- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #69.161
aslışımın ki evlilikten sonra biraz huyu suyu değişicek gibi gözüküyo.. umursamaz tavırları olacak..zaman zaman..1-2 yıl sonrasında aslışım kendi evine geçicek ayrılacak..betülüm seninki çok uyumlu biraz idare sende gibi istedigini yaptırabiliyosun enişteye..adaşım seninki asla zıtlaşılacak biri değil..kesinlikle laf yarısına giremezsin..ama tepen atarsa herşeyi siliceğini biliyo..
esracım sizin sakin bir hayatınız olucak..ardından bi bebiş patlatıcaksın..sadece ailenin özlemiyle kocanın basını yiycen biraz..ama enişte idareci biraz..beni sorucak olursan mutsuz bi evlilik sonu boşanma
aslışımın ki evlilikten sonra biraz huyu suyu değişicek gibi gözüküyo.. umursamaz tavırları olacak..zaman zaman..1-2 yıl sonrasında aslışım kendi evine geçicek ayrılacak..betülüm seninki çok uyumlu biraz idare sende gibi istedigini yaptırabiliyosun enişteye..adaşım seninki asla zıtlaşılacak biri değil..kesinlikle laf yarısına giremezsin..ama tepen atarsa herşeyi siliceğini biliyo..
esracım sizin sakin bir hayatınız olucak..ardından bi bebiş patlatıcaksın..sadece ailenin özlemiyle kocanın basını yiycen biraz..ama enişte idareci biraz..beni sorucak olursanız mutsuz bi evlilik sonu boşanma
esracım sizin sakin bir hayatınız olucak..ardından bi bebiş patlatıcaksın..sadece ailenin özlemiyle kocanın basını yiycen biraz..ama enişte idareci biraz..beni sorucak olursan mutsuz bi evlilik sonu boşanma
yaa zuzum ben merak ediyorum ama hep işin vardır ekleyemiceksin diye sormadım sana bile ama ben merak ediyorum..inan herkes de merak ediyodur etmez olurmu yükleyebilirmisin
deli kız allah korusun ya tövbe de
edaa bi bana yorum getirmedin kız :44:
zuzuşşum bişi çıkmadı sana karsı hislerim dediğim gibi çok bişi bilmiyorum hakkında..benim bu söylediklerim yüzünü gördüğüm insanlar..
kız desene resim koy diye :)) du sana özel mesaj atayım:))
Bulaşık makinemi teyzem, sandığımı halam alıyormuş
helloooo ben geldim... nasılsınız kızlar...
hoşgeldinnn o zaman iyiyiz ne olsun sen nasılsın
hadi hayırlı olsun fıstık..çeyizine bunlarda eklenmiş oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?