2011 gelin adayları buyrun sohbete

allah korusun ayşe bnde çk korkarım inşallah öyle bi durum olmaz hayatım
yes can can Sen yoktun

bn grmediiiim

hislerimde pek yanılmam ama ayşecan seni baş tacı edecek bu insanlar..bana öyle geliyo..
Ayşe'cim hiçbirinden beklentin olmadı okuduğum kadarıyla, dolayısıyla senden hak talep edecekleri bir durum yok. Hem belki iyi insanlardır aranızda hiç problem yaşanmadı sonuçta, problem olmaz merak etme...

inşallah kızlar.
balayından sonra oraya gitmiştik ya. annemi arıyordum hep annem diyorduki güleryüz göster kızım şöyle ol kızım böyle ol kızım.
eşim evlenmeye karar verirken kalabalıklar diye benim gözümü korkuttu, şöyle olabilir böyle olabilir sabredicez falan filan diye. bunları bilerek karar ver dedi. ondan hep böyle bi korkular vardı içimde.
ama şimdilik çok şükür bir sıkıntı yok.

bakalım hayırlısı.

zeynep sizin düğününüzü erteletirken çok kızmıştım ben ona. siz çok olgun davrandınız. sonuçta siz kazandınız.
onuda öyle kabul edin boşverin canım
üzülmeyin.

ayşe bende öyle düşünüyrm Rabbim mükafatlandırdı bizi.
çok sabrettim.
çok kırıldım çok üzdü beni. eğer kul hakkı birini üzmek onu gecelerce ağlatmak gururunu kırmakta oluyorsa ben hakkımı helal etmiyorum ona.
bu yaptığını unutmıcam ben ama artık yepyeni bir sayfa açıyrz hayatımıza onsuz.

yes can can Sen yoktun

allah korusun ayşe bnde çk korkarım inşallah öyle bi durum olmaz hayatım

bn grmediiiim

Ben gördüm ben gördüm:)

AA sizin düğününüz mü ertelenmişti zeynep bunu bilmiyordum ben ne yapmıştı melek kanatlı kaynanan:)

Ben gördüm ben gördüm:)

AA sizin düğününüz mü ertelenmişti zeynep bunu bilmiyordum ben ne yapmıştı melek kanatlı kaynanan:)

cnm aralıkta olcaktı bizim düğünümüz.
o bizi evlendirmek yerine 6 aylık nişanlı eltimi evlendirdi
bende 1,5 yıllık nişanlıydım o zmn
üstelik aileme binbir laf söyledi.
o zaman bahsetmiştim kızlarada
ailemide benide çok kırdı.

adaş,
senin çizelgende problem mi var yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum
sanki epeydir aynı zamanda duruyormuş gibi
ama bende yanılıyor olabilirim

adaş belki bilmiyosunuzdur bende yeni farkettim gelinin topuğu kırılmış sanırım..
şaka bi yanada öyle adaş haziran 26 benim düğün tarihim düğün tarihimi ben belirlemiştim patlatasım geldi kafama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…