2011 gelin adayları buyrun sohbete

Öyle düşünme canımcım, annesi nasıl mutludur şimdi oğlunu göreceği için.
Askerlik psikolojisi farklı oluyor, kurtulana kadar işe girmemesi uygundur, hem o nişanlının kardeşi ne olacakki?

evet kardeşi o yüzden sesim çıkmıyor ama ben gelince yardım falan edemem düğünümü de sizden önce yapabilirim..beklemeseydiniz diyen bir kayın için ne kadar pozitif ve ılımlı düşünebilirim cimcimecim

bizden hemen sonra daha asker iznindeyken tüm masrafları abisine yıkıp söz yapan ve 1 gün sonra askere geri dönen biri o..
bencil biri ama bu düşüncelerimi demedim nişanlıma..çünkü o da farkında kıskançlığından yapıyor hepsini..
biz evlenelim de herkes kendi yoluna baksın..yardım beklemem bize yük olmasın da ...

boy farkından dolayımı converse almayı düşünüyon tatlım yoksa tarz meselesimiii

yok canım ya boy farkı falan yokta rahat ederim diye düşünüyorummm

hmmm bi bakınayım bende bakalım

hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aslaaaaaaaaaa sakınnnnnnnnnnnnnnn

neden edoşummm ya kızma hemen rahat ederim diye düşündüm canım benimmm

O zaman abisi tavrını koysun, sonuçta evlenecek bu vatandaş, ömür boyu abisimi destek olacak?
Sudan çıkmış balığa döner valla...

O zaman abisi tavrını koysun, sonuçta evlenecek bu vatandaş, ömür boyu abisimi destek olacak?
Sudan çıkmış balığa döner valla...

abisi de pek ses çıkarmıyor ama bakalım ne olacak..
yardım derken bizim dediğimiz şuydu..
şimdi kayınpederim 600 tl falan alıyor zor oluyor geçinmesi..
şu an nişanlım onların ev kira ödüyor..
kardeşim gelsin o ödesin hem de hazırlansın yavaştan dedi..
bağırıp çağırmış bana ne ya demiş..
inanılmaz düşüncesiz biri..eltimin de ondan kalır yanı yok ama bana sezdirmiyor..
kızın babası 2012 mayıstan önce düğün yapamam demiş ama onlar en geç aralıkta yapar düğünü..
hoş lise terk biri nerde ne kadar maaşla iş bulup düğün yapıp ev düzeltecekse artık...

nişanlıma nasıl güvensin 1300 tl alıyor o da taksitlere gidiyor zaten..
bize 3-4 aylık yardımı çok gören ve apar topar söz yapıp onca masrafı üstümüze yıkana yardım etmek içimden gelmiyor malesef..

Önü açık olan ayakkabı rahat olmaz diyorlar, bende platform topuk alıcam ama bazıları rahat edemezsin diyor. Alcem valla, nişanlımdan çok kısa durmak istemiyorum...

Boşveer abi olarak üstüne düşeni fazlasıyla yapmış, anne babaya destek olmuş, içi rahat evlenebilir şimdi...

ay hepsi birbirinden güzelmiş bayıldım vallahi bencede convers felan alma canım onu her zaman giyersin ama bu gelinlik ayakkabısı birkere olur hem ben adımı conversin altına yazdırmam

anaaaaaaaa ben onu unuttum isimlerinizi nasıl yazacağımmm converse o zaman hemen şöyle yapıyorum conversenin altına çift taraflı bant yapıştırıp isimlerinizi kağıda yazıp yapıştırıyorum ve hemen siliniyor nasıl ama

Boşveer abi olarak üstüne düşeni fazlasıyla yapmış, anne babaya destek olmuş, içi rahat evlenebilir şimdi...

valla yaptı işte..o zaman dedim canım bu söz masrafı kime ait ?
bizden başka kim var üstlenecek dedi canı sıkkın bir şekilde..
şimdi de dedim ki ee kardeşin gelince arabaya el koyar artık diye..
bana ne dedi 2-3 gün gezsinler sonra bulsun araba hem en çok 1 hafta durur sonra işe hemen..
lazım onun parası bana dedi..
nişanlım kıyafet bile alamıyor kendine..
o kayınım hepsini giyer paspal paspal atar oraya buraya..
21 yaşında kocaman insan ama işte...
şimdi gelecek diye yeni aldığımzı kıyafet ve ayakkabıları bana verdi bodruma koydum..

hıh kağıda tükenmezle yaz bide hiç silinmesin sen evlen biz kıtırlaşalım:84:

yok canım ya boy farkı falan yokta rahat ederim diye düşünüyorummm

hmmm bi bakınayım bende bakalım

neden edoşummm ya kızma hemen rahat ederim diye düşündüm canım benimmm

ayy bu anlık parlamalarımı düzelltirmem lazım..sinirlerim yıpranmış benimm..
canım herkes yapıyo onu modayı sevmiyorum ben..yakısanı seviyorum

ayy bu anlık parlamalarımı düzelltirmem lazım..sinirlerim yıpranmış benimm..
canım herkes yapıyo onu modayı sevmiyorum ben..yakısanı seviyorum

ne anlık patlaması len deli etme beni aaaaaaaa bir ikincisi moda diye değil kuzum rahat edeyim diye düşünüyordum sadece ama bukocan beni vazcaydırdı bu arada ben özenti değilimmm nasıl koyduğum modeller çok güzel dimi o gri olanı ve beyaz babeti alayım diyorum ama ne dersinnn yavru kuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…