2011 gelin adayları buyrun sohbete

Aynı şeler banada oluyor canım ara ara. Bu aralar o rehaveti attım üstümden.
herşeyi oluruna bırakmaya çalışıyorum. bu günlerden tad almaya bak boşver.

inşallah hakkından hayırlısı neyse o olsun canım..sonuçta yepyeni bir yuva kuruyosunuz size özel size ait nerde nasıl hangi şartlarda mutlu olacaksanız o olsun..opuyorumnanaktan

en iyisi çok ümitlenmemek. sonra olmazsa hayal kırıklığı daha büyük oluyor.
hayırlısı olsun ayşeciğim inşallah.
kasıma yer vardır bence

lal serisine bayılıyorum elimde olsa evime bi çok şeyi daha kırmızı alırım hastalık derecesinde artık.
çingene olduğumu bu kadar belli etmemeliimm :jeyyar:

Aynı şeler banada oluyor canım ara ara. Bu aralar o rehaveti attım üstümden.
herşeyi oluruna bırakmaya çalışıyorum. bu günlerden tad almaya bak boşver.

biliyorumki herşey olacağına varcak zmanın bize ne göstercegine bağlı çogu sey ama ben daha o zman gelmeden kendi kendime düşüncelere kapılıyorum kızıyorum bazen öfkeye kapılıyorum bazen umutsuzluga kapılıyorum.onada bahsedemiyorum. ne varda takıyosu dicek bazen oluyor işte.ister istemez insan merak ediyor düşünüyor bazen elimde olmuyor..

hakkınızda hayırlısı olsun canım

inşallah hakkından hayırlısı neyse o olsun canım..sonuçta yepyeni bir yuva kuruyosunuz size özel size ait nerde nasıl hangi şartlarda mutlu olacaksanız o olsun..opuyorumnanaktan

en iyisi çok ümitlenmemek. sonra olmazsa hayal kırıklığı daha büyük oluyor.
hayırlısı olsun ayşeciğim inşallah.
kasıma yer vardır bence

çok teşekkürler kızlar.

canım bana da oluyor. zor bişey insan arada tedirgin oluyor. sonuçta geride kalan hayatımızda yalnız olmucaz.
ALlah güzel şeyler yaşatsın hepimize

çok teşekkürler kızlar.

canım bana da oluyor. zor bişey insan arada tedirgin oluyor. sonuçta geride kalan hayatımızda yalnız olmucaz.
ALlah güzel şeyler yaşatsın hepimize

amin canım inşallah ama arada oluyor işte..bide ben hassas bi yapıya sahibimm ondanda korkum her nekadar dısarıya güçlü gibi görünsemde kırılganım çogu zamn

Ammanyacım bende zaman zaman aynı duygulara kapılıyorum.
Acabalar sürekli kafamda, ne kadar sevsemde geçinememe korkusu var içimde...
Hayatımız nasıl olur, anlaşabilirmiyiz gibi sorular var hep kafamda.
Hayırlısı diyorum artık...

haklısın işte tam da demek itediğim bu geçimsizlik yaşarmıyım diye çok korkuyorummmafoldumben..neyse bu konuyu kapatayım artık güzel şeylerden bahsedelim zamanla yaşayıp görecegiz kimse mutsuz olmak için evlenmez sonucta karsımızdakilerde bizi seven insanlar allahın da izniyle herşey çok güzel olacakopuyorumnanaktan

lal serisine bayılıyorum elimde olsa evime bi çok şeyi daha kırmızı alırım hastalık derecesinde artık.
çingene olduğumu bu kadar belli etmemeliimm :jeyyar:

Kırmızı aşkı bende de var. =)
herşeyde çok seviyorum beğeniyorum kırmızıyı.
Nişanlığı bile kırmızı aldım.
Kınaya dayanamadım =)

selam 2011gelinleri..nasılsınız hazırlıklar ne alemde

hoşgeldin canım.valla yakın tarihteki arkadaşlar kosusturuyolarda bizde tık yok..kimsenin tarihi net değil çünkü:1no2:ama yavaştan bişeler alıyoruz bizde

bencede bu peçeteliğin kendinden silme özelliği var galiba:)))))))) aman kalsın

kaydirigubbakcemile3

bunlara bu kadar parayı kimler veriyo acep
ya da veriyo mu

parasının hesabını bilmeyenlerhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…