- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #69.821
evet canım bende esra gibi uyguluyorum artık ssk karşılamıyor
ecz. alman gerekiyor ben memnumum canım 1 yıldır kullanıyorum
iş görüşmem çok güzel geçti kıs bugün arıcagını söledi hala telefonum çalmadı
hayırlısı cnm inş.. olr
çok sevinirimm.
nişanlımda iş başı yaptı bugün elçinimm
en kısa zamanda sende bulursun inş.
dualara devam edicem sein için
evet cnm bayada pahallı ya
benim cnm çok kıymetli galiba ama ne yapim valla kaç ay idare eder o tüpler bilmiorum da alıcam
dayanamıyorum yoksa.
nikaha az kaldı şunun şurasında
daha dikkatli almam lazım artık.elbse giycem o kadar
birde batıklarım çok oluo
onları çıkarmada etkili olur :)
Aynen deniz yorumuna katılıyorum.
Işıl bende anlayamıyorum seni.Adam sana düğünü erteliyelim seni evde göreyim diyor bir nevi deneme süresi.Sen bunları bir kenara bırakıp maddi durumu etkilidr belki takılarımı teklif edeyim içi rahatlasında evlenelim diyorsun.
Evlendikden sonra ne olacak peki diyelim ki tek neden maddiyat ki seni üzmek istemem ama öyle olduğunu hiç düşünmüyorum.Evlendiniz ve eşin yine sıkıntıya düştü.Sana dedi ki biz evlendik ama ben bu evlilikden emin değilim mutlu değilim boşanalım(Allah korusun).Ne yapacaksın?Acaba şimdi neye canı sıkıldı diyip kendi kendini mi yiceksin?Sorun yine maddiyatsa para mı bulcaksın evlilik devam etsin diye?
Sorumluluk almakdan korkuyor ve malesef ki ertelemenin çözüm olduğunu sanıyor.
Lütfen ama lütfen iyi düşün.
Işılll ne parası ben anlamadım?Sen adamı elinde tutmak için paramı teklif edeceksin?Ben böyle şeylere çok karsıyım?Tatlı dil yılanı deliginden çıkartır bayan olmanın avantajını kullan?Telefonlarını açıyormu?Annesiyle ne konustun?
ışılcım kaç yaşındasın sen
benımkı de oyle dıyor dul olmanı ıstemıyorum sımdden çözelım dıyorBiz öyle bir toplumda yaşıyoruz ki erkek evlenir boşanır.İkinci evliliğini yapar kimse adamında ikinci evliliği demez.Dense bile fazla umursanmaz adam ikinci evliliğini yine bir kızla yapabilir.
Ama bir bayan boşandığında anında dul damgası yer.Tekrar evlenmek istese gönlü sevse bile o artık duldur.İkinci evliliğide büyük ihtimalle dul olan kendinden yaşça büyük belkide çocukları olan biriyle yapar.Kaderine razı olur. .
toplam 7 aydır bırlıkteyız tanıstık cıktık söz oldu 5 aydır nısanlıyız bana 5 yıldır asıktı pesımden kosuyordu hep cıcekler hedıyeler tavladı cıktık,ışıl yaşını merak ediyorum nek adar süredir birliktesin
ve ne kadar süre nişanlsıın
ve daha önce aileler de olumsuz durumlar oldumu
annesını yarn bı daha ararım olmazsa veya cuma gunu arayabılırım , nısanı atınca oyle yıllarını egcırıp bekar kalan bı tanıdıgım kız oldu yani nısan attı dıye tamam dedı falan hayat oyle gecıyor bı de akrabamız var o da oyle oldu ben oyle olmak ıstemem ama huyum da cok tatlı degıl ınatcı ve anlasılmaz bır kızım ayrıca cok sevıyorum ayrılmak ıstemıyorum ben :2: evlılıge oyele hazırım annem evdekı esyalarımı paketledı su an odam paket paket her yer koli icinde elbıse 1.5 ay kaldı davetıye dıyolar dıcek bısey bulamıom aıleme su an da uuuffÇevremde hiç nişan atan birini görmemiştim kızlar en yakın arkadasım kız nişanı atıldı erkek tarafından...sebep de kızın ailesi onları evine davet etmemiş bundan dolayı çok üzgünüm,çok etkilendim ...hani insan düşünüp düşünüp kafasında kurar ya öyle bir durum bende ki...küs kalma taraftarı degilim hiç küs kalmadık...
Işıl kendi ailenle konusamıyorsan erkek tarafıyla görüş arkadaslarıyla filan da msjlasmayı bırak onlar ne bilebilirler ki?
:
Ablam 2 kere nişan attı, gerçekten çok zor insan çok yıpranıyor, sen kendi derdine yanarken birde elalemin lafları iyice bunaltıyor insanı. O nedenle annem benden çok korkuyor...
o konuda canını cok okudum didik diidik konustum durmak sızınIşılll şimdi daha önce açtıgın konuları okudum ama sen zaten sessiz kalarak nişanlına çok güzel bir yol hazırlamışsın bir kızla mı buluştu madem öyle yerini de biliyormussun sen de git çok güzel kapagını yap ayrıl o mekandan ...kaçan kovalanır ben sana söyleyim sen böyle kendinden taviz verdikçe o daha çok seni üzer....erkekler her zaman kendi ayakları üzerine basan saglam kızları severler..senin kafan zaten soru işaretleri ile dolu durumda ben de kaynanamla aynı binda da oturacagım kaç aydır burada kızlarla konusuyoruz bir günden bir güne kızlar ben kaynanamla aynı binada oturacagım ne yapacagım demedim aksine ne güzel kalabalı olacagız diye sevindim ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?