2011 gelin adayları buyrun sohbete

peki siz nerelerde oturmayi dusunuyorsunuz kizlar. misal istanbulda yasayacak olanlar hangi semtleri düsünüyorlar. ben almanyanda oldugum icin pek bilmiyorum istanbulu, ama merak ediyorum hangi semtler daha cok oturmak icin uygun

Nişanlımın evi kağıthanede olduğu için kağıthanede oturucaz biz.opuyorumnanaktan

Nişanlımın evi kağıthanede olduğu için kağıthanede oturucaz biz.opuyorumnanaktan

benim sevgilimde kagithaneyi önermisti. almanyadan türkiyeye gelin giden bi tanidigimda orada oturuyor. :)

göneni bende cok güzel diye duydum. gencler oraya kamp yapmaya gidiyorlar sk sk.

cimcime kardeşimmm çok mutlu oldum tatlıya bağlandığınıza Allahım muhafaza etsin tartışmalardan huzursuzluktan mutlu olun iki cihandada inşallahh

:)) Bak o avantajnı düşünmemiştim, onlar bizden 1 saat önce açıyorlar.
Hem havasıda burası gibi bunlatıvı değilmiş...
Biraz kendimi rahatlatmam lazım :))

cimcime kardeşimmm çok mutlu oldum tatlıya bağlandığınıza Allahım muhafaza etsin tartışmalardan huzursuzluktan mutlu olun iki cihandada inşallahh

Saol canım inşallah, Allah kimseye yaşatmasın böyle sorunlar...

Kızlar ya seneye bu zamanlar bir çoğumuz evini eşyasını tamamlamış yerleştirmiş olucak.
geri kalanımız evlenmiş olucak. bi kısmımızda bu hazırlıklarla uğraşıyor olucak daha =))

İnanmayacaksın ama bugün aynı şeyleri bende yaşıyorum.
Şuan midem bir garip, susuzluk çok fazla ve ayaklarım şiş.
Neden kaynaklanıyorki acaba?

Kızlar ya seneye bu zamanlar bir çoğumuz evini eşyasını tamamlamış yerleştirmiş olucak.
geri kalanımız evlenmiş olucak. bi kısmımızda bu hazırlıklarla uğraşıyor olucak daha =))

Seneye bu zamanlar ne durumda oluruz acaba?
Çok merak ediyorum, geçen senede düşünüyordu ve bu sene nişanlıyım :))
Genelde doğum günlerimde düşünürm acaba seneye nerede olucam diye...

Seneye bu zamanlar ne durumda oluruz acaba?
Çok merak ediyorum, geçen senede düşünüyordu ve bu sene nişanlıyım :))
Genelde doğum günlerimde düşünürm acaba seneye nerede olucam diye...

evet iftara yemek yetiştirmeye ugrasıcaz evde yemegimiz hazır olmıcakkaydirigubbakcemile3

bende susuzlıktan sersem gibiyim ya :Saruboceq: kızlar misafirim gelecek birkaç günlüğüne yemek fikirleriniz var mı bilmiyorumkismile bu yemeği benim üstüme yapan yok diyebildiğiniz tariflerinizi bekliyorum yemek ve sahur için neler yapabilirim boshayallersmile

Ben misafirlerimiz için bir menü çıkardım.
Hava sıcak olduğu için soğuk çorba, ya da yoğurtlu bir çorba.
Güveç türlü
Zeytinyağlı barbunya
Patatesli tavuk
Sebzeli pilav
Kadayıflı muhallebi...
cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…