.
günlerinin tadını çıkar.
ben böyle sanki uzun bi yolculuktayım daha varamamışım gibi hissediyordum kendimi.

ben çok yoruluyordum ilk günler.
topuklarım ağrıyodu akşamları tv izlerken
eşime de demiyordum üzülmesin diye.

dikkat et kendine canım.

akşama ne yemek var hemen sorayım

Ayşe selam
bak sana arkadaşlar çoğalıyor yemek konusunda bir 25 gün beklersen bir kişide değil bir kaç kişi birden geliyoruz haberin olsun

Ayşe selam
bak sana arkadaşlar çoğalıyor yemek konusunda bir 25 gün beklersen bir kişide değil bir kaç kişi birden geliyoruz haberin olsun

evet biz geliyoruz ama ben 32 gün sonra yemek yapmaya başlicam
öncesinde balayında, prenses, kraliçe ve sultan üçlüsü bir arada olucak mışım
nişanlım öyle diyo

Ay bizim bir yakın gitmişti öve öve bitiremiyor, şaşırdım yaa.
Açık büfe yemekler, çok lezzetli falan dedi, iyikide tercih etmemişim, başka bir arkadaşta beğenmiyordu...

kübra gelmş ama yakalayamadım gene hoşgeldin taze gelinimiz Hayırlı olsun tekrar darısı başımıza inşallah. Zeynep bu süper bir haber çok ama çok sevindim böylece daha damadın işi yok evleniyorlar dedikodularınada kapak olur

akşama köfte istedi kocacım patateste kızartırım artık yanına idare ederiz

kübra hoşgeldin allah MUTLULUĞUNUZU daim etsin İNŞALLAH.

aminn canım çok sağoll.darısı başınıza

aynen öyle buketcim..Raabimize karşı içimizi rahat tutalım yetiyo

Ay bizim bir yakın gitmişti öve öve bitiremiyor, şaşırdım yaa.
Açık büfe yemekler, çok lezzetli falan dedi, iyikide tercih etmemişim, başka bir arkadaşta beğenmiyordu...

kişilerin beklentileri ve geçmiş deneyimleri ile ilgili biraz canım ben gittiğimiz otellerde bir ton söylenirken aynı anda otelde kalan insanların oteli öve öve bitiremediklerine çok şahit oldum

Ay ayşee benden bir tane daha olması gerekiyormuş koşturmaca çok gülüyorum kendime inanamıyorum ondan olsa gerek
ark şimdiden oturma planları yapıyor :)))) kendi evime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…