2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ayy marifetlisin bir ev hanımısın belliki, benim nişanlım yandı zavallım, hiç yemek yapmam evde...

Kızlar yanlış anlaşılıyorum sanırım, ben bugüne kadar bunu hiç sorun yapmadım, haber verenlerede "niye veriyorsun demem asla" ama ben nişanlıma haber vermiyorum diye saygısızlık yapmışmı oluyorum? Oysaki oda memnun bu durumdan...

bence yapı meselesi canım ya neden saygısızlık olsun ben çok zevk aldığım için her ayrıntıyı anlatırım ama aşkım benim kadar değildir mesela hiçte saygısızlık olarak yorumlamıyorum sadece yapılarımız farklı

Son düzenleme:

Oh yaa duymak istediğim buydu, saygısızlık olarak görülseydi başlı başına kararlar almam gerekecekti çünkü...

ODA MEMNUNSA BENCE TAMAMDIR ESRACIM
HERKESİN İLİŞKİSİ KİMİSİNE GÖRE HABER VERMEMEK SAYGISIZLIK KİMİNE GÖRE DEĞİL SANIRIM
AMA VERMİYOSAN VE BUNDAN MEMNUNSA DEMEKKİ İKİNİZE GÖREDE Bİ SAYGISIZLIK YOK
EEE O ZAMAN BAŞKASININ SÖYLEDİĞİNE NİYE CANININ SIKIYOSUNKİ BOŞVERRR

o da memnunsa sorun yok zaten. bu olay tarafların isteklerine bağlı aslında...

nişanı konak 18 de yapmak istiyorum yemekli olacak. Düğün içinde asmerkezin yanında garand salon var orasını çok beğenmiştik birde elegance var merinos taraflarında orasıda çok güzeldi[KONAK

KONAK 18 BİLMİYORUM AMA GEÇEN AY ARKADAŞIMIN ARKADAŞI TUTMUŞTU ELEGACE Yİ
ARKADAŞIM DEDİ BANADA 35 MİLYAR DEMİŞLER 31E Mİ NE TUTMUŞLAR YA BANA GÖRE ÇOK ÇOK FAZLA

yemeklidir canım o fiyat benim yemeksiz olacak

züloşşşş yavrummm bu nasıl br fiyat ya toplu düğün mü yapılıyor :86:

ayy kızlar o ne yaa
salonun tapusunu sizin üstünüzemi geçiriyolar anlamadım ki ben
bizim burda en pahalı düğün mekanı 5000 tl
o bile çok bizim için yuh diyorum yani
2-3 saat için havaya giden para resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…