2011 gelin adayları buyrun sohbete

hayırlısı cnm inş.. olr
çok sevinirimm.
nişanlımda iş başı yaptı bugün elçinimm
en kısa zamanda sende bulursun inş.
dualara devam edicem sein için

evet cnm bayada pahallı ya
benim cnm çok kıymetli galiba ama ne yapim valla kaç ay idare eder o tüpler bilmiorum da alıcam
dayanamıyorum yoksa.
nikaha az kaldı şunun şurasında
daha dikkatli almam lazım artık.elbse giycem o kadar
birde batıklarım çok oluo
onları çıkarmada etkili olur :)

Son düzenleme:
Ssk'nın karşılamaması kötü olmuş yaa...
Acaba talep çok olduğu içinmi karşılamıyor, çok fazla kullanımdan çekiniyorum ben, bir kere kullandım ve ondan sonra zaten ağdaya başladım :))

zeynepcim çok sevindim canım yaa ne güzel olmuş
allah razı olsun cnaım ya inş. benimde olur
canım 5 tüp var içinde öle büyük deil ama tüpler sölim küçük küçük ben 1 kullanmada 1,5 tüp
kullanıyorum ama sen ilk defa alacaksan 2 tüp kullan derim

cnm aldım ben zaten.
evet tüpler küçk ama fazla yokki benim şuanda
o yüzden çok gitmez gibi geldi ama etkisini bilmirum tabii.
sağolasın canımcımm.

canım benımkı aslında soyledı de para yok işte bız memur aılesıyız yokluk cektık falan dedı durdu sımdı borc harc ıcındeyım seneye mı evlensek dedı bılmıyorum sen bak dedım yapabılıcek gıbı sandı kendını yani sorun para da degıl belkı hanı para konusunu arada açıyor ama sorun para degıldr sımdı sorunca sorun dıyo kı bızm anlasmamız of yıne basım dönuyor bugun aradım aradım acmadı sonra aradı ben açamadım sonra da aksam arayınca msj attı benı bugun kımse rahatsız etmesın cok kötuyum falan dedı benım eskılerımı soyledım dun cıktıgım cocukları onları yazdı falan onları arastırdı sanırım bugun abı sankı köyden kız alıyor ızmırın gobegındeyım yani ben köydekı gıbı yasayamam kı, sımdı de ona taktı dunden berı ama her gun bısey davetıye bastırması lazım gecıktırıyor ev tutucak gecıktırıyor sonra da yaz sonu dıyor işte yani ne yapıcagımı bılmıyorum annesını aradım sabah konustum annesı dun anneme ugramadı bızım evler aynı bınada ugraması lazmdı ama bısey demedım olabılır ugramamıstır aradım konustum yani aılesınde de bı sogukluk var bana bıze karsı ama dusundum benımkı demek cok konusuyo gazlıyo bugun eltımle konustum telde kötu sanıyordum kızı ama tatlı tatlı konusuyor kız yani dırek benımkı onları gaza getırıp benı kötuluyor ondan onlar doldurusa gelıp de kötu davranıyormus
ışılcım kaç yaşındasın sen

yasım 28-29 sevgılım 35 ıyı yakalamıssınız yazımı :) bır de benım ıfadem konusmam tam net degıl ınsanlarla anlasma sıkıntısı cekıyorum cok da sıcak samımı olamıyorum ondan da sevgılım tam anlamıyrodur bugun eltımle konustum işte kız dedı kı hah boyle konussan hep ne guzel anlıcak senınkı de ama işte anlatmıon galıba dedı, altınları teklıf etcem altın da cok degılmıs 5-10 bın lıra edıyomus borcunu onla kapatsın bari ama sımdı konusmuyor bıle benle beklıcem sogusun.

benımkı de oyle dıyor dul olmanı ıstemıyorum sımdden çözelım dıyor
onun kız arkadaslarınla konustum gec olsun guc olmasın vardır bı bıldıgı dedıler onu dınle sessız kal falan dedıler
ışıl yaşını merak ediyorum nek adar süredir birliktesin
ve ne kadar süre nişanlsıın
ve daha önce aileler de olumsuz durumlar oldumu
toplam 7 aydır bırlıkteyız tanıstık cıktık söz oldu 5 aydır nısanlıyız bana 5 yıldır asıktı pesımden kosuyordu hep cıcekler hedıyeler tavladı cıktık,

annesını yarn bı daha ararım olmazsa veya cuma gunu arayabılırım , nısanı atınca oyle yıllarını egcırıp bekar kalan bı tanıdıgım kız oldu yani nısan attı dıye tamam dedı falan hayat oyle gecıyor bı de akrabamız var o da oyle oldu ben oyle olmak ıstemem ama huyum da cok tatlı degıl ınatcı ve anlasılmaz bır kızım ayrıca cok sevıyorum ayrılmak ıstemıyorum ben :2: evlılıge oyele hazırım annem evdekı esyalarımı paketledı su an odam paket paket her yer koli icinde elbıse 1.5 ay kaldı davetıye dıyolar dıcek bısey bulamıom aıleme su an da uuuff
:

Ablam 2 kere nişan attı, gerçekten çok zor insan çok yıpranıyor, sen kendi derdine yanarken birde elalemin lafları iyice bunaltıyor insanı. O nedenle annem benden çok korkuyor...

cuma benım de gelınlık provam vardı sımdı ne halt edıcem bılmıyorum nısan atmak kadını yıpratıyor ya etraf da konusuyor susmuyor kı
o konuda canını cok okudum didik diidik konustum durmak sızın
ama sonra anladım kı kız onun bakıp buyuttugu cocugu kardesı gıbı bısey o yuzden cok kızdıgımı anladım sustum o da aldatmıyor benı bana sadık ben de oyleyım sevıyor da mutlu da ama anlasamıyormus cok salaca aıle yapılarımz farklı bılmemne saymadıgı madde kalmadı ya ne kadınmısım hee herkes kacıyor benden :2:

kızlar nasılsınız diye bi bakim dedim.

geçmişi okudum

aylin kıyafetin çok güzel olmuş cnm.

sabah okursanız kızlar ben gelinliğin altına pentinin vanilya rengi çorabını aldım.herkes onu alıyormuş.ucu açık ayakkabımın.burnu yokmuş zaten çorabın

günaydın kızlar
dün perdelerim takıldı ben çok beğendim size göstermek için çektim
girişim bu duvar dekorun olduğu hol aynı zamanda oda olan odam

günaydın kızlar
ışıl yazdklarını okudm ama anlam veremedm dycek bişeyde bulamadm umarım hakknzda hayırlısı olr..

deniz koltklarımz neredeyse aynı bnm beyaz gri çk beğendm cnm güle güle otur alla bzede yerlştrmeyi nasip etsn mutfağa bnde beyaz yada gri zebra perde düşünyrm bakalım.. :)

hepsi farklı oldu takınca birde mobilyalarla ahenk sağladı pazar günüde tammaını çekerim inş.
perdecide beğendi fotoları internete koymak için foto makinası ile çekti

beğenileriniz için tşk. kızlar

denizz çok beğendimmm.
güle güle oturun dğündaşımm.
ay bak ne dicem o girişte dediğin koltuk takımını öyle mi aldın.
bende o tarz bişiy istiorumda açılır bişiy olcak tabii
kanepe çekyat tarzı sevmiyrm ya bunlar çok şık olmuşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…