2011 gelin adayları buyrun sohbete

ayyy meltoşş alemsin adam ülkeyii vaadetmiş ne yapsın bileziği :86:

bide görkemli tören diyolar..çalın hayde gidelum şarkısıda görkem neymiş görsün kraliyet ailesi cenaze töreninden farksız olumanokasiiiiiiideeeeeemoooorooomineeeeeeeeee bu ne be

en güzeli zuzucum..kaçanlara çok karşıydım şimdi yanlarındayım..haklılarmış kaçmakda

insanın içinde kalır gene birşeyler ya mesela benim görümcemde kaçmış şimdi istemeye gelecek beni içi cız etmez mi acaba merak ediyorum eniştesi gelmiyor acaba ona yaşatmadılar diye mi bilemiyorum

Züleyhacım 29 nisan 8 mayıs tarihleri arası

bugün başladı yani:))) nerde demiştin kuzum yaaa:26:

N tv'de kraliyet dügünü var çooo güzelll.....

ben zaten hemen gelinliğin üzt kısmını aldım meltemcemm
nişanlılığım açıktı ama gelinliğim küpür olsun istiyorum üstü
altı çok kötü be gelinliğininin bişeyi yok

benimde valla
nerede acaba bu yiğit alışveriş merkezi?

Ben Ümraniye'den aldım, daha doğrusu başka şubelerden birinde bulduk, çünkü kalmamıştı, siparişler hemen tükenmiş...

Kızlaar ayy bişey yaşadım kendi kendime gülüp duruyorum
Biraz önce abdest almak için lavaboya girdim, üzerimde pantolon etek var toplamak zor olduğu için çıkarayım dedim. Neyse abdest aldım ayakkabılarımı giydim tam kapıyı açtım çıkıyordumki üzerimde bi eksiklik hissettim, meğer eteği giymeyi unutmuşum Tekrar kapayı hızla kapatıp giydim, Allah'tan patron cumadaydı, ayrıca lavabonun kapısı patronun odasına bakıyor, beni öyle gördüğünü düşünmek bile istemiyorum. Heralde istifamı bugünden itibaren verirdim utancımdan...

ayy esra allah korumuş

ben de bi saçımda bugidi unutmuştum, öyle servise bindim başımı yaslamak isteyince farkettim

ben de staj raporu yazmaktan gelemiyorum yaa..
finale daha var ama bütünlemeye kalmayım diye çalışıyorum öyle ..
denizcim ve superisi benden iyilik sağlık sizlerde neler var..
düğünlere az kalmış

denizcim sen evlenirken benim kayınım askerden gelecek..
aslında gelmesini pek istemiyorum çünkü işe girene kadar nişanlımın sırtından gezip tozacaklar eltim olacak olan nişanlısıyla..

ama bir şey demem bakalım düğüne kadar sus dilek sus

Son düzenleme:
pazar günü gelinlik provam var kızlar ayakkabılarınla gel dedi ama daha ayakkabı bakamadım converse almayı düşünüyorum ne yapayım sizce

Öyle düşünme canımcım, annesi nasıl mutludur şimdi oğlunu göreceği için.
Askerlik psikolojisi farklı oluyor, kurtulana kadar işe girmemesi uygundur, hem o nişanlının kardeşi ne olacakki?

pazar günü gelinlik provam var kızlar ayakkabılarınla gel dedi ama daha ayakkabı bakamadım converse almayı düşünüyorum ne yapayım sizce

Canım ben şirin babetleri daha çok beğeniyorum, bende bu akşam alıcam ayakkabılarım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…