- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #69.781
kübra'cım ben nişanlımla her tartıştığımda seni hatırlıyorum
o da geçti bu yollardan bak sabretti alttan aldı olacak bunlar diyorum
kendi kendimi telkin ediyorum
ev yerleştirmesi konusunda sürekli bir tartışma yaşıyoruz
o oraya olmaz, sen sosyetesin, avrupalı olmak zor tabii, diye laf sokup duruyor bana
ama ben ona bir kere bile dönüp sende köylüsün demedim kırılmasın diye
senin yorumların sürekli aklımda canım
kızlar alakasız bir konu olucak ama emla kullanan var mı :26:
ben aldımda kullanımı konusunda pek bi bilgi alamadım
Uzakta bile olsak güzeldii canımm ne biliyimm msnde karsılılı film izleyelim karsılıklı kahve içelim sabaha kadar açık kalsın uyuyalım hepsiinin yeri ayrı ve güzel...Ama önemli olan özür dilemesi çok güzel bir davranış ...Aferin enişteye...
adaşım 3 hafta 3 günün kalmıs doldu gözlerim valla..ayy bu ne alışkanlık size böyle
ben aldımda kullanımı konusunda pek bi bilgi alamadım
zeynepcim ben kullanıyorum..lazer için aldın sanırım.. uygulayacagın bölgeye sürüyosun..çok fazla yedirmeden..hiç acı çekmiyosun..uyusturuyo
kuzucum seninde az kaldı, biz balayından döndüğümüzde sende evini yerleştirmeye yakın olacaksın Inşallah
2,5 sonra başka konular konuşup farklı telaşlarımı olacak ama hep beraber olacağız
meltemim hepimiz dönem dönem geçiriyoruz sıkıntılı zamnalar..ben diyodumki nişanlıma biz seninle anlaşşamıyoruz..kesinlikle katılmazdı bu lafıma..şimdi doğru diyormussun diyor şakayla..hee bide diyorduki ben anlaşamıyorum deyince..çünkü sen anlaşılmaz birisin diyodu..şeytan diyo eda kalk şunu gırtlakla..oda kurtulsun sende
zeynep çim insan evinden ayrılmak istemiyor. biz boş evde bile saatlerce dururduk
aynen canım şimdi hatırllamıyorum bile neye üzüldüğümü. geçiyor bütün sıkıntılar. büyük bişey olmadığı sürece takılmayın. bu dönemlerd eolur böyle şeyler
daha öncede böyle ip uçları vermiştin ama ben ne olduğunu bilmiyorum canım çok özel değilse özet geçermisin
Canım ben çok sinirli(ydim) birden parlardım.
Yanlış hatırlamıyorsam eylül ayıydı o zaman bir olay karşısında büyük tepki göstermiştim, gerçi haklı olan bendim ama ağır laflarla kendimi haksız duruma düşürdüm. Nişanlımda o bağırış sırasında "bu böyle gitmez biliyorsun değilmi" dedi, bende "evet gitmez" dedim ve olay orada koptu. 2 gün görüşmedik, sonra aradı korkutuyorsun beni falan dedi, ileride evden bile çıkarmazsın diye korkuyorum dedi, sanki ayrılık daha hayırlı falan filan. Sonra yengeme danıştım, oda ilk adımı sen at dedi ve belki inanmayacaksınız ama hayatımda ilkkez adım attım ve nişanlımda saolsun kendi hatasını gördü. Ama o tartışma bize büyük ders oldu ve daha çok bağlandık birbirimize...
Ben aldımda kullanımı konusunda pek bi bilgi alamadım
biliyorum o kremi sanırım birazda pahalıydı 50 civarı. ilişki içinde öneren olmuştu ama uyuşturan bişey bence sakıncalıdır. ama kızlar kusuruma bakmayın ama tavsiyem ne olur ne olmaz siz kayganlaştırıcı jel alın.
bu kız beni vallada kıskandırıyo
ya kızlar zaman yaklaştıkça çok panikliyorum bende.acaba nasıl olcak ne olcak neler yaşıcaz diye...anlattıklarım kadarıyla biliyorsunuz.birebir ailelerimizle ilgili sorunlarımız yok ama konu aile olunca adam çok değişiyor...gözümün içine bakan,bir dediğimi iki etmeyen,asla sözümden çıkmayan biri normalde ama değişir mi korkusu sarıyor ?
şu an biri kızım boşver bırak herşeyi gel dese giderim diye düşünüyorum...ne kadar stresli işlermiş...gözlerimi kapatsam şimdi açtığımda da herşey bitmiş olsa evimde olsam ne güzel olur...
ben bi kere denedim tatlım
ya ben yapamadım galiba
olmadı kullanamadım yani
biliyorum o kremi sanırım birazda pahalıydı 50 civarı. ilişki içinde öneren olmuştu ama uyuşturan bişey bence sakıncalıdır. ama kızlar kusuruma bakmayın ama tavsiyem ne olur ne olmaz siz kayganlaştırıcı jel alın.
daha öncede böyle ip uçları vermiştin ama ben ne olduğunu bilmiyorum canım çok özel değilse özet geçermisin
Canım ben çok sinirli(ydim) birden parlardım.
Yanlış hatırlamıyorsam eylül ayıydı o zaman bir olay karşısında büyük tepki göstermiştim, gerçi haklı olan bendim ama ağır laflarla kendimi haksız duruma düşürdüm. Nişanlımda o bağırış sırasında "bu böyle gitmez biliyorsun değilmi" dedi, bende "evet gitmez" dedim ve olay orada koptu. 2 gün görüşmedik, sonra aradı korkutuyorsun beni falan dedi, ileride evden bile çıkarmazsın diye korkuyorum dedi, sanki ayrılık daha hayırlı falan filan. Sonra yengeme danıştım, oda ilk adımı sen at dedi ve belki inanmayacaksınız ama hayatımda ilkkez adım attım ve nişanlımda saolsun kendi hatasını gördü. Ama o tartışma bize büyük ders oldu ve daha çok bağlandık birbirimize...
sağol canım paylaştığın için bencede iyi olmuş o zaman böylesi kaybetme korkusu iyi geliyor bazen
cnm nasıl uyguladın peki
galiba nesrin kullanıyordu
ama gelmedi galiba bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?