2011 gelin adayları buyrun sohbete

sağolun kızlar
şuan o kadar mutluyum kii
nişanlım gelio yarın evimizde kalcak
iyiki yerleştirmişiz erkenden.
yatakta yatırmam ama koltuğu açaız diorum

Hoşgeldin Kübraa, ayy ne güzel duygular yaa, Rabbim daim etsin...

aminn canım.

kızlar hiç sıkıntı yapmayın rahat olun dua edin. ve bu güzel anların tadını çıkartın. hiç düğün istemeyen ben düğünde hiççç oturmadım

kadın olmak biraz zor size çok iş düşüyor. hatta bütün herşey size düşüyor ama sevgi saygı olsun yeter gözünüze gelmeyecektir.

kübracım hoşgeldin canım nasılsın??

Zeynepcim..hayırlı olsun..Rabbim ne güel kolaylaştırıyo işlerimizi..şükürler olsun..gözünüz aydın iş problemide kalktı

evet edacığım
çok dert ediodum. nişanlıma belli etmiodum ama o benden çok dert ediodu
hep moral veriodum ona ama içimde korkumda vardı yine.
şükürler olsun Allahıma.bunca sıkıntıdan sonra rahatlıcaz inş.

bende düğünü olacak biri olark düğünleri hç sewmem umarım bnde kendi düğünmde senn gbi çk eğlenrm kübracm :)) balayında nerelere gttinz

selam kızlar herkese

zeynepcim çok sevindim canım
hayırlı olsun.
sizde bizim gibi risk almıştınız. çok şükür sıkıntıya düşmediniz.

kübracım merhaba canım
nasılsın iyimisin kaçıncı gün bugün.
nasıl gidiyor
tuhaf duygular yaşıyor olabilirsin aldırma canım.
herşeyin tadını çıkar.

bende düğünü olacak biri olark düğünleri hç sewmem umarım bnde kendi düğünmde senn gbi çk eğlenrm kübracm :)) balayında nerelere gttinz

betül bende snein gibiydim ama nasıl eğlendim anlatamam. yani yaparsın sende

balayına caprice e gittik ama hayatımızın hataysıydı. hiç güzel bir otel değil. allah tan arabayla gitmiştik. bodrum ve efesi gezdik

ayşeee tecrübeli biri olarak beni anlıyorsundur. kadın olmak zor derken neyden bahsettiğimi. hala anlamadım ben evlimiyim çok garip duygular. sanırım zamanla alışacağım.

sağol ayşeciğim evet büyük bir risk aldık.
iyikide almışsız
burda hayatımızın daha güzel olucağına inandım hep
Rabbim bundan sonrada yardım eder inş.

gerçekten mi caprice hakknda bkaç kişiden daha duymştm bu yorumları bz otele gtmemkle sanırım iyi yapıyoruz

gerçekten mi caprice hakknda bkaç kişiden daha duymştm bu yorumları bz otele gtmemkle sanırım iyi yapıyoruz

canım tıka basa dolu ve hiç düzen yok. düşün lobi de terlikle dolaşıyor millet. iğrendim valla. odalar eski. aman aman hiç tavsiye etmem. en mantıklısı zaten otele bağlı kalmamak. çünkü sıkılır insan otel güzel olsada. en mantıklısını yapıyorsun canım

o kadar mı yaa bisürüde para alıolarmş diye duydm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…