• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

MaşaAllah çok yakışmışsınız cidden, ben bile bu işlerden pek anlamayan biri olarak, sizin birbirinizi tamamladığınızı düşünüyorum...
Rabbim bir ömür ayırmasın sizi canım...

süpermiş canım o tencere kapak tişörtlerine bende bayılıyorum bizde evlenince alıp giyeceğiz spor felan yaparken:9: 41,5 kere maşallah size:nazar:

Son düzenleme:
Aminnnn canımmm inşallah hepimiz çok mutlu yuvalara sahip oluruz bir ömür aşk ile yaşarız :16:
çok teşekkür ederiz ayrıca :77:

teşekkür ederim buketçim... bizim işe giydiğimiz kıyafetler hariç eşofmanlarımız pijamalarımız hep bir örnek nerdeyse... hoşumuza gidiyor çok :)) Al sende sizede çok yakışacağından eminim :)

eminecim izmirli hatunum diyosun anlaşıldı ..çok yakısıyosunuz..bende isterdim benim nişanlıyla böyle bir giyinmek ama yolda görsün bak koyun sürüsü geçiyo der hiç sevmez :57:

kızlar tel ettim şimdi aile hekimliğime
buraya geliceksiniz biz kan alıcaz
sağlık grup başkanlığına gödericez 2 gün sürüo
sonra tek gelip alabilirsiniz dedi
birde akciğer için röntgen istenmiyor çektirmiceksiniz dedi tek kan tahlili yapılcakmış.
nişanlımda benim üzerimden misafir hasta olarak gelicekmiş
yani yarın kısa sürer işiniz ama ebe hanım görüşücez sizle dediler

Ayy çok saol edacım,izmirin suyundan içen herkes güzel :77:
Benim nişanlımda utangaç,bunları giydiğimizde milet bize bakıyor benimkinin suratıda tişört renginde oluyor :)))

amin canım inşallah..dış kapı ve iç kapılar eskiymiş ne bliyim şimdiden sinmedi içime :59:

insanda yeni eşya koyucak herşey yeni olsun istiyo dimi :97: bende hep yaa kapılardan yada mutfak banyodan vazgeçiyordum... Ama çini ferah tut valla istediğinden daha güzeli olcak merak etme :)

insanda yeni eşya koyucak herşey yeni olsun istiyo dimi :97: bende hep yaa kapılardan yada mutfak banyodan vazgeçiyordum... Ama çini ferah tut valla istediğinden daha güzeli olcak merak etme :)

inşallah canım inşallah aynen öyle olsun istiyorum demek hepimizde oluyo..emoş bak ne dicem bornovada nişanlım okurken 400 tl kira veriyolardı..ne güzel ya dedim oralarda kiralar hep uygundu dedim..o 3 sene öncesinin kirasıydı dedi.ama genel olarak evler uygun işte gidlim orda yaşayalım dedim aynı istanbulla kirası izmirin dedi..zıtlaştık öylemi gercekten??

Valla meltem benim nişanlım ocaktan beri bizle yaşıyor o yüzden herşeyiyle bizde hatta benim gardrobumu işgal etti resmen :9:

inşallah canım inşallah aynen öyle olsun istiyorum demek hepimizde oluyo..emoş bak ne dicem bornovada nişanlım okurken 400 tl kira veriyolardı..ne güzel ya dedim oralarda kiralar hep uygundu dedim..o 3 sene öncesinin kirasıydı dedi.ama genel olarak evler uygun işte gidlim orda yaşayalım dedim aynı istanbulla kirası izmirin dedi..zıtlaştık öylemi gercekten??

Canım ben 3 ay öncesine kadar istanbuldaydım biliyorsun. Aslında gelir gider baktığında hiçbi farkı yok istanbulla burasının. Bornova eskisi kadar ucuz değil ama en pahalı kirası, o da 0 bina kombili falan olduğunda 1000 ama 600-750 arasında çok güzel evler vardı biz bakarken. hatta biz şuanda ailemle kaldığımız evde 650 ye oturuyoruz. istanbulda bornova gibi biryerde oturmaya kalksan 1500 den aşşa ev bulamazsın. mesela biz karşıyakada ev tuttuk 0 binada kombili 650 tl. metroyada yürüyerek 10 dakika.yani bizde çok hesap kitap yaptık burda gelir biraz daha düşük o yüzden eline kalan hemen hemen aynı para oluyor. ama buranın istanbul gibi çilesi yok. yol parası trafik derdi yok.öğrenci çok olduğu için yeme içmede ucuz :))) yani izmir yaşanıcak yer. inşallah en kısa zamanda nişanlında fikir değiştirirde sizde gelirsiniz :)

Bir de dolabın önüne geçiyorum bir şeyim kalmamış modundayım hep bu huyumdan da nefret ediyorum ...bayan olmak çook zorr saçını yap,makyajını yap bir de nişanlımla hep görüşemedigimz için git alışveriş yap değişik görsün seni ...kuaföre git ....

Back
X