- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #70.321
pazar günü gelinlik provam var kızlar ayakkabılarınla gel dedi ama daha ayakkabı bakamadım converse almayı düşünüyorum ne yapayım sizce
Öyle düşünme canımcım, annesi nasıl mutludur şimdi oğlunu göreceği için.
Askerlik psikolojisi farklı oluyor, kurtulana kadar işe girmemesi uygundur, hem o nişanlının kardeşi ne olacakki?
boy farkından dolayımı converse almayı düşünüyon tatlım yoksa tarz meselesimiii
Öyle düşünme canımcım, annesi nasıl mutludur şimdi oğlunu göreceği için.
Askerlik psikolojisi farklı oluyor, kurtulana kadar işe girmemesi uygundur, hem o nişanlının kardeşi ne olacakki?
Canım ben şirin babetleri daha çok beğeniyorum, bende bu akşam alıcam ayakkabılarım :))
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aslaaaaaaaaaa sakınnnnnnnnnnnnnnn
evet kardeşi o yüzden sesim çıkmıyor ama ben gelince yardım falan edemem düğünümü de sizden önce yapabilirim..beklemeseydiniz diyen bir kayın için ne kadar pozitif ve ılımlı düşünebilirim cimcimecim
bizden hemen sonra daha asker iznindeyken tüm masrafları abisine yıkıp söz yapan ve 1 gün sonra askere geri dönen biri o..
bencil biri ama bu düşüncelerimi demedim nişanlıma..çünkü o da farkında kıskançlığından yapıyor hepsini..
biz evlenelim de herkes kendi yoluna baksın..yardım beklemem bize yük olmasın da ...
O zaman abisi tavrını koysun, sonuçta evlenecek bu vatandaş, ömür boyu abisimi destek olacak?
Sudan çıkmış balığa döner valla...
Eki Görüntüle 187046
Eki Görüntüle 187047
Eki Görüntüle 187048
enes ayakkabıda bu modelleri gördüm nasıllar sizce rahat edemem diye endişeleniyorum
abisi de pek ses çıkarmıyor ama bakalım ne olacak..
yardım derken bizim dediğimiz şuydu..
şimdi kayınpederim 600 tl falan alıyor zor oluyor geçinmesi..
şu an nişanlım onların ev kira ödüyor..
kardeşim gelsin o ödesin hem de hazırlansın yavaştan dedi..
bağırıp çağırmış bana ne ya demiş..
inanılmaz düşüncesiz biri..eltimin de ondan kalır yanı yok ama bana sezdirmiyor..
kızın babası 2012 mayıstan önce düğün yapamam demiş ama onlar en geç aralıkta yapar düğünü..
hoş lise terk biri nerde ne kadar maaşla iş bulup düğün yapıp ev düzeltecekse artık...
nişanlıma nasıl güvensin 1300 tl alıyor o da taksitlere gidiyor zaten..
bize 3-4 aylık yardımı çok gören ve apar topar söz yapıp onca masrafı üstümüze yıkana yardım etmek içimden gelmiyor malesef..
ay hepsi birbirinden güzelmiş bayıldım vallahi bencede convers felan alma canım onu her zaman giyersin ama bu gelinlik ayakkabısı birkere olur hem ben adımı conversin altına yazdırmam
Boşveer abi olarak üstüne düşeni fazlasıyla yapmış, anne babaya destek olmuş, içi rahat evlenebilir şimdi...
anaaaaaaaa ben onu unuttum isimlerinizi nasıl yazacağımmm converseo zaman hemen şöyle yapıyorum conversenin altına çift taraflı bant yapıştırıp isimlerinizi kağıda yazıp yapıştırıyorum ve hemen siliniyor nasıl ama
hıh kağıda tükenmezle yaz bide hiç silinmesin sen evlen biz kıtırlaşalım:84:
şahmeran duası hakkında bilgisi olan var mı ?
yok canım ya boy farkı falan yokta rahat ederim diye düşünüyorummm
hmmm bi bakınayım bende bakalım
neden edoşummm ya kızma hemen rahat ederim diye düşündüm canım benimmm
anaaaaaaaa ben onu unuttum isimlerinizi nasıl yazacağımmm converseo zaman hemen şöyle yapıyorum conversenin altına çift taraflı bant yapıştırıp isimlerinizi kağıda yazıp yapıştırıyorum ve hemen siliniyor nasıl ama
ayy bu anlık parlamalarımı düzelltirmem lazım..sinirlerim yıpranmış benimm..
canım herkes yapıyo onu modayı sevmiyorum ben..yakısanı seviyorum
Eki Görüntüle 187046
Eki Görüntüle 187047
Eki Görüntüle 187048
enes ayakkabıda bu modelleri gördüm nasıllar sizce rahat edemem diye endişeleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?