- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #70.701
evet canım markette buldum o gördüğümüz fesleğen ağacına benzemiyor.daha büyük yapraklı ama çok güzel kokuyor. tavuk göğüs aldım zeytinyağ kekik pulbiber fesleğen ve tuzla soteledim bir süre beklettim aslında 1 saat etin beklemesi çok iyi oluyormuş. sonra ızgara yaptım çok güzel oldu yanınada bol salata yaptım.eşim rejime girmiş makarna yaptırmadı vazgeçmiş
sizin oralarda toki yok mu canım kira öder gibi ev sahibi olma durumu
bendede durum biraz farklı canım ne izinalma durumu ne bilgisi olsun diye söylüyorum herşeyi söylüyorum ama onunla paylaşmaktan zevk aldığımdan bir müşteri bile gelse müşteri çıkınca işte şöyle şöyle biri geldi şunlara baktı diye sırf paylaşmak için anlatıyorum duşada girsem ben bir duşa girip geleyim diye mesaj çekerim herşeyimi bilir yani tüylerimi yolduğum zamanları bile
ben haber verebildiğim zamanlar vermeye çalışırım aynı şekilde nişanlımın da haber vermesini isterim... kötü birşey yapacağından değil de ne biliyim ben onun nerde olduğunu bilmek istiyorum yanyana değiliz bari ne yaptığını bileyimfarklı bi his bendeki
EVET KUŞUM HEMEN SALON AYARLANMIYOOO:44::44:
HAYIRDIR KUZUMM BİŞEYEMİ TAKIYON KAFANI UYUYAMIYONN
nişanı düşündüğüm yere ve aklımızda 2 salon var onlara en kısa zamanda uğramak lazım o zaman canım
Ayy marifetlisin bir ev hanımısın belliki, benim nişanlım yandı zavallım, hiç yemek yapmam evde...
Kızlar yanlış anlaşılıyorum sanırım, ben bugüne kadar bunu hiç sorun yapmadım, haber verenlerede "niye veriyorsun demem asla" ama ben nişanlıma haber vermiyorum diye saygısızlık yapmışmı oluyorum? Oysaki oda memnun bu durumdan...
bence yapı meselesi canım ya neden saygısızlık olsun ben çok zevk aldığım için her ayrıntıyı anlatırım ama aşkım benim kadar değildir mesela hiçte saygısızlık olarak yorumlamıyorum sadece yapılarımız farklı
Ayy marifetlisin bir ev hanımısın belliki, benim nişanlım yandı zavallım, hiç yemek yapmam evde...
Kızlar yanlış anlaşılıyorum sanırım, ben bugüne kadar bunu hiç sorun yapmadım, haber verenlerede "niye veriyorsun demem asla" ama ben nişanlıma haber vermiyorum diye saygısızlık yapmışmı oluyorum? Oysaki oda memnun bu durumdan...
nişanı düşündüğüm yere ve aklımızda 2 salon var onlara en kısa zamanda uğramak lazım o zaman canım
NERELER TATLIMMM HANGİ SALONLAR
ilgili erkek farklı kıskanç insan farklı tabiki bukoooo bunları bilmesinde sorun yok bende anlatırım
ODA MEMNUNSA BENCE TAMAMDIR ESRACIM
HERKESİN İLİŞKİSİ KİMİSİNE GÖRE HABER VERMEMEK SAYGISIZLIK KİMİNE GÖRE DEĞİL SANIRIM
AMA VERMİYOSAN VE BUNDAN MEMNUNSA DEMEKKİ İKİNİZE GÖREDE Bİ SAYGISIZLIK YOK
EEE O ZAMAN BAŞKASININ SÖYLEDİĞİNE NİYE CANININ SIKIYOSUNKİ BOŞVERRR
Bilemiyorum, "acaba özeleştirimi yapmam gerek?" diye düşündüm. Sonuçta bana doğru gelen yanlışta olabilirdi..
Boşverdim :))
ODA MEMNUNSA BENCE TAMAMDIR ESRACIM
HERKESİN İLİŞKİSİ KİMİSİNE GÖRE HABER VERMEMEK SAYGISIZLIK KİMİNE GÖRE DEĞİL SANIRIM
AMA VERMİYOSAN VE BUNDAN MEMNUNSA DEMEKKİ İKİNİZE GÖREDE Bİ SAYGISIZLIK YOK
EEE O ZAMAN BAŞKASININ SÖYLEDİĞİNE NİYE CANININ SIKIYOSUNKİ BOŞVERRR
NERELER TATLIMMM HANGİ SALONLAR
nişanı konak 18 de yapmak istiyorum yemekli olacak. Düğün içinde asmerkezin yanında garand salon var orasını çok beğenmiştik birde elegance var merinos taraflarında orasıda çok güzeldi
nişanı konak 18 de yapmak istiyorum yemekli olacak. Düğün içinde asmerkezin yanında garand salon var orasını çok beğenmiştik birde elegance var merinos taraflarında orasıda çok güzeldi[KONAK
KONAK 18 BİLMİYORUM AMA GEÇEN AY ARKADAŞIMIN ARKADAŞI TUTMUŞTU ELEGACE Yİ
ARKADAŞIM DEDİ BANADA 35 MİLYAR DEMİŞLER 31E Mİ NE TUTMUŞLAR YA BANA GÖRE ÇOK ÇOK FAZLA
nişanı konak 18 de yapmak istiyorum yemekli olacak. Düğün içinde asmerkezin yanında garand salon var orasını çok beğenmiştik birde elegance var merinos taraflarında orasıda çok güzeldi[KONAK
KONAK 18 BİLMİYORUM AMA GEÇEN AY ARKADAŞIMIN ARKADAŞI TUTMUŞTU ELEGACE Yİ
ARKADAŞIM DEDİ BANADA 35 MİLYAR DEMİŞLER 31E Mİ NE TUTMUŞLAR YA BANA GÖRE ÇOK ÇOK FAZLA
edoşummm ne yaptınız yavru evi tuttunuzmu kızlar çalışıyorum bi yandan yazmaya çalışıyorum
züloşşşş yavrummm bu nasıl br fiyat ya toplu düğün mü yapılıyor :86:
yemeklidir canım o fiyat benim yemeksiz olacak
züloşşşş yavrummm bu nasıl br fiyat ya toplu düğün mü yapılıyor :86:
Yok yavru tutmadık..daha başka evde bakıcaz..bizim için ideal biyer değildi..bana göre yani..bide abimler önceden o mahallede oturdugu için pek tavsiye etmediler ev sahibini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?