• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Canım ben 3 ay öncesine kadar istanbuldaydım biliyorsun. Aslında gelir gider baktığında hiçbi farkı yok istanbulla burasının. Bornova eskisi kadar ucuz değil ama en pahalı kirası, o da 0 bina kombili falan olduğunda 1000 ama 600-750 arasında çok güzel evler vardı biz bakarken. hatta biz şuanda ailemle kaldığımız evde 650 ye oturuyoruz. istanbulda bornova gibi biryerde oturmaya kalksan 1500 den aşşa ev bulamazsın. mesela biz karşıyakada ev tuttuk 0 binada kombili 650 tl. metroyada yürüyerek 10 dakika.yani bizde çok hesap kitap yaptık burda gelir biraz daha düşük o yüzden eline kalan hemen hemen aynı para oluyor. ama buranın istanbul gibi çilesi yok. yol parası trafik derdi yok.öğrenci çok olduğu için yeme içmede ucuz :))) yani izmir yaşanıcak yer. inşallah en kısa zamanda nişanlında fikir değiştirirde sizde gelirsiniz :)

emoşum aynen dediklerine katılıyorum..ben deişik yerlerinede gittiğim için kiralık evlerin fiyatları bornovadan daha düşüktü benim aslında nişanlıma söylemek istedigim oydu..illa bornova demedim ona..oda istiyor sonucta 5 senesini orda geçirdi ama bakarız diyo..şartlar ne göstericek..birde çalıştıgı eğitim kurumunda müdür olma durumu var düğünden sonra..belki o zaman bişiler değişir..bizde bi patlatırız İZMİR yolcusu kalmasın diye!!! İnşallah :16:

Valla ünv yıllarımda bakırköy ve yeşilköy sosyete pazarları vazgeçilmezimdi :)
sonrasında anadolu yakasına taşındım ve kadıköy salı pazarı ve yenisahra sosyete pazarı vazgeçilmezim oldu.. şimci cmtsileri çekmeköydede sosyete pazarı varmış ama hiç gitmedim. marka şeyleri çok uygun satıyorlar.. evdeki bütün zara kıyafetlerim pazar malıdır itiraf ediyorum :9:

cidden çk tatlısınz emine allah bozmasn bnm için tekrr eklediğin teşekr ederm :) bnm nişanlmda uyumlu gyinelm desem hayır demez ama böle espirili bişii sanmıorm gymez herhalde :)) bu arada facede profl resmn dmi sağdaki grmştm seni :)

sonrasında anadolu yakasına taşındım ve kadıköy salı pazarı ve yenisahra sosyete pazarı vazgeçilmezim oldu.. şimci cmtsileri çekmeköydede sosyete pazarı varmış ama hiç gitmedim. marka şeyleri çok uygun satıyorlar.. evdeki bütün zara kıyafetlerim pazar malıdır itiraf ediyorum :9:

Biz anneme Ümraniye'den vakkonun kazağını 20 liraya aldık, çok güzel.
Sezon sonu olunca pazara çıkarıyorlar...

emoşum aynen dediklerine katılıyorum..ben deişik yerlerinede gittiğim için kiralık evlerin fiyatları bornovadan daha düşüktü benim aslında nişanlıma söylemek istedigim oydu..illa bornova demedim ona..oda istiyor sonucta 5 senesini orda geçirdi ama bakarız diyo..şartlar ne göstericek..birde çalıştıgı eğitim kurumunda müdür olma durumu var düğünden sonra..belki o zaman bişiler değişir..bizde bi patlatırız İZMİR yolcusu kalmasın diye!!! İnşallah :16:

Ayy ne güzel olur... inşallah canım hayırlısı olsun sizin içinde.. izmirde uzak yer yok zaten hele bide metro baya büyüdü hemen hemen heryere var. en uzak yer arabala 20 dakika falan. o yüzden hiç sıkıntı olmaz :9:
Çünkü burda 300 e de ev var 900 e de var. ama yazın çeşme ,kuşadası,didim,ayvalık paha biçilemez :9:

bir de istanbulda pazarları söyleyin bana kızlarr arkadaslarım 3-5 liraya ço güzel bodyler alıyorlar ben de almak istiyorum bıktım artık kazıklanmaktan :47:

