2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kübraoş resim eklemişsin ama ben göremedim

Bizim nisan ayı girişleri başladı çok yoğunum ama yinede uğramadım edemedim.
Bakınmadan olmuyor ki canım.Kendimi çok mutlu hissediyorum havalardan kanımca

benim düğünümde yemekli oldu önce ordövr tabağı sonra paçanga böreği sonra yemek geldi. pilaz tavuk ızgara ve püre.salata sınırsız içecek meyvesi ve pastası dahil.

evet nilaycım yaa çok az kaldı
bizde snei gelin edicez inşallah zamanı geldiğinde hayırlısıyla

aylinnnn hayırlı olsn allahım 3 gn ya 3 gn :))

sağol betülcüm
evet kınama 3 gün

Ayy valla bende hiç evlenecekmişim gibi gelmiyor, çok garibim...
Herkes az kaldı diyor ama bende tık yok...

benim düğünümde yemekli oldu önce ordövr tabağı sonra paçanga böreği sonra yemek geldi. pilaz tavuk ızgara ve püre.salata sınırsız içecek meyvesi ve pastası dahil.

Bazı menüler çok güzel oluyor, ama bir düğüne gitmiştik ayy çok kötüydü yemekler, yani adamın verdiği para boşa gitmiş, pilav buz gibi, etlerin yağları üzerinde yüzüyordu, herkes yemeğe üzülürken ben düğün sahiplerine üzülmüştüm, para boşa gitti diye...

selam kızlar,
bugün işler pek yoğun, dün akşam gelinlik ayakkabılarımı aldım
pek şık olmuşlar ama resmini çekemedim, çektikten sonra ekleyeceğim sizlere de fikir olur belki
aynı zamanda kına gecesinde bekar kızların takacakları tokalı tülleri aldım
kendime kırmızı kızlara beyaz aldım
sonra koştur koştur eve ezel'e anca yetiştim
sabah da kaligraf dan davetiyelerimiz geldi, bazı isimleri yanlış yazmış ama güzel olmuş
şirkette dağıttığım herkes herkes davetiyeniz cok orjinal karakterlerinizi yansıtmışsınız dedi
çok mutlu oldum

evet nilaycım yaa çok az kaldı
bizde snei gelin edicez inşallah zamanı geldiğinde hayırlısıyla

Amin aylincim hayırlısıyla inşallah.

evet nilay senin içinde ekleyeyim . ismini görebilirsin.

Kübroş çok ama çok güzel olmuşsun.İsmimi gördüm ve çok ama çok duygulandım.Çok teşekkür ederim.
Silinmiş mi isimlerimiz Ben en son nişanlıma düğün tarihimiz ne kadan uzak diye dert yanıyordum bir mucize olurda öne alınır belki

Hayırlısı olsun canım.
Taçları nereden aldın?
Bende süslü mumlardan almak istiyorum ama Eminönü tarafına gitmem gerekecek sanırım...

evet canım bende öyle bir düğüne gitmiştim. tabi ben kendi düğünümde yemek yeme fırsatım olmadı pastamdan biraz tadabildim. ama herkes çok beğenmiş yemeği. insan emek veriyor para veriyor güzel olsun ister tabi. biz hemen sorduk yemekler güzel mi diye.çok kokruyorduk çünkü.

benim nişanım yemekli olmuştu
restaurantta herşey sıcak sıcak taze gelmişti
herkes cok sevmişti
ama düğün kalabalık olacağı icin biz diamond kokteyl menü seçtik
hem yiyecek bişeyler olucak hem de israf olmicak diye umuyorum

sanırım heyecandan bugün donuyorum kızlar, parmaklarım morardı resmen

Oyoy hazırlıklar hızlanmış edacım.
Seninde çok az kaldı çizelgelerine baktıkça heyecanlanıyorum.
Allahım herşeyi gönlünüze göre versin inşallah.
Herpimiz çok ama çok mutlu olalım

edacm hayırlı olsn ayakkabn davetyelern dawetiyni eklemşmydn sen hatrlayamadm

evet canım silinmiş. kk daki bütün kızlar silinmiş. hiçç sıkıntı yapma tadını çıkar. bu günler geri gelmiyor.

çok iyiymişş biz erken rezervasyon bakıyoruz ama o kadar indirimi bulamadık.
bi de tatil sitelerinde bazı uygulamalar oluyomuş internette gösterdiği fiyattan farklı hesap çıkarmalar falan... bende bakıyodum bunu duyunca bayağı moralim bozulmuştu

benimde öyle ümitlerim vardı ama züleyha salon yok diyerek tüm hayallerimi suya düşürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…