2011 gelin adayları buyrun sohbete

canım benim. rabbim fedakarlıklarımızı boşa çıkarmayacaktır.

Aynen o msn karşısında ay ne güzeldi ya...

bi elde telefon bi taraftan cam açık bakış dur...

her hafta senin dediğin gbi gel herkesi çiğner gelirdi zorla gelridii....özlerdi...

her şeyi alttan alırdı inanamazdım biliyormuusn bu kadar sabır nasıl olur derdim....

bende çok sinirli ve agresfim alınganım çünlü ama inanaın neticede patlak veriyor bi yerde o da insan bi yerde...

ne kadra sabırlı ve sakın olursa olsun...dikkatli olun bence...

şimdi daha rahatiz ondan mı böyleyiz acaba...

kısıtlıyken daha bi özgür daha bi mutluyduk sanki...

bak hafta sonu geliyorlar...günü birliine akrabalrıyla filan sen gitme kal diyorum bi sürü tantana...

o da kalmak istermiş ama duruma göre bakıcakmış....ya ne var bunda kal işte ben senin nişalnlınım kalmanı istiyorum ötesi var mı??

yok anam yok eskisi gbi töbe değil!!!!

evet evet aradı özür diledi...bende dilyvektim güyya ama demedim çok üzüldüm elim ayaım boşaldı valla nasıl üzülmüşüm yaa

adaşım 3 hafta 3 günün kalmıs doldu gözlerim valla..ayy bu ne alışkanlık size böyle

kuzucum seninde az kaldı, biz balayından döndüğümüzde sende evini yerleştirmeye yakın olacaksın Inşallah
2,5 sonra başka konular konuşup farklı telaşlarımı olacak ama hep beraber olacağız

edacığım sabrett cnm
çok az vaktimiz kaldı
insan bu stresten bile etkileniyor.
bir telaşe sürüklenip gidiyorsun gibi.
yorgunluk herşey var.
o yüzden sabret

ya kızlar zaman yaklaştıkça çok panikliyorum bende.acaba nasıl olcak ne olcak neler yaşıcaz diye...anlattıklarım kadarıyla biliyorsunuz.birebir ailelerimizle ilgili sorunlarımız yok ama konu aile olunca adam çok değişiyor...gözümün içine bakan,bir dediğimi iki etmeyen,asla sözümden çıkmayan biri normalde ama değişir mi korkusu sarıyor ?

şu an biri kızım boşver bırak herşeyi gel dese giderim diye düşünüyorum... ne kadar stresli işlermiş...gözlerimi kapatsam şimdi açtığımda da herşey bitmiş olsa evimde olsam ne güzel olur...

kızlar alakasız bir konu olucak ama emla kullanan var mı :26:
ben aldımda kullanımı konusunda pek bi bilgi alamadım

biliyorum o kremi sanırım birazda pahalıydı 50 civarı. ilişki içinde öneren olmuştu ama uyuşturan bişey bence sakıncalıdır. ama kızlar kusuruma bakmayın ama tavsiyem ne olur ne olmaz siz kayganlaştırıcı jel alın.

bizde diyoruz, ne kadar farklıyız değil mi? hiç anlaşamıyoruz diyoruz birbirimize
benim nişanlımda sen geçimi zor bir kızsın insan sana kıyamıyor ama sen cadılık yapıyorsun diyor
yinede beraberiz işte
gün geliyor bana gecenin yarısında mesaj atıyor, şu kadar gün sonra bu saatlerde sana sımsıkı sarılmış olacağım diye
kadınlar venüsten erkeklerden mars'tan gelir miş

kız kübra merake diyorum evde çetik patikle yelekle mi dolaşıyorsun

cnm evet onun içinde kullanıolarmışta ben ağda için aldım
çok cnm yanıyor.
54 tl gibi bişiydi fiyatıda.
kayganlaştırıcı jel eczanedemi satılıor.

erkeklerin genel yapısımıdır nedir daha ağzını açmadan savunmaya geçiyor
lar. diyorum allahtan bir sorunumuz yok birde olsa heralde onları savunur gibi gözüküyor. en iyisi kafaya takmamak.

canım lazer için kullanıyorum onu ben..onsuz asla giremiyorum..ilişki için duymamıstım ama zaten uyusturuyo saçmalık oda..tavsiyelerini dinlicem canım..ne kusuru bizide bilgilendiren yok kübracım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…