ıstanbul'un en güzel pazar'ı perşembe günleri Erenköy pazarı dır. sosyete pazarı cok güzel şeyler oluyor
cumartesi günleri pendik pazarı var orası da güzelleşti artık seçenek bol fiyatlar uygun
pazartesi günleri maltepe pazarı var orda cok fazla kıyafet yok galiba
çarşamba günleri istoç var
salı günleri hem 4.Leventte Sosyete pazarı var hem de kadıköy de salı pazarı

galiba bi de her ayın 2.cumartesi'si beşiktaş pazarı oluyor ama cok bayırlı yokuşlu olduğu icin orası pek tutulmuyor duyduğum kadarı ile :24:

başka da bilmiyorum canım:42:

bir de istanbulda pazarları söyleyin bana kızlarr arkadaslarım 3-5 liraya ço güzel bodyler alıyorlar ben de almak istiyorum bıktım artık kazıklanmaktan :47:

meltemim alayım gönderiyim sana..c.tesi pazarı var taksim pasajlarında uygun değişik şeyler var..fındıkzadedemi nerdeydi cuma pazarı var..var yani baya

aaaa benim evimin orda da sosyete pazarı varmışş çook mutlu oldum ben şimdi....

Kızlar facebookta herkes birbirini nasıl buluyor kadınlar kulubüne mi üye oldunuz?

Eda sen o aksi nişanlını kandır ve kesinlikle şansınız varsa izmire gider belki orda huyu suyu değişir izmir kesinlikle yasanılacak sehir ben de orda yasama isterdim...

bnde bakırköy cumartesi pazarndan alışwerş yaparım hatta çeyzlk bkaç bişeyimide ordan aldm züccaciye ürünleri satan yerleride var ama kıyafetleri çk gzel tatil alışwerişi içinde gtmek istyrm

cidden çk tatlısınz emine allah bozmasn bnm için tekrr eklediğin teşekr ederm :) bnm nişanlmda uyumlu gyinelm desem hayır demez ama böle espirili bişii sanmıorm gymez herhalde :)) bu arada facede profl resmn dmi sağdaki grmştm seni :)

daha önce burayada eklemişti onu bende görmüştüm

bnde bakırköy cumartesi pazarndan alışwerş yaparım hatta çeyzlk bkaç bişeyimide ordan aldm züccaciye ürünleri satan yerleride var ama kıyafetleri çk gzel tatil alışwerişi içinde gtmek istyrm

ben bazı şeylere çok para vermeye acıyorum resmen.. mesela ayakkabı kesinlikle kaliteli olmalı sonuçta ayak sağlığı önemli bence veya makyaj malzemesi,krem bunlar cilde zarar verebilecek şeyler asla pazardan almam.ama işte bi bluz veya bi elbise çokta önemli değil benim için...aynı şekilde cam bir eşya züccaciye eşyası falan pazardan alcaksınki kırılınca üzülmüyceksin :9: ben çok sakarımda kesin kırarım :9:

Önceden yoktu ama şimdi pazarda çok şık kıyafetler bulunabiliyor.
Hatta pazarcılar aşmış, kredi kartı geçen yerler bile var :))
O kadar mağaza ve market olmasına rağmen pazarın yeri ayrı.
Mesela annem yakınımızda market varken yine pazarı tercih eder, istediğin tezgahtan istediğin meyve ve sebzeyi alabiliyorsun diyor, ama markette seçme şansın çok az...

Bende hep pazarcıyımdır... markette çok fazla teze sebze meyve bulunmuyor. çalıştığım zamanlar mecbur marketten alıyordum pazara çıkamadığım için ama şimdi her hafta pazardan dolduruyorum dolabı :)))

benimde 2011 yazin dugunum olucak allah nasip ederse. ben suan hic bi hazirligimi yapmadim sadece takilarim hazir :61: bende inci ve tasli seviyorum gelinlikte.

bu arada incim cok guzel, sevgililer gununde nisanlim bana hediye etmisti. isterseniz resmini yukleyebilirim, fikir olur belki kizlara:61::61:

Back
X