2011 gelin adayları buyrun sohbete

Çok teşekkürler giz cim olumunekankayizsmile

İşte ters oluyor bazen herşey naniknanik
Tabiki rahatsız etmese ameliyat işine hiç girmezdim.. İnan istediğim gibi giyenemiyorum yıllardır senağlama

ödümü kopardın varya..ii canım sevindim aşk kazandı yine desene

kavgalardan sonra hep böyle olur bu iş uzadı evlensemde bir an önce bunlar bitse yaşanmasa diyor insan

selam kızlar
cimcimecim gözün aydın
canım aman bunlar bi birlikteliği bitirecek nedenler değil. canımızıı sıkıcaz sabredicez kavuşmayı beklicez ok mi canım.
Allah mutluluğunuzu daim etsin

kızlar günlerdir çok yorgundum ya bugün bi saldım.
toparlanmam lazım
çalışmak lazım, işler var.

dün baya baya düğün planları yaptık nişanlımla kasım için kıbrıs ihtimali giderek azalıyor kafamızda
bugün moda girdim heralde bi garibim yazdım
hemen moda girme olmazsa hayal kırıklığına uğrarsın yazmış
neden bu kadar gerçekçi olmak zorunda ki .

ben de özledim.
bayramda da denizliye gidicek ailesine.
buraya da gelsin istiyorum ama talep etmicem. bakalım kendi ne zaman düşünücek. bilmiyorumkismile

kıbrıs olmazsa çok iyi olur ailenin yakınında filan ama hayırlısı

hayır olsun canım niye sıkkın acaba

belli bişey yok canım bazen belirsizlikler canımı sıkıyor..düğün işi falan..bazende evlilikle ilgili düşünüyorum acaba nasıl olur.istediğim gibimi olur hayal kırıklıklarımı yaşarım diye sonra bazen çok ümitli oluyorum bazende vesveseye kapılıyorum.bu aralar çokmu hassasım nemafoldumben

kıbrıs olmazsa çok iyi olur ailenin yakınında filan ama hayırlısı

Canım başlarda biz işte evlenmeye karar verdik. Ben dedim istanbul olursa olur. O dedi kıbrıs olursa olmaz mı diceksin. 1 hafta falan bi bunu tartıştık. Seninle neresi olsa olur demen lazımdı sen istanbul olursa dedin dedi bana. Haklı. Sonra işte vaatler şunlar bunlar. Oturduk düşündük karar verdik kandırdı beni. (yola geldim &#61514
Sonuçta o da iyiliğimiz için istiyo.buna ikna oldum.
Neyse sonra kıbrıs fikrine alışmak için hep kıbrısa odakladım kendimi. İstanbulda yaşıcağımız ihtimalini nası kafamda sıfırladıysam (sırf kıbrıs olursa ilerde zorlanmıyım diye kendimi motive ede ede) şimdi bi güzel geliyo istanbul.
Onun sarhoşluğu sanırım
Hem istanbulu çok seviorum
Hem ailem, hemde iş değiştirmek istemiyorum.
Bakalım kısmet. Dua edin kızlar bana da. Bu hafta netleştircez.
Bugün kadıköy belediyesini arıcam. Bakalım kasıma yer varmıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…