- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #6.961
belli bişey yok canım bazen belirsizlikler canımı sıkıyor..düğün işi falan..bazende evlilikle ilgili düşünüyorum acaba nasıl olur.istediğim gibimi olur hayal kırıklıklarımı yaşarım diye sonra bazen çok ümitli oluyorum bazende vesveseye kapılıyorum.bu aralar çokmu hassasım nemafoldumben
Canım başlarda biz işte evlenmeye karar verdik. Ben dedim istanbul olursa olur. O dedi kıbrıs olursa olmaz mı diceksin. 1 hafta falan bi bunu tartıştık. Seninle neresi olsa olur demen lazımdı sen istanbul olursa dedin dedi bana. Haklı. Sonra işte vaatler şunlar bunlar. Oturduk düşündük karar verdik kandırdı beni. (yola geldim 
Sonuçta o da iyiliğimiz için istiyo.buna ikna oldum.
Neyse sonra kıbrıs fikrine alışmak için hep kıbrısa odakladım kendimi. İstanbulda yaşıcağımız ihtimalini nası kafamda sıfırladıysam (sırf kıbrıs olursa ilerde zorlanmıyım diye kendimi motive ede ede) şimdi bi güzel geliyo istanbul.
Onun sarhoşluğu sanırım
Hem istanbulu çok seviorum
Hem ailem, hemde iş değiştirmek istemiyorum.
Bakalım kısmet. Dua edin kızlar bana da. Bu hafta netleştircez.
Bugün kadıköy belediyesini arıcam. Bakalım kasıma yer varmıymış.
Canım başlarda biz işte evlenmeye karar verdik. Ben dedim istanbul olursa olur. O dedi kıbrıs olursa olmaz mı diceksin. 1 hafta falan bi bunu tartıştık. Seninle neresi olsa olur demen lazımdı sen istanbul olursa dedin dedi bana. Haklı. Sonra işte vaatler şunlar bunlar. Oturduk düşündük karar verdik kandırdı beni. (yola geldim 
Neyse sonra kıbrıs fikrine alışmak için hep kıbrısa odakladım kendimi. İstanbulda yaşıcağımız ihtimalini nası kafamda sıfırladıysam (sırf kıbrıs olursa ilerde zorlanmıyım diye kendimi motive ede ede) şimdi bi güzel geliyo istanbul.
Onun sarhoşluğu sanırım
Aynı şeler banada oluyor canım ara ara. Bu aralar o rehaveti attım üstümden.
herşeyi oluruna bırakmaya çalışıyorum. bu günlerden tad almaya bak boşver.
Onun sarhoşluğu sanırım
inşallah hakkından hayırlısı neyse o olsun canım..sonuçta yepyeni bir yuva kuruyosunuz size özel size ait nerde nasıl hangi şartlarda mutlu olacaksanız o olsun..opuyorumnanaktan
en iyisi çok ümitlenmemek. sonra olmazsa hayal kırıklığı daha büyük oluyor.
hayırlısı olsun ayşeciğim inşallah.
kasıma yer vardır bence
biliyorumki herşey olacağına varcak zmanın bize ne göstercegine bağlı çogu sey ama ben daha o zman gelmeden kendi kendime düşüncelere kapılıyorum kızıyorum bazen öfkeye kapılıyorum bazen umutsuzluga kapılıyorum.onada bahsedemiyorum. ne varda takıyosu dicek bazen oluyor işte.ister istemez insan merak ediyor düşünüyor bazen elimde olmuyor..
çok teşekkürler kızlar.
canım bana da oluyor. zor bişey insan arada tedirgin oluyor. sonuçta geride kalan hayatımızda yalnız olmucaz.
ALlah güzel şeyler yaşatsın hepimize
Ammanyacım bende zaman zaman aynı duygulara kapılıyorum.
Acabalar sürekli kafamda, ne kadar sevsemde geçinememe korkusu var içimde...
Hayatımız nasıl olur, anlaşabilirmiyiz gibi sorular var hep kafamda.
Hayırlısı diyorum artık...
lal serisine bayılıyorum elimde olsa evime bi çok şeyi daha kırmızı alırım hastalık derecesinde artık.
çingene olduğumu bu kadar belli etmemeliimm :jeyyar:
Kızlar bu peçetelik limangoda 119 tl akannehir
[/url][/IMG]
altından galibakaydirigubbakcemile3
Kızlar bu peçetelik limangoda 119 tl akannehir
[/url][/IMG]
selam 2011gelinleri..nasılsınız hazırlıklar ne alemde
bencede bu peçeteliğin kendinden silme özelliği var galiba:)))))))) aman kalsın
bunlara bu kadar parayı kimler veriyo acep
ya da veriyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?